Κάνε τον καναπέ σου να λάμψει με αυτά τα κόλπα καθαρισμού από το TikTok με τα θεαματικά αποτελέσματα

Αν λερώθηκε ο καναπές μέσα στις γιορτές , Το TikTok, σου λύνει τα χεριά με αυτά έξυπνα κόλπα που θα κάνουν τον καναπέ σας να λάμψει από κάθε λεκέ.

Το TikTok είναι μία πλατφόρμα που από την καραντίνα και μετά έχει γίνει πολύ δημοφιλής. Πολλοί από εμάς περνάμε χρόνο χαζεύοντας χιουμοριστικά βίντεο, αποσπάσματα από συνεντεύξεις και σειρές, μίνι ντοκιμαντέρ, ακόμη και συμβουλές στην μαγειρική ή την καθαριότητα.

Δείτε ακόμα 13 έξυπνα κόλπα για πεντακάθαρα ρούχα σαν από το καθαριστήριο

Σήμερα λοιπόν θα σας δείξουμε τα πιο αποτελεσματικά κόλπα καθαριότητας για τον καναπέ, που τα βρήκαμε στο TikTok. Είναι κόλπα που μπορούν να κάνουν τον καναπέ σας να λάμψει και να σας απαλλάξουν από κάθε λεκέ. Διαβάστε παρακάτω: 

κόλπα καθαρισμού-από-το-TikTok-για-τον-καναπέ-

Κόλπο καθαρισμού για τον καναπέ με κάψουλα πλυντηρίου

Το πρώτο και πιο δημοφιλή κόλπο καθαρισμού για τον καναπέ, είναι αυτό με την κάψουλα πλυντηρίου και το ζεστό νερό. Πιο συγκεκριμένα διαλύουμε την κάψουλα πλυντηρίου στο ζεστό νερό.

Τυλίγουμε ένα μαλακό πανί γύρω από ένα καπάκι κατσαρόλας και το βουτάμε μέσα στο μείγμα. Έπειτα κρατώντας το καπάκι με το πανί καθαρίζουμε τον καναπέ. Το καπάκι της κατσαρόλας επιτρέπει στο πανί να καλύπτει μεγαλύτερες επιφάνειες στον καναπέ.

@mycleanworld

Best cleaning hack! Look how much dirt it removes 😍 @Home Tips and Cleaning Hacks @Home motivation #cleantok #cleaning #foryou #foryourpage #fyp #cleaningtiktok

♬ ALIEN SUPERSTAR – Beyoncé

Κόλπο καθαρισμού για τον καναπέ με απορρυπαντικό πιάτων

Μία άλλη εκδοχή του παραπάνω κόλπου είναι αυτή με το απορρυπαντικό πιάτων. Σε ζεστό νερό αναμειγνύουμε ταμπλέτα πλυντηρίου πιάτων και ένα οικιακό καθαριστικό για κάθε χρήση. Και πάλι, τυλίγουμε το πανί γύρω από το καπάκι της κατσαρόλας, το βουτάμε μέσα στο μείγμα και καθαρίζουμε με το μείγμα τον καναπέ.

Δείτε ακόμα Καθάρισε όλο το σπίτι με ένα μωρομάντηλο

@_.claribel_

I have two kids, this hack is gnna come in so handy 🙌 #houscleaninghack #MakeASplash #househack #momhack #mommalife #cleanhouse

♬ Down On Me – Jeremih

Κόλπο καθαρισμού για τον καναπέ με οινόπνευμα

Μπορείτε να φτιάξετε ένα υπέροχο σπρέι καθαρισμού με οινόπνευμα εντριβής, άρωμα ρούχων και ζεστό νερό. Ανακατεύουμε και στην συνέχεια βάζουμε το μείγμα σε ένα μπουκάλι σπρέι. Αυτό το μείγμα εξουδετερώνει τα βακτήρια και είναι ιδανικό για σπίτια με παιδιά αλλά και ζωάκια.

Δείτε ακόμα Θέλεις τζάμια αόρατα :Αυτός ο μαγικός συνδυασμός θα σε βοηθήσει

@christina_explainsitall

Hack to deodorize your couch! . . . . . . . #home #homesweethome #homedecor #homedesign #homedecoration #homeinterior #homeinspiration #homeinspo #homeinteriors #clean #cleaninghacks #cleaning #homehacks #lifehacks #lifestyle #lifestyleblogger #explore #explorepage #exploremore #exploremore #exploring #deepcleaning #cleantok #cleaningmotivation #cleaninfluencer #momhacks #momblogger #couponcommunity #cleaningtips #lifestyle #lifestyleblogger #cleantik #cleantok101 #cleantoks #cleaningtiktok #cleaningcommunity

♬ original sound – Christina C

Διαβάστε όλα τα έξυπνα κόλπα στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close