Χρήσιμα tips για να οργανώσεις τα ρούχα & να αποθηκεύσεις τα καλοκαιρινά!

Αποθήκευση καλοκαιρινών ρούχων : Τα καλύτερα κόλπα οργάνωσης και πως θα βολέψουμε στην ντουλάπα τα χειμωνιάτικα ρούχα,τα παπουτσια και αξεσουάρ.

Το Φθινόπωρο έφτασε και ενώ για πολλούς είναι απλά η αλλαγή μιας εποχής, για εκείνους που έχουν οικογένεια ή μένουν μόνοι τους σε ένα σπίτι, σημαίνει και μια έξτρα δουλειά. Ήρθε λοιπόν ο καιρός να βολέψουμε τα καλοκαιρινά μας ρούχα και να οργανώσουμε τα φθινοπωρινά και τα χειμωνιάτικα.

Φίλες και φίλοι ας το παραδεχτούμε.  Η αποθήκευση καλοκαιρινών ρούχων,για τους περισσότερους από εμάς είναι μια αγγαρεία. Μια αγγαρεία που πρέπει να γίνει όμως. Πολλοί και πολλές δυσκολεύονται να βρουν την χρυσή τομή, έτσι ώστε να βολέψουν τα ρούχα τους και να τα οργανώσουν με τρόπο πρακτικό.

Δείτε ακόμα τα 6 λάθη που κάνουμε όλοι & μειώνουν την διάρκεια ζωής του πλυντηρίου & πως να τα διορθώσουμε

Αποφασίσαμε λοιπόν να κάνουμε ένα άρθρο που θα μοιραστούμε μαζί σας μερικά χρήσιμα tips για την οργάνωση των ρούχων. Φυσικά θα δούμε μαζί εικόνες, έτσι ώστε να καταλάβετε και οπτικά τις εναλλακτικές σας λύσεις. Στο τέλος του άρθρου, θα μοιραστούμε μαζί σας και μερικές γενικές συμβουλές. Διαβάστε παρακάτω: 

Αποθήκευση καλοκαιρινών ρούχων  :ταξινόμηση

Η σωστή ταξινόμηση των ρούχων βελτιώνει την οργάνωση της ντουλάπας δημιουργώντας περισσότερο χώρο. Η αποθήκευση των καλοκαιρινών ρούχων είναι μια χρονοβόρα διαδικασία η οποία με την κατάλληλη προετοιμασία γίνεται ευκολότερη.

Αποθήκευση καλοκαιρινών ρούχων  προετοιμασία

Μπορεί η ιδέα να φαντάζει τρομακτική αλλά ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε πρώτα απ’ όλα, είναι να βγάλετε όλα τα ρούχα από το ντουλάπι και να τα τοποθετήσετε στο κρεβάτι ή σε ένα μεγάλο τραπέζι..
Αδειάζοντας τη ντουλάπα σας, μπορείτε να εργαστείτε πιο αποτελεσματικά αφού θα έχετε μια καλύτερη εικόνα για τα ρούχα σας και ίσως να θυμηθείτε και κάποια που είχατε ξεχάσει.
Ταξινομήστε τα ρούχα σε κατηγορίες – πουκάμισα, παντελόνια, σακάκια, φορέματα, φούστες – και μη ξεχάσετε τα αξεσουάρ. Στη συνέχεια, ξεχωρίστε από την κάθε κατηγορία, ποια ρούχα θα κρατήσετε, ποια θα δωρίσετε και ποια θα πετάξετε.

Στο ξεκαθάρισμα πρέπει να είστε αδίστακτοι γιατί κάτι που δε φορέσατε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, το πιο πιθανό να μη το φορέσετε ούτε τον επόμενο χρόνο.
Φροντίστε να έχετε δίπλα σας κουτιά ή σακούλες αποθήκευσης για τη δωρεά ή το πέταγμα των ρούχων έτσι ώστε να μπορείτε να τα μετακινήσετε από το σπίτι σας αμέσως.

Το ίδιο ξεκαθάρισμα ισχύει και για τα παιδικά ρούχα αφού την επόμενη σεζόν θα είναι μικρά. Αποθηκεύστε τα στην περίπτωση που είστε έγκυος στο επόμενο.

