Πάσχα 2023-ιδέες διακόσμησης-τάσεις 2023-

Το Πάσχα 2023 κοντοζυγώνει και είπαμε να μοιραστούμε μαζί σας ιδέες διακόσμησης σύμφωνα με τις τάσεις του 2023 για το Πάσχα. Πασχαλινή διακόσμηση για κάθε γωνιά του σπιτιού που θα σας βάλουν στο κλίμα.

Το Πάσχα είναι μία Γιορτή, που σίγουρα κρύβει θλίψη μέσα της αλλά κρύβει και χαρά. Μαζί με το Πάσχα έρχεται και η Άνοιξη οπότε τα φυσικά υλικά στην διακόσμηση δίνουν και παίρνουν δίνοντάς μας υπέροχες ιδέες και επιλογές για πασχαλινά διακοσμητικά και στεφάνια.

Οι τάσεις 2023 σχετικά με την πασχαλινή διακόσμηση βασίζονται στα φυσικά υλικά και στις ουδέτερες αποχρώσεις. Σικ επιλογές με πασχαλινά στεφάνια, πασχαλινά αυγά, πασχαλινά λαγουδάκια, κάδρα, μαξιλάρια καναπέ, ακόμη και γιρλάντες και πασχαλινά δέντρα. Διαβάστε παρακάτω:

Ιδέες διακόσμησης το Πάσχα 2023: Στόλισε με πασχαλινές γιρλάντες και λαγουδάκια το τζάκι

Ο στολισμός του τζακιού θεωρούμε πως είναι Χριστουγεννιάτικη υπόθεση όμως κάνουμε λάθος. Το τζάκι Χειμώνα – Καλοκαίρι μας προσφέρει μία μοναδική αφορμή για να αναδείξουμε το σπίτι μας και αυτό θα κάνουμε και φέτος το Πάσχα.

Μπορείς να δημιουργήσεις πασχαλινές γιρλάντες με φύλλα από τον κήπο που θα τις αναδείξεις με γυάλινα λαγουδάκια και πασχαλινά διακοσμητικά.

Πάσχα 2023: 24 ιδέες για πασχαλινή διακόσμηση σε όλο το σπίτι

Ιδέες διακόσμησης το Πάσχα 2023: Minimal πασχαλινά στεφάνια

Όπως αναφέραμε και στον πρόλογο η διακόσμηση το Πάσχα 2023 βασίζεται στα φυσικά υλικά και την minimal αισθητική. Έτσι μπορείς να δημιουργήσεις ένα πασχαλινό στεφάνι για την εξώπορτα ή και οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού με κλαδιά, λίγα φύλλα και ίσως μερικά πασχαλινά διακοσμητικά.

πασχαλινό στεφάνι-με-κλαδιά-και-φύλλα-ιδέες-

Ιδέες διακόσμησης το Πάσχα 2023: Φτιάξε το δικό σου πασχαλινό δέντρο

Το ξέρουμε ότι το έθιμο θέλει τα Χριστούγεννα να στολίζουμε το δέντρο, όμως φαίνεται πως τα τελευταία χρόνια οι διακοσμητικές τάσεις μας επιτρέπουν να το κάνουμε και το Πάσχα. Μερικά κλαδιά από τον κήπο σε ένα βάζο, λουλούδια, πασχαλινά αυγά και ό,τι άλλο αγαπάς μπορούν να δημιουργήσουν το τέλειο στολίδι για το σαλόνι σου.

πασχαλινό δέντρο-με-διακοσμητικά-ιδέες-

Ιδέες διακόσμησης το Πάσχα 2023: Παίξε με τα διακοσμητικά

Αν θέλεις το σπίτι σου να μπει για τα καλά σε πασχαλινό κλίμα δεν αρκεί μόνο να στολίσεις τραπέζια, τοίχους ή και εξώπορτες. Μερικά πασχαλινά καλύμματα για τον καναπέ, μαξιλάρια καναπέ σε πασχαλινά σχέδια και όποιο άλλο πασχαλινό διακοσμητικό θες είναι ευπρόσδεκτα.

μαξιλάρια καναπέ-σε-πασχαλινά σχέδια-ιδέες-

Πάσχα 2023-ιδέες διακόσμησης-τάσεις 2023-

Ιδέες διακόσμησης το Πάσχα 2023: Δεν θέλει χρήματα, θέλει φαντασία

Επειδή οι εποχές που ζούμε είναι δύσκολες σίγουρα δεν έχουμε όλοι την δυνατότητα να δώσουμε χρήματα για πασχαλινά διακοσμητικά. Μπορείς λοιπόν να πάρεις μία χάρτινη αυγοθήκη και να την στολίσεις με φυσικά υλικά από το σπίτι σου, κάποιο παλιό πασχαλινό διακοσμητικό και αυγά!

πασχαλινό διακοσμητικό-με-αυγοθήκη-ιδέες-

Πάσχα 2023-ιδέες διακόσμησης-τάσεις 2023-

Πάσχα 2023-ιδέες διακόσμησης-τάσεις 2023-

Ιδέες διακόσμησης το Πάσχα 2023: Πασχαλινά κηροπήγια με τσόφλια

Ένας κορμός δέντρου για την βάση, ένα κερί κατά προτίμηση λευκό και μερικά τσόφλια αυγών. Γεμίζεις τα τσόφλια με λουλουδάκια, ή λεπτά χαρτάκια ή ό,τι άλλο αγαπάς και τα διακοσμείς γύρω από το κερί σου. Το τέλειο κηροπήγιο!

