Με αυτά τα 27 κόλπα καθαρίσματος θα γλυτώσεις πολλά λεφτά

Με αυτά τα 27 κόλπα καθαρίσματος θα γλυτώσεις πολλά λεφτά! Τα κόλπα καθαρίσματος  είναι πολύ σημαντικά για κάθε σπίτι, αφού η καθαριότητα του σπιτιού είναι πολύ σημαντική και πολλές φορές χωρίς τα κόλπα καθαρίσματος είναι πολύ χρονοβόρα.

Έτσι τα κόλπα καθαρίσματος είναι πολύ σημαντικά. Τα κόλπα καθαρίσματος πολλές φορές μας γλιτώνουν από περιττά έξοδα, πολύ χρόνο και μεγάλη κούραση. Έτσι στο διαδίκτυο μπορείς να βρεις πολλά clean tips. Εμείς όμως καταφέραμε και βρήκαμε τα καλύτερα και πιο οικονομικά clean tips.

Δείτε ακόμα Κάτω μέρος ψυγείου: Καθαρίστε το με μία λαδόκολλα και βόρακα (βίντεο)

Στο βίντεο που θα δείτε όμως παρακάτω δεν περιλαμβάνει μόνο clean tips. Έχει και μερικά έξυπνα κόλπα για την οργάνωση στις δουλειές του σπιτιού και όχι μόνο. Είναι πραγματικά κόλπα που θα μας λύσουν τα χέρια. Διαβάστε παρακάτω: 

Κόλπα καθαρίσματος με μαγειρική σόδα

Βάλτε σε ένα ποτήρι ίσες ποσότητες μαγειρικής σόδας, απορρυπαντικού για τα πιάτα και κιτρικού οξέος. Ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα και να γίνει μία πάστα.

Βάλτε την πάστα σε θήκες για παγάκια και αφήστε την στη κατάψυξη να παγώσει. Μόλις παγώσει βάλτε ένα παγάκι από το μείγμα στην λεκάνη, πατήστε το καζανάκι και η λεκάνη σας θα απολυμανθεί στο άψε σβήσε.

Κόλπα καθαρίσματος με φλούδες πορτοκαλιού

Κόψτε μερικές φλούδες πορτοκαλιού και βάλτε τες σε ένα ποτήρι. Γεμίστε το ποτήρι με νερό και αφήστε για λίγο το μείγμα να σταθεί. Στη συνέχεια σουρώστε το νερό, μεταφέρετε το σε ένα μπουκάλι με λαβή για σπρέι και έχετε αμέσως ένα καθαριστικό χώρου με υπέροχη μυρωδιά!

Tip για τα χαρτομάντηλα

Κρατήστε μία άδεια χάρτινη συσκευασία με χαρτομάντηλα. Δέστε την με ένα λαστιχάκι δίπλα στην καινούρια συσκευασία για χαρτομάντηλα. Στην άδεια, μπορείτε να πετάτε τα χρησιμοποιημένα χαρτομάντηλα.

Tip για το βουρτσάκι του μπάνιου!

Αν σας έσπασε η θήκη που μπαίνει το βουτσάκι του μπάνιου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μία παλιά συσκευασία από απορρυπαντικό ή σαμπουάν, εφόσον χωράει το βουρτσάκι μέσα.

Με αυτά τα 27 κόλπα καθαρίσματος θα γλυτώσεις πολλά λεφτά_

Tip για το φαράσι

Αν θέλετε να μαζεύετε την σκόνη από το δάπεδο πιο εύκολα με το φαράσι, μπορείτε να ψεκάζετε το φαράσι με κάτι υγρό. Η σκόνη κολλάει πάνω στο υγρό και εγκλωβίζεται πιο εύκολα.

Κόλπα καθαρίσματος για τον νιπτήρα του μπάνιου

Ένα πολύ αποτελεσματικό κόλπο καθαρίσματος για το νιπτήρα του μπάνιου είναι το εξής. Αποξηράνεται φλούδες γκρέιπ φρουτ και κάντε ‘τες σκόνη στο μούλτι. Στην συνέχεια, προσθέστε ίσες ποσότητες αλατιού και μαγειρικής σόδας. Ανακατέψτε και μεταφέρετε την σκόνη στους λεκέδες του νιπτήρα. Τρίψτε για λίγο με ένα πανί και ξεβγάλτε με νερό.

Καθαρίστε εύκολα τα μπουκάλια!

Αν θέλετε να καθαρίσετε αποτελεσματικά τα μπουκάλια τότε μπορείτε με δύο ξυλάκια για κινέζικο κι ένα βρεγμένο πανί, να καθαρίσετε με ευκολία το εσωτερικό των μπουκαλιών. Στη συνέχεια βάλτε σε αυτό το μπουκάλι απορρυπαντικό για τα πιάτα και ζεστό νερό και φτιάξτε ένα αποτελεσματικό απορρυπαντικό για τις επιφάνειες.

Καθαρίστε τους δύσκολους λεκέδες από τους καθρέφτες

Σε ένα σφουγγάρι ντε μακιγιάζ βάλτε λίγο ελαιόλαδο και τρίψτε με αυτό το σφουγγάρι ντε μακιγιάζ τους δύσκολους λεκέδες. Αφήστε να δράσει για λίγο και ξεβγάλτε με νερό ή με ένα βρεγμένο πανί.

Το tip για την ηλεκτρική σκούπα!

Χρησιμοποιήστε ένα ρολό για χαρτί κουζίνας τοποθετώντας το στην άκρη της ηλεκτρικής σκούπας. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορείτε να το τσακίζετε και να απορροφάτε την σκόνη και στις πιο δυσπρόσιτες επιφάνειες.

Πλύνετε τα φρούτα σας αποτελεσματικά!

Αν θέλετε να απολυμάνετε τα φρούτα σας, τότε μπορείτε να τα βάλετε σε ένα μπολ με αλάτι και νερό. Στη συνέχεια τα τρίβετε με το σκληρό μέρος ενός καθαρού σφουγγαριού. Μικρόβια απομακρύνονται πιο γρήγορα και εύκολα από ποτέ!

Απορρυπαντικό για επιφάνειες με μαγειρική σόδα και λεμόνι!

Κόψτε ένα λεμόνι σε φέτες και βάλτε το σε ένα μπολ. Γεμίστε το μπολ με αλκοόλ και προσθέστε μαγειρική σόδα. Ανακατέψτε και αφήστε το λίγο να σταθεί. Στη συνέχεια, σουρώστε το υγρό, τοποθετήστε το σε ένα μπουκάλι με λαβή για σπρέι και έχετε ένα αποτελεσματικό απορρυπαντικό για τις επιφάνειες.

Δείτε μερικά ακόμη πανέξυπνα clean tips στο παρακάτω βίντεο: 

Διαβάστε όλα τα clean tips στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close