Αφού τελειώσετε με το ξεκαθάρισμα και αποφασίσετε ποια ρούχα θα κρατήσετε, κάντε τους ένα φρεσκάρισμα για τυχόν λεκέδες που δεν είναι ορατοί. Αν τα ρούχα αποθηκευτούν με λεκέδες, την επόμενη χρονιά θα είναι δύσκολο να καθαριστούν. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να γίνει στα ρούχα (μπλουζάκια, παρεό κτλ.) που φοριούνται στην παραλία, αν τα αφήσουμε με το αλάτι της θάλασσας το πιθανότερο είναι όταν τα βγάλουμε πάλι από τη ντουλάπα να χρησιμοποιούνται μόνο ως ξεσκονόπανα.

Καθαρίζουμε, επίσης, σχολαστικά τα αξεσουάρ της παραλίας μας. Πόσες και πόσες μάσκες δεν έχουν αχρηστευθεί και πόσα βατραχοπέδιλα έχασαν το χρώμα τους επειδή έμειναν για μήνες με το αλάτι, ξεχασμένα σε μια σακούλα στην αποθήκη…

Αν παραλάβετε τα ρούχα από το καθαριστήριο, μην τα αποθηκεύσετε με τις πλαστικές θήκες του στεγνωτηρίου. Αυτές οι θήκες παγιδεύουν την υγρασία που μπορεί να οδηγήσει σε μούχλα ή ακόμη και αποχρωματισμό στο ρούχο.

Είδη Αποθήκευση καλοκαιρινών ρούχων

Εφοδιαστείτε με τα απαραίτητα αξεσουάρ για τη σωστή αποθήκευση των ρούχων σας.

Κρεμάστρες: Επιλέξτε κρεμάστρες που δε σκουριάζουν ή αποχρωματίζουν τα υφασμάτα. Αποφύγετε τις λεπτές συρμάτινες κρεμάστρες των καθαριστηρίων.
Τα σακάκια πρέπει να κρεμαστούν σε ειδικές κρεμάστρες που υποστηρίζουν τους ώμους.
Φούστες και παντελόνια πρέπει να κρεμαστούν από τη μέση για να αποφύγετε το τσαλάκωμα.
Τα μεταξένια υφάσματα θα πρέπει να κρεμαστούν σε επενδυμένες κρεμάστρες για να μη γλυστρίσουν στο κρέμασμα.

Αποθήκευση καλοκαιρινών ρούχων : Εδώ θα βρείτε τα καλύτερα κόλπα οργάνωσης

Σακούλες – θήκες αποθήκευσης: Αν έχετε υφασμάτινες θήκες αποθήκευσης, κάντε τους ένα φρεσκάρισμα στο πλυντήριο για να αφαιρέσετε τυχόν υπολείμματα σκόνης. Οι υφασμάτινες σακούλες – θήκες αποθήκευσης είναι καλύτερες από τις πλαστικές αφού επιτρέπουν στον αέρα να κυκλοφορεί στο εσωτερικό τους αποφεύγοντας τη δημιουργία υγρασίας.

Εναλλακτικά, μπορείς να αποθηκεύσεις τα μπλουζάκια και τα σορτσάκια σου μέσα σε παλιές μαξιλαροθήκες. Θα προστατεύσουν τα καλοκαιρινά σου ρούχα το ίδιο αποτελεσματικά και δεν θα χρειαστεί να ξοδέψεις ούτε μισό cent…

Κουτιά αποθήκευσης: Πολλά ρούχα όπως τα πλεχτά, πρέπει να διπλωθούν αντί να κρεμαστούν. Επιλέξτε πλαστικά κουτιά πολυπροπυλενίου για την ασφαλή αποθήκευση των ρούχων. Κουτιά από χαρτόνι καλό είναι να αποφεύγονται. Πολλά κουτιά κατασκευάζονται από πολτό ξύλου που μπορεί να προκαλέσουν κιτρίνισμα και λεκέδες στα ρούχα. Επιπλέον η κόλλα που συγκρατεί την ένωση του κουτιού μπορεί να προσελκύσει έντομα.