πασχαλινό κηροπήγιο-με-τσόφλια-ιδέες-

Δείτε ακόμα Πασχαλινά στεφάνια: 33 ιδέες

Πάσχα 2023-ιδέες διακόσμησης-τάσεις 2023-

Ιδέες διακόσμησης το Πάσχα 2023: Υποδέξου την Άνοιξη

Όπως αναφέραμε και προηγουμένως το Πάσχα είναι η γιορτή της Άνοιξης. Ακόμη κι αν δεν είσαι ιδιαίτερα θρησκευόμενος άνθρωπος, μπορεί απλά να αγαπάς την Άνοιξη και τα διακοσμητικά της. Μπορείς σίγουρα να βασίσεις την πασχαλινή σου διακόσμηση σε ανοιξιάτικες θεματικές.

πασχαλινές-γιρλάντες-ιδέες-

Πάσχα 2023-ιδέες διακόσμησης-τάσεις 2023-

Ιδέες διακόσμησης το Πάσχα 2023: Πασχαλινό στεφάνι με αυγά

Μπορείς να βρεις στην αγορά σε πολύ χαμηλές τιμές ψεύτικα αυγά για διακόσμηση και κατασκευές. Μπορείς λοιπόν είτε να φτιάξεις μόνη σου από το 0 ένα πασχαλινό στεφάνι, χρησιμοποιώντας το καλούπι του στεφανιού και φυσικά υλικά και στην συνέχεια να κολλήσεις πάνω τα αυγά, είτε να πάρεις ένα σκέτο πράσινο στεφάνι και μετά τα αυγά.

πασχαλινό-στεφάνι-με-αυγά-ιδέες-

Πάσχα 2023-ιδέες διακόσμησης-τάσεις 2023-

Ιδέες διακόσμησης το Πάσχα 2023: Πες ναι στα origami

Η τάση με τα origami στην διακόσμηση, ξεκίνησε τα Χριστούγεννα 2022-2023 και φαίνεται πως θα την δούμε να παίζει πολύ και το Πάσχα της ίδιας χρόνιας. Μπορείς να δημιουργήσεις origami που να παραπέμπουν σε πασχαλινά αυγά για να διακοσμήσεις το δέντρο σου ή τους πασχαλινούς δίσκους.

πασχαλινό-δέντρο-με-origami-ιδέες-

Πάσχα 2023-ιδέες διακόσμησης-τάσεις 2023-

Πάσχα 2023-ιδέες διακόσμησης-τάσεις 2023-

Ιδέες διακόσμησης το Πάσχα 2023: Πασχαλινά κάδρα

Όπως είπαμε η διακόσμηση του σπιτιού έχει άπειρες επιλογές να επιλέξεις. Μπορείς λοιπόν και το Πάσχα 2023 εκτός των άλλων να φέρεις την πασχαλιάτικη ατμόσφαιρα στον χώρο σου με κάδρα με πασχαλινά σχέδια και αναπαραστάσεις.

πασχαλινά κάδρα-με-λαγουδάκια-ιδέες-

Ιδέες διακόσμησης το Πάσχα 2023: Το χρυσό είναι εδώ και θα κάνει πάταγο

Για άλλη μία σεζόν το χρυσό στην διακόσμηση…θα φορεθεί πολύ, απλά λόγω εποχής με μέτρο. Γενικότερα η Άνοιξη θέλει χρώμα αλλά και minimalismo, ειδικά φέτος που τα φυσικά υλικά και οι ουδέτερες αποχρώσεις υπερισχύουν. Παρόλα αυτά μερικά χρυσά διακριτικά διακοσμητικά δεν θα βλάψουν, αλλά θα αναδείξουν την διακόσμηση.

χρυσά-πασχαλινά-διακοσμητικά-τάσεις 2023-

Ιδέες διακόσμησης το Πάσχα 2023: Minimal στεφάνια

Αυτού του τύπου τα στεφάνια είναι τάση για το Πάσχα 2023. Στεφάνια που μοιάζουν με απλά κλαδιά που σχηματίζουν έναν κύκλο και μερικά διακριτικά διακοσμητικά σε παστέλ αποχρώσεις. Μπορείς να τα φτιάξεις ακόμη και μόνη σου αλλά σίγουρα στα μαγαζιά με εποχιακά θα τα βρεις σε αφθονία.

minimal-πασχαλινό στεφάνι-με-φυσικά υλικά-ιδέες-

Ιδέες διακόσμησης το Πάσχα 2023: Κεριά από τσόφλι

Μπορείς να τοποθετήσεις ένα ρεσό μέσα σε κάθε τσόφλι. Εναλλακτικά, αν ξέρεις από κεριά, αγόρασε φυτίλια και όλα τα απαραίτητα και φτιάξε τα δικά σου αρωματικά κεριά μέσα σε τσόφλι. Όπως και να ‘χει είναι μία άκρως πασχαλινή και πρωτότυπη ιδέα.

πασχαλινά κεριά-με-τσόφλια-ιδέες-

Πάσχα 2023-ιδέες διακόσμησης-τάσεις 2023-

Ιδέες διακόσμησης το Πάσχα 2023: Και το ασημί είναι επιλογή

Από τα Χριστούγεννα 2022-2023 το χρυσό και το ασημί δίνουν και παίρνουν όμως φαίνεται πως αυτές οι αποχρώσεις θα προτιμηθούν και το Πάσχα. Μπορούν να αναδείξουν μία μίνιμαλ διακόσμηση, φυσικά υλικά και πασχαλινά διακοσμητικά σε λευκές και παστέλ αποχρώσεις.

πασχαλινή διακόσμηση-σε-ασημί-ιδέες-

Δείτε ακόμα Παστέλ Πασχαλινή διακόσμηση: 15 ιδέες

Πάσχα 2023-ιδέες διακόσμησης-τάσεις 2023-

All photos via: Pinterest

Δείτε όλες τις ιδέες μας για πασχαλινή διακόσμηση με ένα κλικ εδώ

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.

Close