οικονομικοί τρόποι-να-βάψεις-τα-πασχαλινά αυγά-με-τα-παιδιά-Πάσχα 2024-

Οικονομικοί, πανεύκολοι και πρωτότυποι τρόποι να διακοσμήσεις τα Πασχαλινά σου αυγά, παρέα με τα παιδιά το Πάσχα 2024.

Τα Πασχαλινά αυγά είναι μικρά στολίδια κάθε Πάσχα κι ας καταλήγουν στο στομάχι μας εν τέλει. Είτε αποφασίσεις να βάψεις τα Πασχαλινά σου αυγά κόκκινα, είτε να πειραματιστείς με άλλα χρώματα και σχέδια, πολλές φορές έχεις την ανάγκη να κάνεις το…κάτι παραπάνω.

 

Ράγισαν τα Πασχαλινά αυγά στο βράσιμο; Το κόλπο για να τα βάψετε χωρίς να περάσει το χρώμα στα αυγά

 

Και αυτό το άρθρο θα σου δείξει όλους τους οικονομικούς, εύκολους και πρωτότυπους τρόπους να κάνεις αυτό το…κάτι παραπάνω, με οικονομικά υλικά που όλοι έχουμε στο σπίτι μας. Μία υπέροχη πρόταση για δημιουργικό χρόνο στα παιδιά που δεν κοστίζει αλλά πάντα ενθουσιάζει. Διαβάστε παρακάτω:

Βάψιμο αυγών με βρώσιμους μαρκαδόρους

Ένας εύκολος τρόπος να διακοσμήσεις τα Πασχαλινά σου αυγά είναι να πάρεις βρώσιμους μαρκαδόρους, που είναι πολύ φθηνοί και τους βρίσκεις σε μεγάλα σούπερ μάρκετ. Συγκεκριμένα, αφήνεις τα αυγά σου λευκά και βάζεις τα παιδιά να τα σχεδιάσουν με τους μαρκαδόρους.

πασχαλινά-αυγά-με-μαρκαδόρους-

Αυτοκόλλητες ταινίες διακόσμησης

Αρχικά πλένουμε και βράζουμε τα αυγά μας. Ζητάμε από τα παιδιά να διακοσμήσουν τα λευκά Πασχαλινά αυγά με τις αυτοκόλλητες ταινίες διακόσμησης, που τις βρίσκουμε σε μεγάλα σούπερ μάρκετ.

πασχαλινά αυγά-με-αυτοκόλλητες ταινίες-

Χρώματα ζαχαροπλαστικής

Τα χρώματα ζαχαροπλαστικής τα χρησιμοποιούμε για να δώσουμε χρώμα σε γλυκά. Μπορούμε λοιπόν να τα χρησιμοποιήσουμε παρέα με τα παιδιά μας για να χρωματίσουμε τα Πασχαλινά αυγά. Χρωμάτισε τα αυγά χρησιμοποιώντας ένα πινέλο.

 

Πόσα Πασχαλινά αυγά βάφουμε για το Πάσχα και πότε

 

Αντί να διαλύσετε το χρώμα ζαχαροπλαστικής σε νερό, μπορείτε να πείτε στα παιδιά να ζωγραφίσουν τα αυγά χρησιμοποιώντας χρώματα σα να ζωγραφίζουν μία ζωγραφιά.

πασχαλινά-αυγά-με-χρώμα ζαχαροπλαστικής-

Ψεύτικα ματάκια

Μπορείς να κολλήσεις στα Πασχαλινά σου αυγά με κόλλα, πλαστικά ματάκια που κουνιούνται. Είναι ο πιο εύκολος και οικονομικός τρόπος να κάνεις τα Πασχαλινά αυγά πιο χαριτωμένα. Τα παιδιά θα τα λατρέψουν.

πασχαλινά-αυγά-με-πλαστικά ματάκια-

All photos via: Pinterest

Δείτε όλες τις Πασχαλινές ιδέες για διακόσμηση με ένα κλικ ΕΔΩ 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.

 

Close