Πως να φτιάξετε διακοσμητικά αυγά από φελιζόλ για το Πάσχα – Δημιουργικές ιδέες για πολύχρωμη Πασχαλινή διακόσμηση

Δείτε πως να φτιάξετε διακοσμητικά αυγά από φελιζόλ για το Πάσχα – Δημιουργικές ιδέες για πολύχρωμη Πασχαλινή διακόσμηση. Το Πάσχα πλησιάζει, και οι περισσότεροι θέλουν να διακοσμούν το σπίτι με διάφορα πασχαλινά στολίδια, καλαθάκια με αυγά και λαγουδάκια. Ειδικά όσοι έχουν και παιδιά έχουν ένα λόγο παραπάνω να διακοσμούν το σπίτι εν όψει των εορτών!

Βρήκαμε λοιπόν, και εμείςυπέροχες ιδέες με αυγά από φελιζόλ που μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας ή και παρέα με τα παιδάκια σας! Εμείς σας τα δείχνουμε και εσείς θα τα λατρέψετε!!

Δείτε επίσης 37 Πρωτότυπες ιδέες για να διακοσμήσετε τα πασχαλινά αυγά σας

Δείτε τις καλύτερες ιδέες για Πασχαλινά αυγά από φελιζόλ

 

Πως να φτιάξετε αυγά από φελιζόλ με την τεχνική  ντεκουπάζ

Υλικά & Εργαλεία

– Αυγά από φελιζόλ ή ξύλο, διαφόρων διαστάσεων
– Κόλλα ντεκουπάζ
– Αστάρι
– Πινέλα
– Μοτίβα ανοιξιάτικα και πασχαλινά
– Ψαλίδι
– Βερνίκι

Οδηγίες

> Περάστε τα αυγά σας με αστάρι λευκό, για κάλυψη των πόρων του φελιζόλ. Το ίδιο κάνετε και στα ξύλινα αυγά, επειδή τα σχέδια της χαρτοπέτσετας φαίνονται καλύτερα σε λευκή ή ανοιχτόχρωμη απόχρωση φόντου. Αφήστε τα να στεγνώσουν καλά.
> Κόψτε τα μοτίβα που σας αρέσουν και συγκεντρώστε τα όλα μαζί.
> Περάστε λίγη ποσότητα από την κόλλα ντεκουπάζ στο σημείο που θέλετε το μοτίβο σας και έπειτα κολλήστε το πάνω στο αυγό. Βάλτε λίγη κόλλα πάνω από το μοτίβο για να ασφαλίσει. Το ίδιο συνεχίζετε σε όλη την επιφάνεια του αυγού ή στα σημεία που θέλετε να φαίνεται το σχέδιο. Αφήστε να στεγνώσει εντελώς.

Δείτε ακόμη Δημιουργήστε μοναδικά Πασχαλινά αυγά χρησιμοποιώντας είδη οικιακής χρήσης

> Στο τέλος, περάστε όλη την επιφάνεια των αυγών, με βερνίκι, για σταθεροποίηση της διακόσμησης στο πέρασμα του χρόνου. Τα διακοσμητικά σας αυγά για τις πασχαλινές γιορτές είναι έτοιμα.

Ιδέα!

Φτιάξτε πασχαλινή σύνθεση για το κέντρο του τραπεζιού, αξιοποιώντας το καλάθι που σίγουρα θα έχετε στο σπίτι σας. Στη βάση, χρησιμοποιήστε φυσικό χόρτο διακόσμησης, αφήνοντας κάποιες άκρες του να βγαίνουν έξω από το καλάθι σας. Στη συνέχεια, τοποθετήστε τα διακοσμητικά αυγά που κάντε ντεκουπάζ.

Σκορπίστε στο καλάθι, μικρά σοκολατένια αυγά και η σύνθεσή σας είναι έτοιμη. Απλή, κομψή και πασχαλινή ιδέα.

Πως να φτιάξετε διακοσμητικά αυγά από φελιζόλ για το Πάσχα Πως να φτιάξετε διακοσμητικά αυγά από φελιζόλ για το Πάσχα Πως να φτιάξετε διακοσμητικά αυγά από φελιζόλ για το Πάσχα Πως να φτιάξετε διακοσμητικά αυγά από φελιζόλ για το Πάσχα Πως να φτιάξετε διακοσμητικά αυγά από φελιζόλ για το Πάσχα Πως να φτιάξετε διακοσμητικά αυγά από φελιζόλ για το Πάσχα Πως να φτιάξετε διακοσμητικά αυγά από φελιζόλ για το Πάσχα Πως να φτιάξετε διακοσμητικά αυγά από φελιζόλ για το Πάσχα Πως να φτιάξετε διακοσμητικά αυγά από φελιζόλ για το Πάσχα

Πως να φτιάξετε διακοσμητικά αυγά από φελιζόλ για το Πάσχα – Δημιουργικές ιδέες για πολύχρωμη Πασχαλινή διακόσμησηΠως να φτιάξετε διακοσμητικά αυγά από φελιζόλ για το Πάσχα Πως να φτιάξετε διακοσμητικά αυγά από φελιζόλ για το Πάσχα Πως να φτιάξετε διακοσμητικά αυγά από φελιζόλ για το Πάσχα Πως να φτιάξετε διακοσμητικά αυγά από φελιζόλ για το Πάσχα Πως να φτιάξετε διακοσμητικά αυγά από φελιζόλ για το Πάσχα Πως να φτιάξετε διακοσμητικά αυγά από φελιζόλ για το Πάσχα

Δείτε πολλές πολλές ιδέες για Πασχαλινά αυγά με ένα κλικ εδώ

Close