Κολλάει μαγνήτες στον πάτο ενός πιάτου και καταφέρνει κάτι πανέξυπνο!
Μια λύση που θα μπορούσε να είναι η απάντηση σε όλα τα προβλήματα του νοικοκυριού σας – μαγνήτες! Ετοιμαστείτε να τους κολλήσετε παντού, επειδή είναι έτοιμοι να σας εξοικονομήσουν πολύ χώρο και χρόνο  κατά την οργάνωση του σπιτιού σας.

Τοποθετήστε μαγνητική ταινία στα ντουλάπια σας και κρατήστε σε μια μεριά τα τσιμπιδάκια,τους νυχοκόπτες και όλα τα μεταλλικά αξεσουάρ σας.

σπιτι

 

sprwmn.blogspot.com

Μπίρες και αναψυκτικά θα βρουν την θέση τους στην κορυφή του ψυγείου σας όπου θα έχετε τοποθετήσει μαγνήτες έτσι ώστε να κολλάνε τα μεταλλικά καπάκια.

σπιτι

 

 

kickstarter.com

Οργανώστε τα καλλυντικά του μακιγιάζ σε μία χαριτωμένη παλέτα από μαγνητική ταινία.

σπιτι

weddingbee.com

Χρησιμοποιήστε μεταλλικές μπάρες για να αποθηκεύσετε τα αυτοκινητάκια των παιδιών.Κολλήστε  μαγνήτες στο κάτω μέρος τους και δώστε τέλος στην ακαταστασία του παιδικού δωματίου.

σπιτι

 

keepingupwiththesouths.com

Μην κολλάτε τις ζωγραφιές στο ψυγείο σας. Αντ ‘αυτού, Καλύψτε ένα τοίχο με μεταλλικό φύλλο και διακοσμήστε τον με τα καλλιτεχνήματα των παιδιών σας ». 

σπιτι

 

4men1lady.com

Αποθηκεύστε τα μπαχαρικά σας σε βαζάκια με ανοξείδωτα καπάκια και τοποθετήστε τα κάτω από ντουλάπια σας με μαγνητική ταινία!

σπιτι

 

explosion.com

 

Συνδέστε έναν μαγνήτη στο πίσω μέρος ενός μεταξένιου λουλουδιού ή άλλου αξεσουάρ και έναν μαγνήτη στο πίσω μέρος του αμπαζούρ σας και με  αυτή την σούπερ έξυπνη ιδέα αλλάζετε την όψη του αμπαζούρ ανάλογα με την εποχή.

σπιτι

 

twelveoaksmanner.com

Προσθέστε μαγνήτες στο πίσω μέρος ενός πιάτου και χρησιμοποιήστε το για να κρατήσετε σε μια μεριά τις καρφίτσες κατά το ράψιμο σας. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να αποτρέψετε την πτώση τους στο πάτωμα.

σπιτι

 

sarahjanescraftblog.blogspot.com

Φτιάξτε ένα μαγνητικό περικάρπιο κολλώντας στο εσωτερικό του μαγνήτη και απαλλαγείτε από τα κουτάκια και τα πήγαινε έλα για βίδες κατά την διάρκεια μιας εργασίας.

σπιτι

 

instructables.com

Περισσότερα έξυπνα κόλπα για την οργάνωση του σπιτιού θα βρείτε εδώ

 

 

Close