ιδέες-για-να-συνδυάσεις-τον-κίτρινο-καναπέ-στο-σαλόνι-σου-

Κίτρινος καναπές : 15 ιδέες να τον συνδυάσεις . 15 ιδέες για να συνδυάσετε τον κίτρινο καναπέ σας στην διακόσμηση του σπιτιού σας.

Τα τελευταία χρόνια τα έντονα χρώματα στην διακόσμηση είναι στις τάσεις. Αυτό που αγαπήθηκε περισσότερο είναι το κίτρινο, αφού χαρίζει στο σπίτι μία pop art νότα. Το κίτρινο χρώμα στην διακόσμηση κάνει το σπίτι πιο μοντέρνο, πιο ανάλαφρο και έχει και ευεργετικές δυνατότητες στην ψυχολογία μας.

Αποφασίσαμε λοιπόν να σας δείξουμε πως μπορείτε να συνδυάσετε με άλλα διακοσμητικά σπιτιού τον κίτρινο καναπέ σας. Διότι ένας καναπές είναι απαραίτητος στο σαλόνι μας και το κίτρινο θα κάνει το σαλόνι να δείχνει υπέροχο.

Δείτε ακόμα Ψάθινα Καλάθια: 22 ιδέες διακόσμησης και οργάνωσης σπιτιού

Είτε έχετε κίτρινο καναπέ είτε βάλατε κίτρινα καλύμματα στον καναπέ αυτές οι ιδέες είναι για εσάς. Κίτρινος καναπές με κάδρα, φυτά εσωτερικού χώρου και άλλα διακοσμητικά που είναι φθηνά και μπορούμε εύκολα να τα αποκτήσουμε. Διαβάστε παρακάτω:

Κίτρινος καναπές : 15 ιδέες να τον συνδυάσεις : Κίτρινος καναπές με κάδρα στον τοίχο

Τα κάδρα που βλέπουμε στην παρακάτω εικόνα είναι της μόδας φέτος. Κάδρα με λεπτό σκελετό σε μαύρο χρώμα, μοντέρνα σχέδια σε λευκό φόντο που ταιριάζουν σε κάθε χώρο του σπιτιού. Ταιριάζουν λοιπόν απίστευτα με έναν κίτρινο καναπέ σε όλες τις αποχρώσεις.

Κίτρινος καναπές στην διακόσμηση: 15 ιδέες να τον συνδυάσεις μέσα στο σπίτι

Κίτρινος καναπές : 15 ιδέες να τον συνδυάσεις :Κίτρινος καναπές με boho μαξιλάρια καναπέ

Μπορείς να αναδείξεις τον κίτρινο καναπέ σου με μαξιλάρια που έχουν boho σχέδια. Η boho διακόσμηση μπορεί να ταιριάξει πλήρως σε έναν φωτεινό καναπέ με ένα τόσο ανοιξιάτικο χρώμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κίτρινος καναπές είναι η Νο1 πρόταση για την Άνοιξη που η φύση γεμίζει χρώματα και ζωντάνια.

κίτρινος-καναπές-με-boho-μαξιλάρια καναπέ-ιδέες-

Κίτρινος καναπές : 15 ιδέες να τον συνδυάσεις :  Κίτρινος καναπές με φυτά εσωτερικού χώρου και καθρέφτες

Ένας καθρέφτης εκτός του ότι χαρίζει άνεση και στιλ σε έναν χώρο, δίνει και την ψευδαίσθηση ότι ένας χώρος είναι πιο μεγάλος από ότι είναι στην πραγματικότητα. Έτσι μπορείς πάνω από τον κίτρινο καναπέ σου έναν όμορφο καθρέφτη και μερικά φυτά εσωτερικού χώρου.

κίτρινος καναπές-με-καθρέφτες-και-φυτά-εσωτερικού-χώρου-ιδέες-

Κίτρινος καναπές : 15 ιδέες να τον συνδυάσεις :  Κίτρινος καναπές με boho χαλιά και πολλά φυτά

Τα φυτά εσωτερικού χώρου σίγουρα είναι μία καλή πρόταση για την ανοιξιάτικη διακόσμησή μας. Έτσι μπορείς να συνδυάσεις τον κίτρινο καναπέ σου με πολλά φυτά εσωτερικού χώρου, boho χαλιά και boho μαξιλάρια για καναπέδες. Υπέροχος συνδυασμός.