Αποθήκευση καλοκαιρινών ρούχων : Εδώ θα βρείτε τα καλύτερα κόλπα οργάνωσης

Καθαρισμός χώρου αποθήκευσης καλοκαιρινών ρούχων

Αφού αδειάσετε την ντουλάπα σας είναι η κατάλληλη στιγμή για να την καθαρίσετε καθώς και τον χώρο που θα αποθηκεύσετε τα καλοκαιρινά ρούχα.
Αν ο χώρος το επιτρέπει, κάντε τις απαραίτητες μετατροπές για την καλύτερη λειτουργία της ντουλάπας.

Αποθηκεύστε τα ρούχα σε καθαρό, δροσερό, σκοτεινό και καλά αεριζόμενο χώρο.
Αποφύγεται τη σοφίτα ή το γκαράζ ως χώρο αποθήκευσης γιατί είναι πολύ ζεστά το καλοκαίρι και το υπόγειο γιατί έχει υπερβολική υγρασία.

Αποθήκευση καλοκαιρινών ρούχων συμβουλές

Βάλτε ταμπελάκια ανά είδος σε κάθε κουτί αποθήκευσης. Με αυτόν τον τρόπο θα γνωρίζετε ανά πάσα στιγμή το περιεχόμενο του κάθε κουτιού.

Αποθήκευση καλοκαιρινών ρούχων Βάλτε ταμπελάκια ανά είδος σε κάθε κουτί αποθήκευσης.

Μην αποθηκεύετε ξεκούμπωτα ρούχα. Σακάκια, παλτά, ζακέτες, μπουφάν ή ότι άλλο έχει κουμπιά ή φερμουάρ, για να διατηρήσουν το σχήμα πρέπει να κρεμαστούν κουμπωμένα.

Κλείστε καλά σακούλες, θήκες και κουτιά αποθήκευσης για την αποφυγή ανεπιθύμητων εντόμων. Κρεμάστε ειδικά αρωματικά που θα ανανεώνετε για να μη χάσουν το άρωμα και τις ιδιότητες τους.

Πως θα αποθηκέυσουμε τα καλοκαιρινά παπούτσια

Αποθήκευση καλοκαιρινών ρούχων : Εδώ θα βρείτε τα καλύτερα κόλπα οργάνωσης

Ας ξεκινήσουμε με κάτι απλό και πραγματικά οικονομικό. Αγόρασε μερικά κουτιά αποθήκευσης, τράβηξε μερικές φωτογραφίες των παπουτσιών που πρόκειται να βάλεις μέσα, και απλά τοποθέτησε τα παπούτσια σου σε αυτά τα κουτιά. Έτοιμη! Αμέσως ελευθερώνεται ο χώρος σου και τα παπούτσια σου είναι τακτοποιημένα!

Αποθήκευση καλοκαιρινών ρούχων : Εδώ θα βρείτε τα καλύτερα κόλπα οργάνωσης

Επίσης  μερικές παλιές θήκες περιοδικών είναι τέλειες για να αποθηκεύσεις τις καλοκαιρινές σου παντόφλες και τα πέδιλα.

Αποθήκευση καλοκαιρινών ρούχων : Εδώ θα βρείτε τα καλύτερα κόλπα οργάνωσης

Πως θα βολέψουμε στην ντουλάπα τα χειμωνιάτικα ρούχα

Οι περισσότεροι από εμάς όταν αποφασίζουμε να οργανώσουμε τα ρούχα μας κάνουμε αυτό που περιγράφει η πρώτη εικόνα. Μια τέτοια πρακτική όμως, έχει ως αποτέλεσμα να “γεμίζει” το μάτι και πολλές φορές νιώθουμε ότι παρόλο τον κόπο μας η ντουλάπα δεν οργανώθηκε σωστά.

Αν θέλεις μια πραγματικά πρακτική και βολεμένη ντουλάπα, ήρθε ο καιρός να βάλεις στην καθημερινότητα σου, τα καλάθια. Ξεχώρισε λοιπόν τα ρούχα σου σε καλάθια κι έτσι θα έχεις μια πραγματικά τακτοποιημένη και οργανωμένη ντουλάπα.

κόλπα για να αποθηκεύσω τα καλοκαιρινά ρούχα

Χρήσιμα tips για να οργανώσεις τα ρούχα & να αποθηκεύσεις τα καλοκαιρινά!

