ιδέες-πασχαλινής-διακόσμησης-σε-μοβ-χρώμα-

Μοβ Πασχαλινή διακόσμηση: 19 ιδέες. 19 ιδέες Πασχαλινής διακόσμησης σε μοβ χρώμα για όλο το σπίτι.

Το Πάσχα κοντοζυγώνει και πολλοί από εμάς έχουμε την ανάγκη να στολίσουμε το σπίτι μας Πασχαλιάτικα. Έτσι στο σημερινό μας άρθρο είπαμε να διαλέξουμε για εσάς 19 μοντέρνες ιδέες Πασχαλινής διακόσμησης με πρωταγωνιστή, το αγαπημένο μας χρώμα, το μοβ.

Το μοβ είναι ένα χρώμα ζεστό, μοντέρνο, ανοιξιάτικο αλλά και κάπως πένθιμο αφού με μοβ χρώμα στολίζουμε τον Επιτάφιο. Έτσι μία Πασχαλινή διακόσμηση σε μοβ αποχρώσεις, μπορεί να σας βάλει για τα καλά στο κλίμα του Πάσχα αλλά και της Άνοιξης για διαφορετικούς λόγους.

Δείτε ακόμα Παστέλ Πασχαλινή διακόσμηση: 15 ιδέες

Πασχαλινά και ανοιξιάτικα στεφάνια σε μοβ χρώμα, Πασχαλινή διακόσμηση τραπεζιού σε μοβ χρώμα, Πασχαλινά κηροπήγια σε μοβ χρώμα, κορδέλες και άλλα Πασχαλινά διακοσμητικά που θα σας κλέψουν την καρδιά. Διαβάστε παρακάτω:

Μοβ Πασχαλινή διακόσμηση: Πασχαλινό βάζο με μοβ λουλούδια και μοβ λαγουδάκια

Μπορείτε να πάρετε ένα κοινό γυάλινο βάζο και να το γεμίσετε με μερικά αγαπημένα σας μοβ λουλούδια, ψεύτικα Πασχαλινά αυγά και Πασχαλινά λαγουδάκια σε μοβ χρώμα. Αυτό το βάζο θα γίνει το απόλυτο Πασχαλινό στολίδι για το τζάκι, το τραπέζι της κουζίνας, την τραπεζαρία και σε οποιοδήποτε άλλο δωμάτιο.

Μοβ Πασχαλινή διακόσμηση: 19 ιδέες

Μοβ Πασχαλινή διακόσμηση: Πασχαλινό τραπέζι σε μοβ χρώμα

Μπορείτε να κάνετε το Πασχαλινό σας τραπέζι πανέμορφο συνδυάζοντας καρό μοβ πετσέτες που είναι και της μόδας φέτος το Πάσχα με μοβ σερβίτσια, σοκολατένια λαγουδάκια και ό,τι άλλο σας αρέσει και ταιριάζει με το μοβ που θα πρωταγωνιστεί.

πασχαλινό-τραπέζι-σε-μοβ-χρώμα-ιδέες-για-πασχαλινή-διακόσμηση-

Μοβ Πασχαλινή διακόσμηση: Πασχαλινό στεφάνι με μοβ λουλούδια

Αφού μπήκε η Άνοιξη τα ανοιξιάτικα και Πασχαλινά στεφάνια για τους τοίχους και τις εξώπορτες είναι γεγονός. Μπορείτε λοιπόν να φτιάξετε μόνοι σας ή να αγοράσετε ένα υπέροχο Πασχαλινό στεφάνι με μοβ λουλούδια που θα σας βάλουν στο κλίμα της εποχής.

πασχαλινό-στεφάνι-σε-μοβ-χρώμα-ιδέες-για-πασχαλινή-διακόσμηση-

Μοβ Πασχαλινή διακόσμηση: Μοβ λουλούδια με Πασχαλινά αυγά στο τραπέζι

Αν θέλετε να διακοσμήσετε το Πασχαλινό τραπέζι την Ανάσταση ή την Κυριακή του Πάσχα η παρακάτω ιδέα θα σας αρέσει πολύ. Μία κοινή γλάστρα με μοβ λουλούδια σε συνδυασμό με μοβ Πασχαλινά αυγά. Τα Πασχαλινά αυγά μπορούν να έχουν κι άλλα χρώματα, αρκεί να δημιουργούν ωραίες αντιθέσεις με το μοβ.

