9 απλά αντικείμενα που θα μετατρέψουν το μπάνιο σας σε σπα_

Τα 9 απλά αντικείμενα που θα μετατρέψουν το μπάνιο σας σε σπα πεντάστερο. Δείτε τις ιδέες και πιάστε δουλειά.

Η αλήθεια είναι ότι το μπάνιο είναι το αγαπημένο μας δωμάτιο, μετά την κρεβατοκάμαρα. Εκεί μπορούμε να απολαύσουμε στιγμές ιδιωτικότητας και χαλάρωσης. Κάνουμε αφρόλουτρο, μποτέ και ανακουφίζουμε το σώμα μας από μία δύσκολη μέρα.

Κάθε άνθρωπος προσπαθεί να κάνει το μπάνιο του να μοιάζει όσο πιο φιλόξενο και ζεστό γίνεται, πρώτα από όλα για εκείνον και την οικογένειά του. Μετά από μία δύσκολη μέρα στην δουλειά ή όταν η ψυχολογία μας δεν είναι καλή, ένα καυτό μπάνιο κι ένας καλός ύπνος είναι τα πρώτα πράγματα που σκεφτόμαστε ότι θα μας βοηθήσουν.

Δείτε ακόμα 8 λάθη στην τοποθέτηση των επίπλων που όλοι έχουμε κάνει

Και πάντα μας βοηθούν. Πολλές φορές όμως δεν γνωρίζουμε πως ακριβώς θα κάνουμε το μπάνιο μας να δείχνει πιο ζεστό και χαλαρωτικό. Στο παρακάτω άρθρο λοιπόν συγκεντρώσαμε για εσάς μερικές ιδέες, που πραγματικά θα κάνουν το μπάνιο σας να μοιάζει με σπα. Διαβάστε παρακάτω για τα 9 απλά αντικείμενα που θα μετατρέψουν το μπάνιο σας σε σπα

Το Διπλό ντους είναι ένα από τα απλά αντικείμενα που θα μετατρέψουν το μπάνιο σας σε σπα

Οι περισσότεροι έχουν ντους. Η μόδα της μπανιέρας πέρασε και ειδικά στα διαμερίσματα της Ελλάδας, πολλές φορές η μπανιέρα δεν χωράει μέσα στο μπάνιο. Όσο μοντέρνα ντουζιέρα και να έχετε όμως, μπορεί να μην είναι τόσο χαλαρωτική όσο θα θέλατε. Μπορείτε όμως να το αλλάξετε αυτό, με ένα διπλό ντους.

Το διπλό ντους αυξάνει την ποσότητα του νερού στο μπάνιου. Κάνοντας μπάνιο, νιώθοντας τόσο νερό να πέφτει από όλες τις κατευθύνσεις πάνω στο σώμα σας, σίγουρα νιώθετε πιο χαλαρωμένοι και έχετε την εντύπωση ότι απολαμβάνετε τις υπηρεσίες ενός σπα. Το σημαντικότερο; Αυτή η επένδυση στο μπάνιο, είναι πολύ φθηνή.

απλά αντικείμενα που θα μετατρέψουν το μπάνιο σας σε σπα_Ντουζιερα_

Μπαμπού επένδυση στο μπάνιο

Όλοι έχουμε χαλάκια στο μπάνιο για την διακόσμηση. Όμως τα χαλάκια δεν είναι τόσο πρακτικά, αφού συχνά βρέχονται από το τρεχούμενο νερό ή τους υδρατμούς. Αφήστε που σε πολλά μπάνια τα χαλάκια δεν ταιριάζουν. Αντί για χαλάκια, μπορείτε να βάλετε μία επένδυση σε ένα σημείο του πατώματος, από ξύλο μπαμπού.

Θα κάνει το μπάνιο σας να μοιάζει πιο μοντέρνο και ζεστό και παράλληλα θα γλιτώσετε το πλύσιμο και το…άπλωμα κάθε φορά που το παιδί ξεχνιέται στην ντουζιέρα και γεμίζει νερά και τα πλακάκια. Ένα απλό σφουγγάρισμα αρκεί, για να είναι καθαρό και όμορφο.

απλά αντικείμενα που θα μετατρέψουν το μπάνιο σας σε σπα_

Οι Μεγάλοι καθρέφτες θα μετατρέψουν το μπάνιο σας σε σπα

Κάθε μπάνιο έχει καθρέφτη. Παρόλα αυτά οι περισσότεροι από εμάς διαθέτουμε μικρούς καθρέφτες. Η αλήθεια είναι πως σύμφωνα με τους διακοσμητές οι μεγάλοι καθρέφτες στο μπάνιο είναι η τελευταία τάση της μόδας. Εκτός αυτού, είναι πιο πρακτικοί, αφού έχουμε καλύτερη εικόνα του εαυτού μας και φυσικά αναδεικνύουν τον χώρο.

απλά αντικείμενα που θα μετατρέψουν το μπάνιο σας σε σπα_ Καθρέφτης_

9 απλά αντικείμενα που θα μετατρέψουν το μπάνιο σας σε σπα: Βάλτε ένα μαξιλάρι στην μπανιέρα

Φυσικά δεν εννοούμε να πάρετε το μαξιλάρι από το κρεβάτι και να το βάλετε στην μπανιέρα. Κάτι τέτοιο δεν θα ήταν καθόλου πρακτικό. Υπάρχουν όμως στα μαγαζιά με είδη σπιτιού σε εξωφρενικά χαμηλές τιμές, ειδικά, αδιάβροχα μαξιλάρια για τις μπανιέρες.