Αν έχεις οικογένεια, ξέρεις ότι πολλές φορές τα ρούχα μπερδεύονται. Μπορείς να βρεις τα παντελόνια του άντρα σου στα δικά σου παντελόνια και να μην ξέρεις πως βρέθηκαν εκεί. Ειδικά αν στο σπίτι δεν υπάρχουν πολλές ντουλάπες και τα παιδιά έχουν κοινή ντουλάπα ή εσύ με τον σύζυγό σου μοιράζεστε τα ίδια ράφια, αυτό συμβαίνει συχνά.

Και πάλι τα καλάθια θα αποτελούσαν μια λύση, Επειδή ξέρουμε ότι δεν είναι εύκολο να τα αγοράσουν όλες οι οικογένειες όμως, μπορείς να φτιάξεις δικά σου diy καλάθια με μικρές κούτες που μπορείς να βρεις δωρεάν στους κάδους ανακύκλωσης έξω από στα supermarket. Και οικολογικά και οικονομικά.

Μπορείς επίσης έξω από κάθε κούτα να γράψεις το όνομα εκείνου που ανήκουν τα ρούχα ή να βάλεις σημάδια όπως αυτά που βλέπεις στην εικόνα παρακάτω. Έτσι δεν θα υπάρχει δικαιολογία, την επόμενη φορά που το παντελόνι του άντρα σου θα βρεθεί στα δικά σου.

Αποθήκευση καλοκαιρινών ρούχων 

Τα καλάθια σίγουρα είναι μια πολύ πρακτική λύση για να βολέψεις τα καλοκαιρινά και τα χειμωνιάτικα. Αν στο σπίτι έχεις μόνο μια ντουλάπα, μπορείς στο πάνω ράφι να βάλεις τα καλοκαιρινά και στο κάτω τα χειμωνιάτικα. Χρησιμοποίησε το ράφι που φτάνεις πιο εύκολα για τα ρούχα που φοράς πιο συχνά.

Χρήσιμα tips για να οργανώσεις τα ρούχα στην ντουλάπα σου & να αποθηκεύσεις τα καλοκαιρινά!

Πολλές ντουλάπες – ειδικότερα οι παλιές – ενώ έχουν μεγάλη χωρητικότητα δεν έχουν ράφια. Δεν ξέρουμε τι σκεφτόντουσαν οι τότε κατασκευαστές αλλά κι εγώ στο σπίτι μου στην  Θεσσαλονίκη την είχα “πατήσει έτσι” . Η ντουλάπα μου είχε τόση χωρητικότητα που ήταν αχρείαστη για ένα άτομο αλλά καθόλου ράφια.

Επειδή χωρίς ράφια η ντουλάπα είναι σχεδόν άχρηστη και η χωρητικότητα της πάει χαμένη, αποφάσισα να πάρω ράφια σαν αυτά που βλέπετε στην εικόνα παρακάτω. Είναι οικονομικά και έχουν μεγάλη χωρητικότητα. Εμένα με βοήθησαν πολύ και σας τα συστήνω ανεπιφύλακτα!

Χρήσιμα tips για να οργανώσεις τα ρούχα στην ντουλάπα σου & να αποθηκεύσεις τα καλοκαιρινά!

Χρήσιμα tips για να οργανώσεις τα ρούχα & να αποθηκεύσεις τα καλοκαιρινά!

Τα ρουχαλάκια του παιδιού είναι πολύ σημαντικό να τα έχουμε τακτοποιημένα. Ο παρακάτω τρόπος είναι μια πολύ σωστή εναλλακτική λύση, για να ξεχωρίσεις τα χειμωνιάτικα και τα καλοκαιρινά ρούχα του παιδιού.

Επειδή τα παιδιά σε αυτή την ηλικία δεν έχουν και τόσα ρούχα, δεν χρειάζεται να πιάνεις δύο διαφορετικά συρτάρια για 5 φορμάκια, απλά και μόνο επειδή τα μισά είναι καλοκαιρινά και τα άλλα μισά χειμωνιάτικα. Ξεχώρισε τα ρούχα του παιδιού σε στήλες, στο ίδιο συρτάρι.

Χρήσιμα tips για να οργανώσεις τα ρούχα στην ντουλάπα σου & να αποθηκεύσεις τα καλοκαιρινά!

