Πες στο στη Λένα:Πως μπορώ να στεγνώσω τα ρούχα μου πιο εύκολα τώρα που είναι χειμώνας

Ερώτηση:

Καλησπέρα και συγχαρητήρια για τη στήλη σας. Ήθελα και ‘γω να σας θέσω το δικό μου ερώτημα. Πως μπορώ, τώρα που είναι χειμώνας, να στεγνώνω τα ρούχα μου και να μην θυμίζει το σπίτι βομβαρδισμένο τοπίο.

Απάντηση

Καλησπέρα. Αχ αυτά τα ρούχα! Τα απλώνεις και κάνεις και τάμα συγχρόνως για να στεγνώσουν! Καταρχάς να σε ενημερώσω πως απαγορεύεται τα ρούχα να τα απλώνουμε μέσα στο σπίτι, πάνω σε καλοριφέρ ή καρέκλες, μπορείς να διαβάσεις περισσότερα πατώντας εδώ για τους λόγους. Δες  τις συμβουλές που σίγουρα θα σε βοηθήσουν (και κράτα τη τελευταία ως σωτήρια! χιχι)

  1. Άφησε την απλώστρα στην άκρη και κρέμασε τα ρούχα σε σχοινιά, κάτι παραπάνω ήξεραν οι παλιές νοικοκυρές. Τώρα αν δεν έχεις αυτή τη δυνατότητα, φρόντισε να μη στουμπώνεις  την απλώστρα με ρούχα. Άφηνε ενδιάμεσα κενά για να μπορούν τα ρούχα να στεγνώσουν πιο εύκολα.
  2. Κατά τη διάρκεια της ημέρας ή όταν γυρίζεις σπίτι, ρίξε μια ματιά αν κάποια από αυτά έχουν στεγνώσει. Μάζεψε τα και τα υπόλοιπα γύρισέ τα από την άλλη πλευρά. Ναι, μπορεί η πάνω πλευρά να έχει στεγνώσει, αλλά η κάτω να είναι ακόμη νωπή.
  3. Κάνε το καλύτερο δώρο στον εαυτό σου…Ένα στεγνωτήριο (ΣΩΤΗΡΙΑ ΛΥΣΗ)

Μου το λέγανε και δεν το πίστευα μέχρι που το πήρα! ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ.

Εγώ προτίμησα να πάρω πλυντήριο- στεγνωτήριο μαζί  (πήρα το LG FH4U1JBH6N)

lg

Το προτίμησα  γιατί το πλυντήριό μας μας άφησε χρόνους και επειδή το σπίτι μου είναι μικρό, πήρα 2 σε ένα και έτσι γλίτωσα τα χρήματα της δεύτερης συσκευής.

Γιατί το συγκεκριμένο;

 

  • Γιατί έχει NON STOP ΠΛΥΣΙΜΟ ΚΑΙ & ΣΤΕΓΝΩΜΑ

Με αυτόν τον κύκλο, το στέγνωμα γίνεται απευθείας μετά την πλύση.. Έτσι μπορώ με ένα πρόγραμμα και με το πάτημα ενός κουμπιού να έχω ένα καλάθι ρούχα 7 κιλών, καθαρά και στεγνά.

  • Έχει ECO HYBRID Τεχνολογία

Το υβριδικό μου πλυντήριο-στεγνωτήριο μου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξω αν θέλω να εξοικονομήσω νερό επιλέγοντας την λειτουργία Eco ή να μειώσω το χρόνο του κύκλου στεγνώματος, επιλέγοντας τη λειτουργία Speed, κάτι που κάνω συχνά όταν βιάζομαι να φύγω και θέλω να πλύνω και να στεγνώσω το αγαπημένο μου τζην.
.

  • Προσφέρει 10 χρόνια εγγύηση στο μοτέρ, γεγονός που με κάνει να αισθάνομαι πιο ήσυχος.

 

  • Διαθέτει και Τεχνολογία Ατμού

Η το πρόγραμμα Φροντίδα για τις Αλλεργίες είναι η ιδανική λύση για όσους έχουν ευαίσθητο δέρμα ή υποφέρουν από αλλεργίες καθώς εξαλείφει τα αλλεργιογόνα έως 99,9%. Επιπλέον, μέσα από την τεχνολογία Ατμού και το πρόγραμμα Ανανέωση, τώρα μπορώ μέσα σε 20 λεπτά να φρεσκάρω το ωραίο μου πουκάμισο και να φύγω ήσυχος για το επαγγελματικό μου ραντεβού.

poukamiso

  • Ναι, έχει και NFC (Γιατί είμαστε και της τεχνολογίας βεβαίως βεβαίως!)

Tag On: Χρησιμοποιώντας το “tagging” της τεχνολογίας NFC, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να κατεβάζει νέα, επιπλέον προγράμματα πλύσης, όπως Βαμβακερά, Παιδική Φροντίδα και Χαμηλές Θερμοκρασίες. Στη συνέχεια, με το “tagging” του smartphone πάνω στην ετικέτα NFC που βρίσκεται στην επιφάνεια του πλυντηρίου μπορεί να εφαρμόζει αυτά τα προγράμματα στη συσκευή και να τα χρησιμοποιεί. Έτσι, ανάλογα με το στάδιο ζωής του είναι εφικτό να προσθέσει τα προγράμματα εκείνα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του. Το πλυντήριο ρούχων εξελίσσεται παράλληλα και ανάλογα με τη ζωή του χρήστη, αποδεικνύοντας τη δέσμευση της LG να προσφέρει Καινοτομία για μια Καλύτερη Ζωή.

 

Ελπίζω να σε βοήθησα με τις συμβουλές μου! Εγώ έχω πλέον καταλάβει τι σημαίνει #XronosGiaEmena, περισσότερος ελεύθερος χρόνος δηλαδή για να τον απολαύσω και λιγότερος χαμένος χρόνος απλώνοντας και πλένοντας ρούχα…

Φιλιά πολλά!

*Στο Daddy-cool.gr, διαλέγουμε τις εταιρίες που συνεργαζόμαστε με σεβασμό στην εμπιστοσύνη σας, και χρησιμοποιούμε τη φωνή μας, μόνο για πράγματα που μας αρέσουν και θεωρούμε ότι έχουν κάτι να σας προσφέρουν.

Close