Κάνε τα ρούχα σου να αστράφτουν και να μοσχομυρίζουν ανέξοδα!

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να κρατήσετε τα ρούχα σας καθαρά και καλοδιατηρημένα στο χρώμα τους είναι η προσθήκη λευκού ξυδιού στο πλυντήριο.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για να πραγματοποιήσετε αυτό το κολπάκι είναι να προσθέσετε λευκό ξύδι . Αν το κάνετε σωστά, το ξύδι θα ενεργήσει ως μαλακτικό,διατηρώντας με αυτό το τρόπο το χρώμα των ρούχων σας και θα σας κρατήσει ασφαλείς από πολλές αλλεργίες.

Σε αυτό το άρθρο θα σας δείξουμε πολλές συμβουλές για το πώς να χρησιμοποιήσετε το ξίδι για να πλύνετε τα ρούχα σας, και θα σας κάνουμε τη ζωή σας πιο εύκολη!

Δείτε ακόμη: Τεστ για να δείτε αν τα ρούχα βγάζουν χρώμα και όλα τα μυστικά για το πλύσιμο!

Κόλπα με το ξύδι για καλύτερο πλύσιμο

Για την εφαρμογή του παρόντος φανταστικού κόλπου το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να προσθέσετε 125 ml ξύδι πριν την έναρξη του πλυντηρίου. Με αυτό τον τρόπο το ξύδι θα αυξήσει την αποτελεσματικότητα του απορρυπαντικού και θα προστατεύσει το χρώμα των ρούχων σας.

1.  Δεν χρειάζεται πλέον να χρησιμοποιείτε μαλακτικά ρούχων. Αντ ‘αυτού μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λευκό ξύδι. Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το αποτέλεσμα είναι ακριβώς το ίδιο. Το πλεονέκτημα του λευκού ξυδιού είναι ότι είναι πολύ λιγότερο επιβλαβές για το περιβάλλον.

2. Το λευκό ξύδι μπορεί επίσης να αφαιρέσει τις μυρωδιές και τους λεκέδες από τον ιδρώτα.
3.Τα περισσότερα από τα απορρυπαντικά αφήνουν ίχνη στα ρούχα, που συνήθως προκαλούν αλλεργίες σε άτομα που έχουν ευαίσθητο δέρμα. Από την άλλη πλευρά, με το λευκό ξύδι το πρόβλημα αυτό θα εξαφανιστεί.
4. Το λευκό ξύδι θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από κάθε άσχημη μυρωδιά από τα ρούχα σας, η οποία εμφανίστηκε λόγω του καπνίσματος.
5. Ίσως γνωρίζετε ότι ορισμένα από τα υλικά έχουν ηλεκτρισμό. Αν θέλετε πράγματι να το αποφύγετε αυτό; Τότε  χρησιμοποιήστε λευκό ξύδι.

Δείτε ακόμη:Δείτε ΤΙ μπορείτε να κάνετε για να απαλλαγείτε από τα επίμονα Σημάδια του Ιδρώτα από τα Ρούχα σας!

6. Υπάρχουν λεκέδες που αποτελούν πρόκληση και στις περισσότερες των περιπτώσεων είναι ακόμη αδύνατο να απαλλαγούμε από αυτούς, ακόμη και με τη χρήση των “καλύτερων” απορρυπαντικών. Αλλά μην απελπίζεστε, γιατί το άσπρο ξίδι θα σας βοηθήσει να τους εξαφανίσετε στο λεπτό.

7. Θέλετε να απαλλαγείτε από τους επίμονους λεκέδες; Αν ναι, τότε έχουμε την τέλεια λύση για σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αφήσετε τα ρούχα σας σε ένα μπολ με ζεστό νερό και να προσθέσετε ένα φλιτζάνι λευκό ξύδι. Αφήστε τα ρούχα σας να μουλιάσουν στο διάλυμα κατά τη διάρκεια της νύχτας. Την επόμενη μέρα θα πρέπει να τα πλύνετε όπως κάνετε συνήθως και ο λεκές σας δεν θα υπάρχει πια.

8. Έχετε κατοικίδια ζώα και η τρίχα τους είναι πάνω από όλα τα ρούχα σας, δεν έχει σημασία πόσο πολύ θα το πλύνετε; Χρησιμοποιήστε λευκό ξύδι και κάντε αυτό το πρόβλημα παρελθόν.

9. Αν αποφασίσετε να πλύνετε τα ρούχα σας στο χέρι, τότε θα πρέπει πρώτα να τα βυθίσετε σε 600ml ξύδι και αφήστε τα να μουλιάσουν  για περίπου 30 λεπτά. Αυτό θα σας βοηθήσει να τα καθαρίσετε πιο εύκολα. Αυτό το κόλπο λειτουργεί ακόμα και με τα πιο ευαίσθητα υφάσματα.

10. Στο τέλος, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το λευκό ξύδι βοηθά όχι μόνο τα ρούχα σας, αλλά είναι επίσης καλό και για το πλυντήριο ρούχων σας. Δηλαδή το ξύδι θα το κάνει να λάμπει χωρίς τη χρήση χημικών ουσιών.

Δείτε ακόμη:Δέκα απίστευτοι τρόποι για να δώσετε πάλι ζωή στα ρούχα και τα παπούτσια σας

Όπως μπορείτε να δείτε το άσπρο ξίδι έχει πολλές ιδιότητες, ενώ όταν πρόκειται για το πλύσιμο των ρούχων σας είναι το καλύτερο πράγμα διότι είναι εντελώς φυσικό και φθηνό. Λοιπόν, τι περιμένεις; Πηγαίνετε και δοκιμάστε αυτά τα κολπάκια τώρα….

Δες και εδώ πολλά πολλά κόλπα για να χρησιμοποιήσεις το ξύδι στο σπίτι!

 

 

 

Close