ιδέες-διακόσμησης-τον-Χειμώνα 2023-με-γούνινα μαξιλάρια-

Ιδέες διακόσμησης με γούνινα μαξιλάρια για τον Χειμώνα 2023:Μερικές ιδέες για γούνινα μαξιλάρια έτσι ώστε να κάνετε λίγο πιο χουχουλιάρικο το σαλόνι, την κρεβατοκάμαρά σας, ακόμη και το γραφείο που εργάζεστε! Θα τα λατρέψετε!

Τα γούνινα μαξιλάρια τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει τάση αφού είναι μαλακά, μοντέρνα και πολύ γουστόζικα. Τα βάζουμε στον καναπε, στις πολυθρόνες μας, στα κρεβάτια μας, ακόμη και στις καρέκλες των γραφείων μας.

Κυκλοφορούν σε πολλά χρώματα και σχέδια αλλά τα πιο μοντέρνα είναι τα γούνινα μαξιλάρια με τα κρόσια. Τα βρίσκεις σε εξωφρενικά χαμηλές τιμές και είναι τόσο μαλακά που μπορείς να κοιμηθείς πάνω τους. (Το έχουμε κάνει). Στο σημερινό άρθρο θα σας δείξουμε μερικές προτάσεις για να τα υιοθετήσετε στην χειμωνιάτικη διακόμηση. Διαβάστε παρακάτω: 

Γκρι, λευκά και μαύρα μαξιλάρια

Καιρό έχουμε να μοιραστούμε ιδέες διακόσμησης με εσάς και ο ενθουσιασμός μας για το σημερινό άρθρο είναι μεγάλος. Ξεκινάμε λοιπόν με κάτι κλασικό αλλά και αγαπημένο. Διαλέξτε μαξιλάρια σε ουδέτερες αποχρώσεις του γκρι, του λευκού και του μαύρου και διακοσμήστε τον μπεζ καναπέ σας. Για μία σικ διακόσμηση.

Ιδέες διακόσμησης με γούνινα μαξιλάρια για τον Χειμώνα 2023

Ιδέες διακόσμησης με γούνινα μαξιλάρια για τον Χειμώνα 2023: Λευκά μαξιλάρια στην κρεβατοκάμαρα

Τα μαξιλάρια ταιριάζουν πολύ και στην διακόσμηση του κρεβατιού της κρεβατοκάμαρας. Η κρεβατοκάμαρα θέλουμε να είναι ρομαντική και μοντέρνα οπότε τα λευκά γούνινα μαξιλάρια μπορούν να απογειώσουν την κρεβατοκάμαρα σας με τον πιο ζεστό τρόπο.

λευκά-και-μαύρα-γούνινα μαξιλάρια-στην-κρεβατοκάμαρα-ιδέες διακόσμησης-

Γούνινα μαξιλάρια σαν πομ πομ

Φυσικά γούνινα μαξιλάρια μπορείς να βρεις στην αγορά σε πολλά σχέδια. Αν δεν σου αρέσουν τα γούνινα μαξιλάρια με τα κρόσια, μπορείς να διαλέξεις γούνινα μαξιλάρια που μοιάζουν με πομ πομ. Είναι το ίδιο μαλακά, αφράτα και μοντέρνα και ολοκληρώνουν μία χειμερινή διακόσμηση.

λευκά-και-μαύρα-γούνινα μαξιλάρια-στον-καναπέ-ιδέες διακόσμησης-

Παστέλ ροζ γούνινα μαξιλάρια

Αν σου αρέσουν τα χρώματα και θέλεις να βάλεις μερικές ρομαντικές πινελιές στο καθιστικό σου τότε μερικά παστέλ ροζ μαξιλάρια είναι αυτό που χρειάζεσαι. Το ροζ δημιουργεί συγκλονιστικές αντιθέσεις με το απαλό γκρι, το μαύρο αλλά και το λευκό οπότε σου λύνει τα χέρια στην διακόσμηση.

