καθαρίστε-το-πουρί-από-την-λεκάνη-έξυπνο κόλπο-

Όλες οι λεκάνες πιάνουν πουρί κι εμείς σας βρήκαμε την πιο οικονομική και οικολογική λύση με ένα υλικό που όλοι έχουμε στα ντουλάπια μας.

Η λεκάνη πολύ συχνά πιάνει πουρί. Ένας κίτρινος λεκές που θέλει χημικό προϊόν και τρίψιμο για να φύγει. Παρόλα αυτά, τα χημικά που χρησιμοποιούμε για να καθαρίσουμε το πουρί μυρίζουν έντονα και μάλιστα όχι ευχάριστα και από εκεί να καταλάβετε… τι αναπνέουμε.

Αν μεγαλώνετε παιδιά ή γενικότερα θέλετε να προσέχετε την υγεία σας τότε καλά θα κάνετε να αντικαταστήσετε τα χημικά προϊόντα του σπιτιού σας με βιολογικά. Όπως για παράδειγμα, απολυμάνετε το σπίτι με λευκό ξύδι όπως η γιαγιά μας και όχι με χλωρίνη.

Δείτε ακόμα Πως να πλύνετε και να μοσχοβολήσετε τα παπλώματα και τις κουβέρτες

Στο σημερινό άρθρο θα σας δείξουμε πως μπορείτε να κάνετε την λεκάνη σας να αστράφτει και να διώξετε μια και καλή το πουρί χωρίς να χρησιμοποιήσετε ούτε ένα χημικό προϊόν. Γιατί τα πάντα είναι πιθανά και αυτό το υλικό το έχετε όλοι στα ντουλάπια σας. Διαβάστε παρακάτω: 

Ποιο υλικό χρειαζόμαστε για να διώξουμε το πουρί από την λεκάνη;

καθαρίστε-το-πουρί-από-την-λεκάνη-έξυπνο κόλπο-

Photo via: tospitakimou.gr

Το μαγικό υλικό που θα χρειαστούμε για να διώξουμε το ενοχλητικό και αντιαισθητικό πουρί από την λεκάνη είναι το…γιαούρτι. Κι όμως φίλες και φίλοι, το γιαούρτι εξαιτίας των προβιοτικών που περιέχει μπορεί να αφαιρέσει και το πουρί από τις λεκάνες.

Δείτε ακόμα Καμένα λίπη στον φούρνο: Το σπιτικό καθαριστικό που θα τον κάνει σαν καινούριο

καθαρίστε-το-πουρί-από-την-λεκάνη-έξυπνο κόλπο-

Photo via: tospitakimou.gr

Απλώνουμε λοιπόν ένα ληγμένο γιαούρτι στην λεκάνη και το αφήνουμε να δράσει για όλο το βράδυ. Το επόμενο πρωί χρησιμοποιώντας μία βούρτσα, τρίβουμε την λεκάνη μας. Το πουρί θα εξαφανιστεί χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Αν έχει πολύ πουρί μπορεί να χρειαστεί να επαναλάβετε την διαδικασία.

καθαρίστε-το-πουρί-από-την-λεκάνη-έξυπνο κόλπο-

Photo via: symvaineitora.gr

Διαβάστε όλα τα έξυπνα κόλπα στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close