ιδέες-για-διακόσμηση μπάνιου-σε-καφέ-χρώμα-

Διακόσμηση μπάνιου: 15 ιδέες σε καφέ χρώμα. 15 ιδέες για διακόσμηση του μπάνιου σε καφέ χρώμα. Το καφέ χρώμα είναι ένα υπέροχο χρώμα παντός καιρού και εποχής. Είναι σικ και γήινο και μπορεί πραγματικά να μας χαλαρώσει. Επίσης το καφέ συνδυάζεται εύκολα είτε επιλέξουμε σκούρες αποχρώσεις, είτε πιο ανοιχτόχρωμες.

Στο σημερινό μας άρθρο λοιπόν αποφασίσαμε να σας βοηθήσουμε με την ανακαίνιση του μπάνιου σας. Τώρα που μπήκε το Καλοκαίρι μπορείτε να κάνετε θαύματα! Αποφασίσαμε λοιπόν να σας δείξουμε μερικές ιδέες για την διακόσμηση του μπάνιου σε καφέ χρώμα. Διαβάστε παρακάτω:

Διακόσμηση μπάνιου σε καφέ χρώμα: Γυάλινη ντουζιέρα με καφέ μάρμαρο και μπεζ κουρτίνες

Οι περισσότεροι πλέον προτιμούν τις ντουζιέρες και όχι τις μπανιέρες. Αν λοιπόν θέλετε μία ντουζιέρα στο μπάνιο σας μπορείτε σίγουρα να την επενδύσετε με γυάλινο προστατευτικό. Πίσω από την ντουζιέρα μπορείτε να βάλετε καφέ μάρμαρο ή πλακάκια που μοιάζουν μαρμάρινα και να απογειώσετε την διακόσμησή σας με μπεζ κουρτίνες.

Διακόσμηση μπάνιου: 15 ιδέες σε καφέ χρώμα

Διακόσμηση μπάνιου σε καφέ χρώμα: Ματ καφέ πλακάκια στο μπάνιο

Μπορείτε στο μπάνιο σας να παίξετε με τα ματ σχέδια. Συνδυάστε τα σκούρα καφέ ματ πλακάκια με τα μπεζ ματ πλακάκια και δημιουργήστε υπέροχες διακοσμητικές πινελιές στο μπάνιο σας.

ματ-καφέ-πλακάκια-στο-μπάνιο-ιδέες-

Διακόσμηση μπάνιου σε καφέ χρώμα: Καφέ μάρμαρο στο μπάνιο

Το μάρμαρο είναι πάντα μία καλή επιλογή αφού είναι ένα αριστοκρατικό και λαμπερό υλικό που όμως θέλει αρκετή περιποίηση. Αν δεν έχετε χρήματα για μάρμαρο στην αγορά υπάρχουν πλακάκια με μαρμάρινο σχέδιο και είναι το ίδιο εντυπωσιακά και λαμπερά.

καφέ-μάρμαρο-στο-μπάνιο-ιδέες-

Διακόσμηση μπάνιου σε καφέ χρώμα: Καφέ μπανιέρα με χρυσή ντουζιέρα

Φυσικά και το χρυσό ταιριάζει απόλυτα με το καφέ. Μπορείτε να επενδύσετε το μπάνιο σας με καφέ πλακάκια και να τα συνδυάσετε με μία καφέ εντυπωσιακή μπανιέρα. Μία χρυσή ντουζιέρα θα ολοκληρώσει την εικόνα.

καφέ-μάρμαρο-στο-μπάνιο-με-καφέ-μπανιέρα-ιδέες-

Διακόσμηση μπάνιου σε καφέ χρώμα: Μπεζ τοίχος στο μπάνιο

Το μπεζ είναι απόχρωση του καφέ και φυσικά και μπορείτε να το επιλέξετε και για το μπάνιο σας. Απαιτεί τα λιγότερα χρήματα. Μπορείτε λοιπόν να βάψετε το μπάνιο σας σε μπεζ ή καφέ χρώμα. Ταιριάζει απόλυτα με λευκά είδη υγιεινής.

καφέ-τοίχος-στο-μπάνιο-ιδέες-

Διακόσμηση μπάνιου σε καφέ χρώμα: Διαλέξτε ξύλινα διακοσμητικά

Μπορείτε να βάλετε στο μπάνιο σας ξύλινα διακοσμητικά. Φυσικά τα συγκεκριμένα ξύλινα διακοσμητικά είναι επενδυμένα με αδιάβροχα υλικά. Καθρέφτες με ξύλινα κάδρα και άλλα. Είναι μία πολύ εντυπωσιακή και άκρως καλοκαιρινή ιδέα.

καφέ-τοίχος-στο-μπάνιο-ιδέες-

Διακόσμηση μπάνιου σε καφέ χρώμα: Σκούρο καφέ στο μπάνιο

Η παρακάτω πρόταση είναι κατάλληλη μόνο για μεγάλα μπάνια. Τα σκούρα χρώματα τείνουν να κάνουν τον χώρο πιο μικρό. Αν έχετε λοιπόν μεγάλο μπάνιο και θέλετε να το κάνετε πιο ζεστό και χαλαρωτικό τότε μπορείτε να διαλέξετε την πιο σκούρη απόχρωση του καφέ όπως στην παρακάτω εικόνα.

σκούρο-καφέ-στο-μπάνιο-με-γυάλινη ντουζιέρα-ιδέες-

Δείτε ακόμα Διακόσμηση μπάνιου: 24 ιδέες σε χρυσό και λευκό

ιδέες-για-διακόσμηση μπάνιου-σε-καφέ-χρώμα- ιδέες-για-διακόσμηση μπάνιου-σε-καφέ-χρώμα-

Διακόσμηση μπάνιου σε καφέ χρώμα: Καφέ έπιπλα και καφέ πλακάκια στο μπάνιο

Μπορείτε να συνδυάσετε τα καφέ σας πλακάκια με καφέ έπιπλα μπάνιου. Τα περισσότερα μπάνια έχουν λευκά ντουλάπια και είδη υγιεινής οπότε αυτή η ιδέα είναι άκρως πρωτότυπη και σίγουρα θα σας αρέσει πολύ. Το καφέ είναι ένα σικ χρώμα που δεν φεύγει ποτέ από την μόδα άλλωστε.

καφέ-πλακάκια-στον-τοίχο-ιδέες- ιδέες-για-διακόσμηση μπάνιου-σε-καφέ-χρώμα- ιδέες-για-διακόσμηση μπάνιου-σε-καφέ-χρώμα- ιδέες-για-διακόσμηση μπάνιου-σε-καφέ-χρώμα-

Διακόσμηση μπάνιου σε καφέ χρώμα: Καφέ κουρτίνες μπάνιου

Τέλος ακόμη και με τις κουρτίνες του μπάνιου μπορείτε να παίξετε. Άλλωστε αν θέλετε να παίξετε με τις καφέ αποχρώσεις στους τοίχους και στα είδη υγιεινής θα πρέπει να τα συνδυάσετε και με τα κατάλληλα αξεσουάρ. Οι καφέ κουρτίνες θα ολοκληρώσουν την εικόνα.

καφέ έπιπλα-στο-μπάνιο-ιδέες-

Δείτε ακόμα Αφρικανική διακόσμηση: 25 Ιδέες και προτάσεις για το σπίτι

ιδέες-για-διακόσμηση μπάνιου-σε-καφέ-χρώμα-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για την διακόσμηση του σπιτιού στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close