Το βίντεο που θα σου λύσει τα χέρια στην οργάνωση του σπιτιού

Το βίντεο που θα σου λύσει τα χέρια στην οργάνωση του σπιτιού! Η καθημερινότητα μας είναι δύσκολη και σίγουρα οι περισσότεροι από εμάς παραμελούμε την οργάνωση του σπιτιού μας. Δεν έχουμε διάθεση ή χρόνο για να ασχοληθούμε με την οργάνωση του σπιτιού και επιμελούμαστε μόνο την καθαριότητα.

Ακόμη και στην καραντίνα η οργάνωση του σπιτιού έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Αυτό διότι η διάθεσή μας, είναι πεσμένη και δεν μπορούμε να ασχοληθούμε και με αυτό. Φυσικά αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην έχουμε σιδερωμένα ρούχα, να μην έχουμε αρκετό χώρο για να αποθηκεύσουμε παπλώματα και παπλωματοθήκες και και άλλα τέτοια προβλήματα.

Δείτε ακόμα Πως θα βολέψω τις κατσαρόλες, τα καπάκια και τα τηγάνια στο ντουλάπι; Ιδέες για να εξοικονομήσεις χώρο

Βρήκαμε λοιπόν τυχαία στην αρχική μας σελίδα στο Facebook ένα βίντεο που δείχνει μερικά έξυπνα κόλπα για την οργάνωση του σπιτιού! Φαίνεται πως αυτό το ολιγόλεπτο βίντεο θα σας λύσει τα χέρια όσων αφορά την οργάνωση του σπιτιού και θα εξοικονομίσει χώρο! Δείτε παρακάτω: 

Οργάνωση στα ρούχα της ντουλάπας

Δεν είναι λίγοι αυτοί που δυσκολεύονται να οργανώσουν τις ντουλάπες τους. Δεν ξέρουν τον σωστό τρόπο να διπλώσουν τα ρούχα και αυτό έχει ως αποτέλεσμα, να σιδερώνουν με τις ώρες τα ρούχα τους, αλλά όταν τα διπλώνουν και τα βάζουν στις ντουλάπες να τσαλακώνονται και πάλι.

Επίσης, όταν διπλώνουμε λάθος τα ρούχα μας, αυτό μπορεί να σπαταλήσει πολύ χώρο στην ντουλάπα μας και στο τέλος να μην χωρούν όλα τα ρούχα εκεί μέσα. Δεν έχουν όλα τα σπίτια την πολυτέλεια να έχουν μεγάλες ντουλάπες ή ράφια. Στο βίντεο που θα δούμε παρακάτω λοιπόν θα δούμε τρόπους διπλώματος ρούχων που θα μας λύσουν τα χέρια!

Οργάνωση στις παπλωματοθήκες

Οι παπλωματοθήκες είναι αναγκαίες σε κάθε σπίτι. Εκεί μπορούμε να αποθηκεύσουμε τα παπλώματα μας και να τα κρατήσουμε καθαρά μέχρι τον επόμενο Χειμώνα που θα τα ξανά χρειαστούμε.

Επίσης, μπορούμε με τις παπλωματοθήκες να ντύσουμε τα παπλώματα που χρησιμοποιούμε, έτσι ώστε αντί για το πάπλωμα να λερωθεί η παπλωματοθήκη σε κάποιο ατύχημα. Μην ξεχνάτε ότι τα παπλώματα τις περισσότερες φορές θέλουν καθαριστήριο για να καθαριστούν ενώ οι παπλωματοθήκες πλένονται και στο πλυντήριο!

Ενώ πολλοί από εμάς ξέρουν την χρησιμότητα της παπλωματοθήκης, λίγοι από εμάς γνωρίζουν τον σωστό τρόπο να τις αποθηκεύουμε όταν δεν τις χρειαζόμαστε. Στο παρακάτω βίντεο λοιπόν θα δούμε ένα κόλπο για να διπλώνουμε τις παπλωματοθήκες μας.

Οργάνωση στα φούτερ

Τα φούτερ είναι αγαπημένες χειμωνιάτικες μπλούζες που έχουν γυναίκες και άντρες. Είναι όμως τις περισσότερες φορές πολύ χοντρά κι έτσι πιάνουν πολύ χώρο στις ντουλάπες. Στο παρακάτω βίντεο θα δούμε με ποιον τρόπο μπορούμε να κάνουμε τα φούτερ μας να διπλωθούν εξοικονομώντας ταυτόχρονα χώρο

Οργάνωση στα παπλώματα

Και τα παπλώματα δεν λείπουν από κανένα σπίτι, όμως η αλήθεια είναι ότι πιάνουν αρκετό χώρο. Γι’ αυτό και στο σημερινό βίντεο που θα δείτε παρακάτω θα μάθουμε με ποιον τρόπο μπορούμε να κάνουμε το πάπλωμά μας να έχει ίδιο μέγεθος και ίδιο πάχος με ένα μαξιλάρι!