Έχουν δερμάτινη επένδυση, είναι αρκετά μαλακά και φυσικά είναι κατάλληλα διαμορφωμένα για να στερεώνονται στην μπανιέρα σας και να μετατρέψουν το μπάνιο σας σε σπα . Έτσι, μπορείτε να γεμίζετε την μπανιέρα με ζεστό νερό, αφρόλουτρο, άλατα και ό,τι άλλο έχετε ανάγκη και να ξαπλώνετε, βάζοντας το κεφάλι σας αναπαυτικά στο μαξιλάρι.

Σίγουρα είναι μία υπέροχη ιδέα, αφού πολλές φορές πονάει ο σβέρκος μας, στο μάρμαρο της μπανιέρας. Προσέξτε μόνο, μην σας πάρει ο ύπνος μέσα στην μπανιέρα, γιατί μιλάμε για την απόλυτη χαλάρωση.

απλά αντικείμενα που θα μετατρέψουν το μπάνιο σας σε σπα_ Μαξιλάρι_

Τοποθετήστε φυτά εσωτερικού χώρου στο μπάνιο που θα μετατρέψουν το μπάνιο σας σε σπα

Ακόμη κι αν το μπάνιο σας διαθέτει όλα τα κομφόρ, αν δεν έχει την κατάλληλη διακόσμηση, συνεχίζει να είναι ελλιπές όσων αφορά την χαλαρότητα που αποπνέει. Μερικά γλαστράκια εσωτερικού χώρου, είναι ό,τι πρέπει για να αναδείξετε το μπάνιο σας.

Αξίζει όμως να σημειωθεί ότι πρέπει να βρείτε γλαστράκια που τα λουλούδια τους να είναι ανθεκτικά στην υγρασία και να μην χρειάζονται ιδιαίτερο ήλιο. Επίσης μην σκεφτείτε να αγοράσετε ψεύτικα φυτά, γιατί θα κάνουν τον χώρο να μοιάζει κιτς.

απλά _αντικείμενα_ που θα μετατρέψουν_ το μπάνιο σας_ σε σπα_ Λουλούδια_

Αγοράστε ένα smart speaker και θα μετατρέψει το μπάνιο σας σε σπα

Τα smart speaker είναι ηλεκτρονικές συσκευές που προορίζονται για το μπάνιο και μπορούν να μετατρέψουν μπάνιο σας σε σπα. Είναι αδιάβροχες και έχουν ανθεκτικότητα στους ατμούς. Με το smart speaker μπορείτε να απολαμβάνετε την αγαπημένη σας μουσική κατά τη διάρκεια του μπάνιου σας, χωρίς να διακινδυνεύετε να χαλάσει η συσκευή σας.

αντικείμενα_που_θα_κάνουν_το_μπάνιο_σας_να_μοιάζει_με_σπα_διακόσμηση σπιτιού_

Προσέξτε τις βάσεις για τα σαμπουάν

Τα περισσότερα μπάνια έχουν μεγάλες και ογκώδεις βάσεις για σαμπουάν που πιάνουν πολύ χώρο και κάνουν το μπάνιο σας να δείχνει απεριποίητο. Προτιμήστε λοιπόν τις μικρές βάσεις για σαμπουάν και τοποθετήστε τες με τέτοιο τρόπο, που να μην “μπουχτίζει” το μάτι σας, κάθε φορά, όταν τις αντικρίζετε.

απλά _αντικείμενα_ που θα μετατρέψουν_ το μπάνιο σας_ σε σπα_

Βάλτε ξύλινο πάγκο στην μπανιέρα σας ένα αντικείμενο που θα μετατρέψει το μπάνιο σας σε σπα

Μπορείτε να τοποθετήσετε στην μπανιέρα σας ένα μικρό ξύλινο ράφι, ειδικά διαμορφωμένο για την μπανιέρα. Πάνω σε αυτό το ράφι μπορείτε να τοποθετείτε τα άλατα ή τα λαδάκια σας κάθε φορά που κάνετε αφρόλουτρο ή να έχετε ακόμη κι ένα τσιγάρο ή ό,τι άλλο χρειάζεστε για να χαλαρώσετε μετά από μία δύσκολη μέρα.

απλά _αντικείμενα_ που θα μετατρέψουν_ το μπάνιο σας_ σε σπα_ Ξύλινος πάγκος_

Ξύλινο σκαλάκι στο μπάνιο

Πόσες φορές έχετε προσπαθήσει να ξυριστείτε στο μπάνιο και καταλήγετε να βγαίνετε από εκεί μέσα πιο κουρασμένοι από ότι μπήκατε; Πολλές. Ένα ξύλινο σκαλοπάτι στο μπάνιο θα σας βοηθήσει πολύ με το ξύρισμα στα πόδια, αφού θα μπορείτε να στερεώνετε  τα πόδια σας εκεί.

Ξύλινο σκαλάκι_ Για_ να _μετατρέψετε _το μπάνιο σας_ σε σπα_

All photos via brightside.me

Διαβάστε όλα τα άρθρα για την διακόσμηση στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close