έξυπνα-κόλπα-με-απορρυπαντικό πλυντηρίου-

7 έξυπνα κόλπα με απορρυπαντικό πλυντηρίου για όλο το σπίτι. Τα 7 πιο αποτελεσματικά έξυπνα κόλπα με απορρυπαντικό πλυντηρίου για όλο το σπίτι.

Δεν υπάρχει σπίτι που να μην έχει απορρυπαντικό πλυντηρίου, αφού τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα ένα πλυντήριο, θα το βάλεις. Το απορρυπαντικό πλυντηρίου όμως πέρα από τον καθαρισμό των ρούχων μας έχει και άλλες χρήσεις που οι περισσότεροι από εμάς δεν τις γνωρίζαμε.

Γι’ αυτό και στο σημερινό άρθρο θα σας δείξουμε τα 7 έξυπνα κόλπα με απορρυπαντικό πλυντηρίου για όλο το σπίτι. Μερικά από αυτά αφορούν το ξεβούλωμα της αποχέτευσης και τον καθαρισμό του φούρνου, όμως σας έχουμε και μερικά έξυπνα κόλπα…έκπληξη. Διαβάστε παρακάτω: 

Έξυπνα κόλπα με απορρυπαντικό πλυντηρίου για όλο το σπίτι: Ξεβουλώστε τις αποχετεύσεις σας

Αν βούλωσε το σιφόνι του νεροχύτη δεν χρειάζεται να καταφύγετε αμέσως στα ισχυρά χημικά που με τα χρόνια διαβρώνουν τους σωλήνες σας. Μπορείτε να ρίξετε ένα κυπελάκι υγρό απορρυπαντικό πλυντηρίου στο σιφόνι και μετά από λίγα λεπτά, ρίξτε σιγά σιγά 1 λίτρο βραστό νερό.

έξυπνα-κόλπα-με-απορρυπαντικό πλυντηρίου-

Photo via: apofraxeis24.eu

Έξυπνα κόλπα με απορρυπαντικό πλυντηρίου για όλο το σπίτι: Φτιάξε απορρυπαντικό για κάθε χρήση

Μπορείτε σε ένα μπουκάλι για σπρέι να αναμείξετε 1 καπάκι χλωρίνης, 4,5 λίτρα νερό και ένα κουταλάκι του γλυκού απορρυπαντικό πλυντηρίου. Ανακινείτε το μπουκάλι και στην συνέχεια μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το συγκεκριμένο μείγμα για τον καθαρισμό κάθε επιφάνειας του σπιτιού.

έξυπνα-κόλπα-με-απορρυπαντικό πλυντηρίου-

Photo via: spirossoulis.com

Έξυπνα κόλπα με απορρυπαντικό πλυντηρίου για όλο το σπίτι: Καθαρίστε υφασμάτινες επιφάνειες

Είτε μιλάμε για τον καναπέ, είτε για τα χαλιά είτε για οποιαδήποτε άλλη υφασμάτινη επιφάνεια του σπιτιού σας, το απορρυπαντικό πλυντηρίου μπορεί με μεγάλη αποτελεσματικότητα να την κάνει να λάμψει.

Εφαρμόστε στον λεκέ απορρυπαντικό πλυντηρίου σε σκόνη και στην συνέχεια με ένα βρεγμένο πανί τρίψτε την σκόνη. Αφήστε να δράσει για περίπου 5 λεπτά και στην συνέχεια αφαιρέστε το απορρυπαντικό με ένα πανί.

Δείτε ακόμα 8 ανέξοδα κόλπα που θα σας λύσουν τα χέρια στις δουλειές του σπιτιού

έξυπνα-κόλπα-με-απορρυπαντικό πλυντηρίου-

Photo via: athensmagazine.gr

Έξυπνα κόλπα με απορρυπαντικό πλυντηρίου για όλο το σπίτι: Καθαρίστε το αυτοκίνητό σας

Μπορείτε να ζωγραφίσετε ολόκληρο πίνακα ζωγραφικής στο αυτοκίνητό σας από την σκόνη αλλά που λεφτά και χρόνος για πλυντήριο αυτοκινήτων. Μπορείτε σε έναν κουβά νερό να διαλύσετε 1 κουταλιά της σούπας απορρυπαντικό πλυντηρίου. Θα κάνει θαύματα.

έξυπνα-κόλπα-με-απορρυπαντικό πλυντηρίου-

Photo via: thessalonikimou.gr

Έξυπνα κόλπα με απορρυπαντικό πλυντηρίου για όλο το σπίτι: Κάντε το πάτωμα να λάμψει

Μπορείτε σε έναν κουβά ζεστό νερό να διαλύσετε 1 κουταλάκι του γλυκού απορρυπαντικό πλυντηρίου. Σφουγγαρίστε με το μείγμα το πάτωμα και δείτε το να λάμπει και να μοσχοβολάει ταυτόχρονα!

έξυπνα-κόλπα-με-απορρυπαντικό πλυντηρίου-

Photo via: spirossoulis.com

Έξυπνα κόλπα με απορρυπαντικό πλυντηρίου για όλο το σπίτι: Κάντε τις σχάρες του φούρνου να λάμψουν

Μπορείτε να γεμίσετε την μπανιέρα ή μία μεγάλη λεκάνη με ζεστό νερό μέχρι το νερό να καλύψει τις σχάρες. Έπειτα διαλύστε στο νερό 1 καπάκι απορρυπαντικό πλυντηρίου και αφήστε τις σχάρες εκεί για ολόκληρο το βράδυ. Την επόμενη μέρα ένα απλό ξέβγαλμα με τρεχούμενο νερό, αρκεί.

έξυπνα-κόλπα-με-απορρυπαντικό πλυντηρίου-

Photo via: gr.dreamstime.com

Έξυπνα κόλπα με απορρυπαντικό πλυντηρίου για όλο το σπίτι: Κάντε προεργασία για τους λεκέδες

Για δύσκολους λεκέδες στα ρούχα μπορείτε να εφαρμόσετε στην περιοχή του λεκέ λίγο απορρυπαντικό πλυντηρίου και να το τρίψετε λίγο είτε με μία οδοντόβουρτσα είτε με το χέρι σας. Έπειτα πλένετε τα ρούχα σας όπως κάθε άλλη φορά και λαδιές ή άλλοι δύσκολοι λεκέδες εξαφανίζονται.

Δείτε ακόμα Σπιτικό σπρέι για ξεσκόνισμα που κοστίζει λιγότερο από 1 ευρώ

έξυπνα-κόλπα-με-απορρυπαντικό πλυντηρίου-

Photo via: Pinterest

Bonus: Φτιάξτε αρωματικό για καναπέδες και κουρτίνες

Μία πολύ καλή μου φίλη, μου το έμαθε αυτό. Κωνσταντίνα, καλή σου ώρα γιατί μου έδωσες έμπνευση. Λοιπόν βάλτε νερό σε ένα μπουκάλι σπρέι, σε ζεστή θερμοκρασία και αναμείξτε το με μισό καπάκι υγρό απορρυπαντικό πλυντηρίου. Ανακινείστε το δοχείο και ψεκάστε καναπέδες και κουρτίνες για ευχάριστο άρωμα που διαρκεί.

έξυπνα-κόλπα-με-απορρυπαντικό πλυντηρίου-

Photo via: sohu.com

Διαβάστε όλα τα έξυπνα κόλπα στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close