κίτρινος-καναπές-στο-σαλόνι-με-φυτά εσωτερικού χώρου-ιδέες- ιδέες-για-να-συνδυάσεις-τον-κίτρινο-καναπέ-στο-σαλόνι-σου-

Κίτρινος καναπές : 15 ιδέες να τον συνδυάσεις :  Κίτρινος καναπές με…κουπιά στον τοίχο

Μπορείς να φτιάξεις το δικό σου διακοσμητικό χώρου, αξιοποιώντας παλιά σου κουπιά που πλέον δεν τον χρειάζεσαι. Έτσι μπορείς με λίγη περιποίηση των κουπιών, μπορείς πραγματικά να απογειώσεις την διακόσμηση του σαλονιού σου.

κίτρινος-καναπές-με-κουπιά-ιδέες-διακόσμησης- ιδέες-για-να-συνδυάσεις-τον-κίτρινο-καναπέ-στο-σαλόνι-σου- ιδέες-για-να-συνδυάσεις-τον-κίτρινο-καναπέ-στο-σαλόνι-σου-

Κίτρινος καναπές : 15 ιδέες να τον συνδυάσεις :  Κίτρινος καναπές με μαξιλάρια σε ροδακινί αποχρώσεις

Φυσικά το κίτρινο μπορείς να το συνδυάσεις πανεύκολο με το ροδακινί και όλες τις αποχρώσεις του. Έτσι αν θέλεις ο κίτρινος καναπές σου να δείξει ακόμη πιο μοντέρνος και όμορφος τότε μερικά μαξιλάρια σε ροδακινί αποχρώσεις θα είναι ένας υπέροχος συνδυασμός για το σαλόνι σου.

κίτρινος-καναπές-με-ροδακινί-μαξιλάρια καναπέ-ιδέες-

Κίτρινος καναπές : 15 ιδέες να τον συνδυάσεις :  Κίτρινος καναπές με γκρι μαξιλάρια

Το κίτρινο και το γκρι είναι παραδοσιακά δύο χρώματα που ταιριάζουν πολύ μεταξύ τους. Έτσι σε ένα σαλόνι με γκρι τοίχους, γκρι κάδρα και γκρι διακοσμητικά σπιτιού γενικότερα, ένας κίτρινος καναπές θα απογειώσει τον χώρο και θα χαρίσει φως στο σαλόνι σας.

κίτρινος-καναπές-με-boho-μαξιλάρια καναπέ-

Κίτρινος καναπές : 15 ιδέες να τον συνδυάσεις :  Κίτρινος καναπές με boho έπιπλα

Μπορείς να βρεις boho έπιπλα όπως βλέπουμε στην παρακάτω εικόνα και να τα συνδυάσεις με φυτά εσωτερικού χώρου, κάδρα σε boho στιλ αλλά και έναν υπέροχο κίτρινο καναπέ. Μπορείς ακόμη και να βάλεις κίτρινο κάλυμμα στον καναπέ σου, χωρίς να χρειαστεί να αγοράζεις νέα έπιπλα.

κίτρινος-καναπές-με-φυτά-εσωτερικού-χώρου- ιδέες-για-να-συνδυάσεις-τον-κίτρινο-καναπέ-στο-σαλόνι-σου- ιδέες-για-να-συνδυάσεις-τον-κίτρινο-καναπέ-στο-σαλόνι-σου- ιδέες-για-να-συνδυάσεις-τον-κίτρινο-καναπέ-στο-σαλόνι-σου- ιδέες-για-να-συνδυάσεις-τον-κίτρινο-καναπέ-στο-σαλόνι-σου-

Δείτε ακόμα Διακόσμηση μπάνιου: 24 ιδέες σε χρυσό και λευκό

ιδέες-για-να-συνδυάσεις-τον-κίτρινο-καναπέ-στο-σαλόνι-σου-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για την διακόσμηση του σπιτιού στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close