7+1 Έξυπνοι Τρόποι Για Να Αφαιρέσετε Λεκέδες Σε Χαλιά

Οι λεκέδες στα χαλιά είναι ένας πονοκέφαλος νομίζω για τους περισσότερους. Ειδικά εαν υπάρχουν παιδάκια στο σπίτι τότε είναι κάτι που δεν μπορείς να αποφύγεις. Δείτε παρακάτω 8 τρόπους για το καθάρισμα διαφόρων ειδών λεκέδων.

Ανακατέψτε 1/4 λευκό ξύδι και 3/4 νερό και περάστε το λεκέ. Στη συνέχεια, βάλτε από πάνω του ένα βρεγμένο κομμάτι ύφασμα και ψεκάστε με το σίδερο τη μεγαλύτερη ποσότητα ατμού.

Δείτε ακόμα: Εχετε στρώσει χαλιά; Κάντε τα να μοσχομυρίζουν με υλικά από την κουζίνα σας!(Βίντεο)

7+1 Έξυπνοι Τρόποι Για Να Αφαιρέσετε Λεκέδες Σε Χαλιάwikihow

Αν σας άνοιξε η μύτη και κατέληξαν κηλίδες αίμα στο χαλί, μην ανησυχείτε. Το καλύτερο τέχνασμα για να τις βγάλατε είναι το σάλιο σας! Απλά φτύστε αρκετά πάνω στις κηλίδες και δείτε πως ενεργεί μαγικά.

7+1 Έξυπνοι Τρόποι Για Να Αφαιρέσετε Λεκέδες Σε Χαλιάstain

Το ξίδι είναι ένα πολύ κοινό καθαριστικό λεκέδων. Προσθέστε λίγη μαγειρική σόδα και θα εκπλαγείτε πόσο καλά φεύγουν οι λεκέδες από το χαλί.

7+1 Έξυπνοι Τρόποι Για Να Αφαιρέσετε Λεκέδες Σε Χαλιάorganizationjunkie

1/3 υπεροξειδίου του υδρογόνου, 2/3 νερό και μερικές σταγόνες λεμονιού αιθέριο έλαιο λεμονιού και οι λεκέδες από το χαλί θα είναι παρελθόν και το σπίτι θα μυρίζει υπέροχα.

Δείτε ακόμα: 7 φυσικοί τρόποι να καθαρίσετε τα χαλιά

7+1 Έξυπνοι Τρόποι Για Να Αφαιρέσετε Λεκέδες Σε Χαλιάkidsactivitiesblog

Οι λεκέδες από κραγιόν είναι δύσκολο να βγουν, αλλά όχι όταν έχετε WD-40! Αφού το εφαρμόσετε, φροντίστε να τρίψετε με λίγο σαπούνι πιάτων πάνω στο λεκέ για να αφαιρέσετε τόσο το κραγιόν όσο και το WD-40.

7+1 Έξυπνοι Τρόποι Για Να Αφαιρέσετε Λεκέδες Σε Χαλιάorganizationjunkie

Το κόκκινο κρασί μπορεί πραγματικά να βγει από το χαλί! Απλά χρησιμοποιήστε υπεροξείδιο του υδρογόνου και σαπούνι πιάτων! (Αυτό το μείγμα ενεργεί πολύ καλά σε πολλούς διαφορετικούς λεκέδες).

7+1 Έξυπνοι Τρόποι Για Να Αφαιρέσετε Λεκέδες Σε Χαλιάstain

Φτιάξτε πολύ εύκολα καθαριστικό αφρό χαλιών με σαπούνι, ξύδι, αμμωνία και υγρό πιάτων.

7+1 Έξυπνοι Τρόποι Για Να Αφαιρέσετε Λεκέδες Σε Χαλιάorganizationjunkie

Οι λεκέδες από κατοικίδια είναι πάρα πολύ συχνοί. Για να τους αφαιρέσετε, ανακατέψτε λίγο ξύδι και ζεστό νερό. Λειτουργεί άψογα. Αν ανησυχείτε για τη μυρωδιά μπορείτε να βάλετε μαγειρική σόδα με λίγες σταγόνες αιθέριο έλαιο και θα καλύψει τη μυρωδιά.

7+1 Έξυπνοι Τρόποι Για Να Αφαιρέσετε Λεκέδες Σε Χαλιάskinnyms

Πηγή: toftiaxa
Close