γλάστρα-με-λουλούδια-και-πασχαλινά αυγά-σε-μοβ-χρώμα-ιδέες-για-πασχαλινή-διακόσμηση-

Μοβ Πασχαλινή διακόσμηση: Μοβ πετσέτες στο Πασχαλινό τραπέζι και φλοράλ σχέδια

Το μοβ ταιριάζει πολύ με τα φλοράλ σχέδια. Έτσι μπορείτε να επιλέξετε vintage σερβίτσια της γιαγιάς με φλοράλ σχέδια που τότε ήταν τάση και τώρα ήρθαν και πάλι στην επιφάνεια και να τα αναδείξετε με μερικές μοβ πετσέτες.

πασχαλινό-τραπέζι-σε-μοβ-χρώμα-ιδέες-για-πασχαλινή-διακόσμηση-

Μοβ Πασχαλινή διακόσμηση: Μοβ Πασχαλινά αυγά με σχέδια

Τα βαμμένα Πασχαλινά αυγά εκτός από έθιμο είναι αυτομάτως κι ένα στολίδι για το σπίτι μας. Μην φοβηθείτε φέτος το Πάσχα να βάψετε τα Πασχαλινά σας αυγά μοβ και να τα απογειώσετε με ζωγραφιστά σχέδια από τα χεράκια σας ή ακόμη και μοντέρνα αυτοκόλλητα.

πασχαλινά-αυγά-σε-μοβ-χρώμα-ιδέες-για-πασχαλινή-διακόσμηση-

Μοβ Πασχαλινή διακόσμηση: Πασχαλινά κηροπήγια σε μοβ χρώμα

Ένα Πασχαλινό κηροπήγιο είναι απαραίτητο αφού σε αυτό το κηροπήγιο μπορούμε να φυλάξουμε το Άγιο Φως μέχρι να το μεταφέρουμε στο καντηλάκι μας ή τέλος πάντων να κάνουμε την ατμόσφαιρα του σπιτιού μας πιο ζεστή. Αναδείξτε το αγαπημένο σας Πασχαλινό σας κηροπήγιο με μοβ διακοσμητικά.

πασχαλινό-κηροπήγιο-σε-μοβ-χρώμα-ιδέες-για-πασχαλινή-διακόσμηση- ιδέες-πασχαλινής-διακόσμησης-σε-μοβ-χρώμα-

Μοβ Πασχαλινή διακόσμηση: Πασχαλινό στεφάνι με μοβ λουλούδια και μοβ Πασχαλινά αυγά

Ένα Πασχαλινό στεφάνι θα δείξει εκπληκτικό με μοβ λουλούδια τα οποία τα έχετε μαζέψει από τον κήπο σας και μερικά μοβ Πασχαλινά αυγά. Μπορείτε να βρείτε πολλά τέτοια στεφάνια στα μαγαζιά με εποχιακά ή να τα φτιάξετε και μόνοι σας περνώντας δημιουργικό χρόνο με τα παιδιά σας.

πασχαλινό-στεφάνι-ιδέες-πασχαλινής-διακόσμησης-σε-μοβ-χρώμα- ιδέες-πασχαλινής-διακόσμησης-σε-μοβ-χρώμα- ιδέες-πασχαλινής-διακόσμησης-σε-μοβ-χρώμα- ιδέες-πασχαλινής-διακόσμησης-σε-μοβ-χρώμα- ιδέες-πασχαλινής-διακόσμησης-σε-μοβ-χρώμα- ιδέες-πασχαλινής-διακόσμησης-σε-μοβ-χρώμα-

Μοβ Πασχαλινή διακόσμηση: Πασχαλινό τραπέζι σε ροζ και μοβ χρώμα

Παίξτε με τα χρώματα του μοβ και του ροζ φτιάχνοντας εντυπωσιακά σχέδια με πετσέτες, διαλέγοντας όμορφα λουλούδια στις ίδιες αποχρώσεις και βάζοντας παιδικές νότες με μερικά μικρά λούτρινα λαγουδάκια, Δε θα το μετανιώσετε.

πασχαλινό-τραπέζι-ιδέες-πασχαλινής-διακόσμησης-σε-μοβ-χρώμα- ιδέες-πασχαλινής-διακόσμησης-σε-μοβ-χρώμα- ιδέες-πασχαλινής-διακόσμησης-σε-μοβ-χρώμα- ιδέες-πασχαλινής-διακόσμησης-σε-μοβ-χρώμα-

Δείτε ακόμα Πασχαλινά αυγά 2022: 29 ιδέες να τα βάψεις

ιδέες-πασχαλινής-διακόσμησης-σε-μοβ-χρώμα-

All photos via: Pinterest

Δείτε όλες τις Πασχαλινές ιδέες για διακόσμηση με ένα κλικ ΕΔΩ 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close