Εύκολη και γρήγορη συνταγή για να μυρίζει όμορφα το σπίτι σας. Μόλις το δείτε, θα το κάνετε και εσείς!

Είναι πολύ σημαντικό να μυρίζει καλά το σπίτι μας και γι’αυτό τα αρωματικά κεριά έχουν γίνει πολύ δημοφιλή την τελευταία δεκαετία. Αυτό ήταν πριν μάθουμε το πόσο επικίνδυνα χημικά περιέχουν αυτά τα κεριά, τα οποία μπορούν να κάνουν μόνιμη βλάβη στους πνεύμονες.

Εμείς πλέον έχουμε σταματήσει να τα ανάβουμε. Έτσι, πάντα ψάχνουμε για εναλλακτικές που δεν έχουν κίνδυνο για την υγεία. Όταν βρήκαμε αυτό το βίντεο με το πώς να φτιάξεις ένα φυσικό αρωματικό χώρο, πραγματικά ενθουσιαστήκαμε.

Το βίντεο που θα δείτε δείχνει πώς μπορείτε εύκολα και χωρίς πολλά χρήματα να φτιάξετε το δικό σας κερί, χωρίς χημικά. Θα δείτε δύο διαφορετικές παραλλαγές, που διαφέρουν στο πως απελευθερώνεται το άρωμα.

Δείτε ακόμα: Γιατί τα ρούχα δεν κρατάνε τη μυρωδιά του μαλακτικού σας

Και για τις δύο εκδόσεις, θα χρειαστείτε:

Βάζο με καπάκι

Σφυρί

Πιρούνι

Ένα τελειωμένο βαζάκι κερί

Κατσαβίδι

Μαγειρική σόδα

Αιθέρια έλαια

Δείτε ακόμα: Μυρίζει άσχημα το πλυντήριο σας; Έτσι θα Απομακρύνετε την Άσχημη Μυρωδιά!!

Δείτε την εκπληκτική συνταγή:

Πηγή: fanpage

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.


Close