Aυτά τα 6 Καθαριστικά Tips θα Αλλάξουν Εντελώς το Καλοκαίρι σας!

Το καλοκαίρι δεν ταιριάζει με κουραστικές δουλειές στο σπίτι. Ωστόσο, δυστυχώς όταν τις περισσότερες μέρες του καλοκαιριού είστε στο σπίτι σας κάποιες δουλειές πρέπει να γίνουν.Εκμεταλλευτείτε τα παρακάτω tips για να καθαρίσετε το σπίτι σας πιο εύκολα και γρήγορα.

Χρησιμοποιήστε κάποια τρόφιμα για να καθαρίσετε επιφάνειες

Δεν λέμε να χρησιμοποιήσετε το παστίτσιο που περίσσεψε, αλλά αν μαγειρεύοντας σας περίσσεψε μισό λεμόνι γιατί να μην το χρησιμοποιήσετε όπως είναι για να γυαλίσετε και να απολυμάνετε τις βρύσες του σπιτιού και τις ανοξείδωτες επιφάνειες μέσα σε λίγα λεπτά;

spiti

Κάντε τη μαγιονέζα τον καλοκαιρινό σας φίλο

Το καλοκαίρι οι επισκέψεις από φίλους αυξάνονται και έτσι αυξάνεται και ο κίνδυνος να στάξει νερό ή ποτό πάνω στο αγαπημένο σας ξύλινο τραπεζάκι. Δεν χρειάζεται να ιδρώνετε κάθε φορά που συμβαίνει αυτό. Απλά βάλτε λίγη μαγιονέζα στην επιφάνεια που βράχηκε, αφήστε για μια ώρα και στη συνέχεια καθαρίστε με ένα πανάκι.

 

Καθαρίστε το γκριλ όσο ακόμα είναι ζεστό

Το γκριλ είναι ένας τρόπος να μαγειρεύετε νόστιμα, γρήγορα και υγιεινά. Το καλοκαίρι λοιπόν γίνεται σίγουρα ο σύμμαχός σας στο μαγείρεμα. Πώς θα το καθαρίσετε όμως γρήγορα χωρίς να σας βγει η πίστη; Απλά κάντε υπομονή λίγο πριν φάτε και τρίψτε το γκριλ όσο είναι ζεστό με ένα συρμάτινο σφουγγάρι. Τα υπολείμματα θα φύγουν πανεύκολα και δεν θα χρειαστεί μετά να τρίβετε με τις ώρες.

doulies

Διώξτε τη μούχλα και τις άσχημες μυρωδιές από τις ηλεκτρικές συσκευές

Πολλές ηλεκτρικές συσκευές το καλοκαίρι μυρίζουν έντονα εξαιτίας της υγρασίας. Για να διώξετε την άσχημη μυρωδιά από το πλυντήριo σας βάλτε ένα κενό πλυντήριο μόνο με απορρυπαντικό και ζεστό νερό. Μόλις ολοκληρωθεί, ανοίξτε την πόρτα για να στεγνώσει φυσικά. Οι μυρωδιές θα έχουν εξαφανιστεί.

 

Διατηρήστε το μαγιό σας σαν καινούριο

Για να διατηρήσετε το μαγιό σας σαν καινούργιο το καλοκαίρι καλό είναι να το βρέχετε αμέσως με το που βγείτε από τη θάλασσα. Έτσι φεύγει το περισσότερο αλάτι αλλά και το αντηλιακό που ίσως έπεσε πάνω στο μαγιό σας. Τα αντηλιακά συνήθως περιέχουν μια ουσία που μπορεί να αφήσει ακόμα και μόνιμους λεκέδες. Γι’ αυτό πλύνετε το κατευθείαν και μην το στύβετε πολύ γιατί χαλάει το λάστιχο.

doulies

Καθαρίστε τα καλοκαιρινά παιχνίδια των παιδιών σας Μην αφήνετε μπρατσάκια, πλαστικά παιχνίδια, στρώματα και κουβαδάκια χωρίς να τα καθαρίσετε. Αρκεί ένα πανάκι με λίγο ξύδι για να απολυμάνετε την επιφάνεια των παιχνιδιών. Έτσι θα είστε σίγουροι πως τίποτα τέτοιο δεν θα βλάψει το δέρμα του παιδιού σας.

spirossoulis

Χρήστος Πασχαλίδης η αλλιώς Daddy Cool!
Χρήστος Πασχαλίδης η αλλιώς Daddy Cool!

Όταν το σύμπαν συνωμοτεί και δίπλα σε έναν άντρα είναι μια pc freak γυναίκα, τότε ένας φρικαρισμένος μπαμπάς γίνεται cool και θέλει να μοιραστεί μπαμπαδίστικες σκέψεις, έτσι γιατί και οι μπαμπάδες έχουν ψυχή! Είμαι λοιπόν ο Χρήστος, μπαμπάς μιας 6χρονης γλυκιάς ζουζούνας της Ηρώς και παντρεμένος με μια υπέροχη γυναίκα τη Λένα. Δεν έχω συνταγή από κάποιο μαγικό φίλτρο που θα σας κάνει τους καλύτερους μπαμπάδες του κόσμου, μαζί όμως θα μοιραστούμε, σκέψεις ανησυχίες,tips και οτιδήποτε έχει να κάνει με το σημαντικότερο ρόλο στη ζωή ενός άντρα. Τη πατρότητα!


Close