Οργάνωση στις πετσέτες

Οι πετσέτες είναι πολύ σημαντικές για ένα σπίτι όμως λίγοι από εμάς γνωρίζουν ότι έχουν πολύ συγκεκριμένο τρόπο για να διπλώνονται. Ένας τρόπος που είναι πανεύκολος! Θα τον δούμε στο παρακάτω βίντεο.

Οργάνωση στα σεντόνια και τις μαξιλαροθήκες

Για ποιον λόγο να πιάνουν ξεχωριστή θέση τα σεντόνια και ξεχωριστή θέση οι μαξιλαροθήκες σε ένα σπίτι που δεν έχει και τόσο πολύ χώρο για τέτοιες πολυτέλειες; Στο παρακάτω βίντεο θα μάθουμε με ποιον τρόπο μπορούμε να κάνουμε σεντόνια και μαξιλαροθήκες ένα, έτσι ώστε να πιάνουν τον λιγότερο χώρο στο σπίτι.

Οργάνωση στα μπουφάν

Τα φοιτητικά σπίτια κυρίως δεν έχουν πολύ χώρο για τα ρούχα. Γενικότερα όμως ακόμη και τα σπίτια που μένουν οικογένειες από ένα σημείο και μετά δεν έχουν τόσο χώρο αφού το κάθε μέλος της οικογένειες έχει και από πολλά ρούχα.

Τα μπουφάν λοιπόν είναι ένα είδος ρούχου απαραίτητο τον Χειμώνα που όμως είναι πολύ ογκώδες και πιάνει χώρο. Επειδή δεν χωρούν όλα μέσα στη ντουλάπα, καταλήγουν να κρέμονται διαρκώς μερικά από αυτά στον καλόγερο κάτι που δεν είναι σωστό. Στο παρακάτω βίντεο θα δούμε πως μπορούμε να το κάνουμε να χωράει παντού!

Οργάνωση στα σακάκια

Μπορεί τώρα να βρισκόμαστε σε καραντίνα όμως γνωρίζεις πολύ καλά ότι τα σακάκια είναι ένα ένδυμα που σε πολλές δουλειές είναι απαραίτητο. Και μάλιστα, πρέπει να είναι πάντα σιδερωμένο και στην εντέλεια. Στο παρακάτω βίντεο θα δούμε με ποιον τρόπο μπορούμε να διπλώνουμε τα σακάκια μας χωρίς να τσαλακώνονται.

Οργάνωση στα πουλόβερ

Τα πουλόβερ είναι αγαπημένα ρούχα που τα τελευταία χρόνια είναι στις τάσεις. Επειδή είμαστε σίγουροι ότι έχετε έστω κι από ένα πουλόβερ στο σπίτι σας, αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σας έναν τρόπο οργάνωσης του πουλόβερ στις ντουλάπες.

Οργάνωση στα παπούτσια

Κι όμως υπάρχει τρόπος να οργανώσεις τα παπούτσια σου με τέτοιο τρόπο που να μην πιάνουν πολύτιμο χώρο και να μην είναι διαρκώς σε κοινή θέα. Θα τον δεις στο παρακάτω βίντεο.

Οργάνωση στα τζιν παντελόνια

Τα τζιν παντελόνια είναι πολύ μοντέρνα παντελόνια και ταιριάζουν σε κάθε περίσταση. Στο σημερινό βίντεο θα δούμε με ποιον τρόπο μπορούμε να τα αποθηκεύουμε έξυπνα στην ντουλάπα μας.

Οργάνωση στα πουκάμισα

Η αλήθεια είναι ότι τα πουκάμισα μπορεί να είναι στιλάτα και να περιλαμβάνονται στο αυστηρό dress code πολλών εργασιακών περιβάλλοντων, όμως κάθε νοικοκυρά γνωρίζει ότι το σιδέρωμα και η αποθήκευσή τους είναι ζόρικο πράγμα.

Στο παρακάτω βίντεο θα δούμε με ποιον τρόπο μπορούμε να αποθηκεύουμε τα πουκάμισα ακριβώς όπως τα αποθηκεύουν και στα ακριβά μαγαζιά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close