ροζ-γούνινα μαξιλάρια-στον-καναπέ-ιδέες διακόσμησης-Χειμώνας 2023-

Δείτε ακόμα Μικρό εφηβικό δωμάτιό: Ιδέες διακόσμησης

ιδέες-διακόσμησης-τον-Χειμώνα 2023-με-γούνινα μαξιλάρια-

Ταιριάξτε τα μοντέρνα γούνινα μαξιλάρια με μία vintage διακόσμηση

Τα σεμεδάκια έχουν ξεπεραστεί. Ή μάλλον έτσι πιστεύαμε λανθασμένα. Μία νέα τάση κυκλοφόρησε στο Pinterest, για τον Χειμώνα του 2023 και αυτή η τάση προστάζει να βάζουμε μικρά vintage σεμέν στους καναπέδες μας. Μερικά μοντέρνα γούνινα μαξιλάρια σε χαριτωμένες αποχρώσεις θα δημιουργήσουν όμορφες αντιθέσεις.

ροζ-γούνινα-μαξιλάρια-στον-καναπέ-με-σεμεδάκια-ιδέες-

Στις πολυθρόνες μας

Δεν έχουν μόνο οι καναπέδες ανάγκη από λίγες διακοσμητικές πινελιές. Μπορείς να βάλεις μερικά μαξιλάρια στις πολυθρόνες του καθιστικού σου ή στους χώρους εργασίας σου και να κάνεις το περιβάλλον πιο ζεστό. Ό,τι πρέπει για τον Χειμώνα.

λευκά-γούνινα μαξιλάρια-στην-πολυθρόνα-ιδέες-

Μαξιλάρια σε κρεμαστές πολυθρόνες στην κρεβατοκάμαρα

Οι κρεμαστές πολυθρόνες είναι ακόμη μία τάση που ξεκίνησε φέτος και δεν μπορούσαμε να μην την μοιραστούμε μαζί σου. Μπορείς να βάλεις μία κρεμαστή πολυθρόνα στην κρεβατοκάμαρα, αν έχεις χώρο και να την κάνεις να δείξει ακόμη πιο εντυπωσιακή με μερικά γούνινα μαξιλάρια.

λευκά-γούνινα μαξιλάρια-στην-κρεμαστή πολυθρόνα-ιδέες-

Μαξιλάρια σε καφέ και λευκές αποχρώσεις

Το καφέ και το λευκό είναι δύο γήινα χρώματα που ταιριάζουν σε κάθε σπίτι. Αν θέλεις να κάνεις την κρεβατοκάμαρά σου να είναι σικ και παράλληλα μοντέρνα τότε πρέπει οπωσδήποτε να παίξεις με αυτές τις αποχρώσεις. Ο μαύρος τοίχος είναι ακόμη μία πρόταση για εσάς αν έχεις μεγάλη κρεβατοκάμαρα.

καφέ-και-λευκά-γούνινα μαξιλάρια-στην-κρεβατοκάμαρα-ιδέες-

ιδέες-διακόσμησης-τον-Χειμώνα 2023-με-γούνινα μαξιλάρια-

Δείτε ακόμα Πως να διακοσμήσετε πρωτότυπα τον κήπο σας με κάτι που έχετε όλοι στο σπίτι σας

ιδέες-διακόσμησης-τον-Χειμώνα 2023-με-γούνινα μαξιλάρια-

Στο γραφείο σου

Στα γραφεία εργασίας, ειδικά στα ιατρεία, προτιμούν τελευταία τέτοιες μοντέρνες πολυθρόνες. Μπορεί οι πελάτες να μην κάθονται εκεί, όμως χαρίζουν στον χώρο μία αίσθηση μόδας και τον κάνουν πιο σύγχρονο και νεανικό. Μπορείς λοιπόν σε αυτές τις μοντέρνες πολυθρόνες να βάλεις μερικά γούνινα μαξιλάρια!

ροζ-και-καφέ-γούνινα-μαξιλάρια-στην-πολυθρόνα-στο-γραφείο-ιδέες-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για την διακόσμηση στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close