Με τα καλάθια μπορείς να εκμεταλλευτείς στο έπακρο και τα συρτάρια της ντουλάπας σου. Πολλοί άνθρωποι επιλέγουν να βάλουν τα ρούχα τους σε συρτάρια γιατί οι ντουλάπες τους δεν έχουν άλλο χώρο. Στα συρτάρια όμως τα ρούχα στριμώχνονται και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να τσαλακώνονται και να μπερδεύονται  μεταξύ τους.

Αυτό δεν θα ισχύει, αν βάλετε στα συρτάρια σας ωραιότατα καλάθια.

Χρήσιμα tips για να οργανώσεις τα ρούχα στην ντουλάπα σου & να αποθηκεύσεις τα καλοκαιρινά!

Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι τα παλτά σας πρέπει να έχουν ξεχωριστή θέση στην ντουλάπα. Πιάνουν χώρο και πολλές φορές δεν μας διευκολύνουν αν θέλουμε να βρούμε ένα φόρεμα. Οπότε τα παλτά να είναι πάντα κρεμασμένα σε μια ξεχωριστή ντουλάπα.

Χρήσιμα tips για να οργανώσεις τα ρούχα στην ντουλάπα σου & να αποθηκεύσεις τα καλοκαιρινά!

Μην ξεχνάτε τα συρτάρια του κρεβατιού. Πολλά από τα κρεβάτια που κοιμόμαστε έχουν συρτάρια. Μπορούμε λοιπόν σε αυτά τα συρτάρια, να αποθηκεύσουμε ρούχα, τα οποία δεν θα χρησιμοποιήσουμε για τους επόμενους μήνες.

Χρήσιμα tips για να οργανώσεις τα ρούχα στην ντουλάπα σου & να αποθηκεύσεις τα καλοκαιρινά!

Μια άλλη επιλογή, είναι να βάλετε στο πάνω ράφι της ντουλάπας ορισμένα από τα χειμωνιάτικα ρούχα σας και στα κάτω ράφια τα καλοκαιρινά. Σίγουρα δεν είναι τόσο πρακτική λύση όσο οι προηγούμενες, όμως υπάρχουμε κι εμείς που δεν έχουμε πολλές ντουλάπες στο σπίτι.

Χρήσιμα tips για να οργανώσεις τα ρούχα στην ντουλάπα σου & να αποθηκεύσεις τα καλοκαιρινά!

Αν ανήκετε στους τυχερούς που έχουν ντουλάπες με πολλά ράφια και θήκες, τότε σίγουρα πρέπει να τα εκμεταλλευτείτε όλα. Βάλτε ένα μέρος των καλοκαιρινών σας ρούχων σε κάποια γωνιά της ντουλάπας και στο κύριο μέρος της βάλτε τα ρούχα που θα φοράτε πιο συχνά φέτος!

Χρήσιμα tips για να οργανώσεις τα ρούχα στην ντουλάπα σου & να αποθηκεύσεις τα καλοκαιρινά!

Πως να τακτοποιήσετε τα αξεσουάρ στη ντουλάπα σας

Οι ζώνες, τα φουλάρια, τα κασκόλ και οι πασμίνες είναι τα αξεσουάρ που λατρεύουν οι γυναίκες. Μπορούν να μεταμορφώσουν ένα ντύσιμο και να του προσθέσουν στυλ και χρώμα. Γι’ αυτό λοιπόν έχουν συνήθως εξέχουσα θέση στη γυναικεία ντουλάπα. Ποιος είναι όμως ο καλύτερος τρόπος για να τα αποθηκεύσετε;

Μια λύση αποτελούν οι κρεμάστρες (απλές ή ειδικές για αξεσουάρ). Από εκεί και πέρα μπορείτε να τα τοποθετήσετε σε συρτάρια χρησιμοποιώντας ειδικές θήκες ή διαχωριστικά. Εναλλακτικά, βάλτε τα σε κουτιά ή ράφια διπλωμένα έτσι ώστε να ξεχωρίζουν.

Αν θέλετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια απλή κρεμάστρα με κρίκους κουρτίνας για να τα οργανώσετε καλύτερα.

Ιδέες για οργάνωση παπουτσιών και τσαντών

Για να αποθηκεύσετε τα παπούτσια σας υπάρχουν πολλοί εναλλακτικοί τρόποι.

