Σπιτικό καθαριστικό-για-τα-παιχνίδια-χωρίς-χημική ουσία-

Σπιτικό καθαριστικό για τα παιχνίδια χωρίς καμία χημική ουσία. Σπιτικό καθαριστικό για τα παιχνίδια χωρίς καμία χημική ουσία που θα απολυμάνει τα παιχνίδια των παιδιών χωρίς να τα εκθέσετε σε κίνδυνο.

Όλα τα παιδιά λατρεύουν τα παιχνίδια και σίγουρα έχουν μία μεγάλη συλλογή από αυτά. Τα παιδιά μέσα από το παιχνίδι ανακαλύπτουν τις δυνατότητές τους, έρχονται σε επαφή με αντικείμενα και φυσικά εξάπτουν την φαντασία τους.

Αυτό σημαίνει πως ένα παιχνίδι θα βρεθεί από τα χέρια του παιδιού, μέσα στο χώμα, μέσα σε νερό είτε βρύσης είτε θαλάσσης, μέσα στο στόμα και γενικότερα θα λερωθεί πολύ και θα έρθει σε άμεση επαφή με το παιδί. Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν τα παιχνίδια των παιδιών να είναι καθαρά.

Δείτε ακόμα 7 έξυπνα κόλπα με απορρυπαντικό πλυντηρίου για όλο το σπίτι

Εκτός αυτού όμως τα παιχνίδια δεν πρέπει να έρχονται σε επαφή με χημικά καθαριστικά διότι αυτό μπορεί να εκθέσει σε κίνδυνο και την υγεία του παιδιού όταν αυτό μπορεί να το βάλει στο στόμα του, ή να βάλει τα χέρια στο στόμα, με τα οποία ακουμπούσε το παιχνίδι.

Στο σημερινό άρθρο θα σας δείξουμε ένα σπιτικό καθαριστικό για τα παιχνίδια των παιδιών χωρίς ούτε ένα χημικό στοιχείο. Μπορεί να μην έχει χημικά όμως με την βοήθεια της φύσης τα παιχνίδια αυτά όχι μόνο θα καθαριστούν αλλά και θα απολυμανθούν. Διαβάστε παρακάτω: 

Σπιτικό καθαριστικό για τα παιχνίδια χωρίς καμία χημική ουσία

Σπιτικό καθαριστικό-για-τα-παιχνίδια-χωρίς-χημική ουσία-

Photo via: dreamstime.com

Θα χρειαστούμε

  1. 1 μέρος νερό
  2. Ίση ποσότητα με το νερό, λευκό ξύδι
  3. 4 σταγόνες περίπου αιθέριο έλαιο με άρωμα λεμόνι ή λεβάντα
  4. 1 καθαρό, άδειο μπουκάλι με λαβή σπρέι
  5. 1 μεζούρα

Δείτε ακόμα 8 ανέξοδα κόλπα που θα σας λύσουν τα χέρια στις δουλειές του σπιτιού

Σπιτικό καθαριστικό-για-τα-παιχνίδια-χωρίς-χημική ουσία-

Photo via: dreamstime.com

Εκτέλεση

Στο καθαρό άδειο μπουκάλι με λαβή για σπρέι προσθέτουμε το νερό. Έπειτα προσθέτουμε το ξύδι και το αιθέριο έλαιο της αρεσκείας σας. Ανακατεύουμε καλά κουμπώνουμε το μπουκάλι. Ξεκινήστε λοιπόν να ψεκάζετε τα παιχνίδια με αυτό το σπρέι και στεγνώστε τα με ένα καθαρό πανί.

Σπιτικό καθαριστικό-για-τα-παιχνίδια-χωρίς-χημική ουσία-

Photo via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα έξυπνα κόλπα στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

 

Close