Ο πιο απλός είναι να χρησιμοποιήσετε το κάτω μέρος της ντουλάπας σας για να βάλετε τα καθημερινά σας παπούτσια χωρίς τα κουτιά τους. Έτσι με μια ματιά θα βλέπετε τι έχετε και θα μπορείτε να κάνετε γρήγορα και εύκολα όμορφους συνδυασμούς ρούχων – παπουτσιών.

Επίσης, μπορείτε να τα τοποθετήσετε πάνω σε κουτιά που περιέχουν άλλα ζευγάρια τα οποία δεν φοράτε καθημερινά, όπως τα επίσημα που χρειάζεται να είναι κλειστά για να προστατεύονται.

Ένας ακόμη τρόπος τακτοποίησης των παπουτσιών είναι η κρεμαστή θήκη οργάνωσης. Μπορεί να μπει στη ράγα της ντουλάπας ή και πίσω από την πόρτα της. Αν πάλι έχετε εξοικονομήσει περισσότερο χώρο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια παπουτσοθήκη με ράφια ή κουτιά.

Από εκεί και πέρα, οι μπότες καλό θα είναι να αποθηκεύονται χωρίς να στριμώχνονται για να διατηρούν το σχήμα τους και να αερίζονται. Αν θέλετε μάλιστα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα από τα λεγόμενα μακαρόνια κολύμβησης το οποίο θα κόψετε στο μήκος που σας εξυπηρετεί, περιοδικά ή ένα σκληρό χαρτόνι για να μην φθαρεί και τσακίσει το δέρμα τους.

Αντίστοιχα, μπορείτε να οργανώσετε και τις τσάντες σας. Δοκιμάστε να τις κρεμάσετε σε γάντζους ή να τις βάλετε σε ράφια με διαχωριστικά ανάμεσα τους. Ιδανικά τοποθετήστε χαρτί στο εσωτερικό τους για να διατηρήσουν το σχήμα τους και να μην φθαρούν.

Κάποιες γυναίκες προτιμούν να χρησιμοποιούν και έναν καλόγερο για να κρεμούν τις καθημερινές τσάντες τους, ελευθερώνοντας έτσι χώρο από τη ντουλάπα τους.

 

Γενικές συμβουλές για Αποθήκευση καλοκαιρινών ρούχων

Πριν βολέψετε τα ρούχα σας θα πρέπει να τα έχετε πλύνει και να τα έχετε σιδερώσει. Έτσι δεν θα μυρίζουν άσχημα και δεν θα είναι τσαλακωμένα μέχρι το επόμενο Καλοκαίρι.

Μπορούμε να βάλουμε τα ρούχα μας σε καλάθια για να είναι πάντα τακτοποιημένα και να μην τσαλακώνονται εύκολα.

Αν θέλουμε να είμαστε έτοιμοι για μια πασχαλινή εξόρμηση ή ένα μαγιάτικο μπάνιο και δεν θέλουμε να τα κάνουμε όλα γης μαδιάμ στη ντουλάπα για να ανακαλύψουμε το μαγιό μας, φροντίζουμε να το «απομονώσουμε» σε μια ειδική τσάντα (μαζί με μερικά καλοκαιρινά ρούχα), στην οποία θα έχουμε εύκολη πρόσβαση.

Είναι λάθος να πιστεύουμε ότι μόνο τα χειμωνιάτικα ρούχα χρειάζονται αρωματικά ή εντομοαπωθητικά. Και στα καλοκαιρινά χρησιμοποιούμε λεβάντα ή καμφορά, φυσικά σε μικρότερες ποσότητες. Για την καλύτερη οσμή των ρούχων χρησιμοποιούμε αρωματικό φακελάκι ή λιωμένα σαπουνάκια μπάνιου.

Πρέπει να τοποθετείτε σε ξεχωριστό ράφι τις χοντρές μπλούζες και σε ξεχωριστό ράφι τα λεπτά μπλουζάκια έτσι ώστε η εύρεσή τους να είναι πιο εύκολη. Μπορούμε αν θέλουμε πριν αποθηκεύσουμε τα ρούχα, να τα αρωματίσουμε έτσι ώστε να μυρίζουν ακόμη πιο ωραία όταν τα ξανά χρησιμοποιήσουμε.

 

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο daddy-cool.gr

Close