-ανοιξιάτικη-διακόσμηση-στο-βρεφικό δωμάτιο-ιδέες-

Βρεφικό δωμάτιο: 15 ιδέες ανοιξιάτικης διακόσμησης. 15 ιδέες ανοιξιάτικης διακόσμησης που θα αναδείξουν το βρεφικό δωμάτιο.

Αν ετοιμάζεστε να καλώς ορίσετε το νέο μέλος της οικογένειας ή αποκτήσατε παιδάκι πρόσφατα τότε σίγουρα το βρεφικό δωμάτιο θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα. Αν λοιπόν με τον ερχομό της Άνοιξης θέλετε να ανανεώσετε και το βρεφικό δωμάτιο εμείς σας βρήκαμε μερικές ιδέες ανοιξιάτικης διακόσμησης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτές οι ιδέες ανοιξιάτικης διακόσμησης στο βρεφικό δωμάτιο, αφορούν και τα αγοράκια και τα κοριτσάκια. Επίσης είναι όλες οι ιδέες σε παστέλ αποχρώσεις που λειτουργούν χαλαρωτικά στην βρεφική ψυχοσύνθεση. Διαβάστε παρακάτω:

Ανοιξιάτικη διακόσμηση στο βρεφικό δωμάτιο: Κρεμαστά φυτά και καθρέφτες με λουλούδια

Μπορείτε να μαζέψετε μερικά φύλλα από τον κήπο σας και αφού τα απολυμάνετε και τα πλύνετε καλά να φτιάξετε έναν πρωτότυπο καθρέφτη με λουλούδια και φυτά στο στεφάνι του. Μπορείτε επίσης να βρείτε στην αγορά έτοιμο έναν τέτοιο λουλουδένιο καθρέφτη. Τα κρεμαστά φυτά και τα μικρά γλαστράκια θα αναδείξουν ακόμη περισσότερο τον χώρο.

Βρεφικό δωμάτιο: 15 ιδέες ανοιξιάτικης διακόσμησης

Ανοιξιάτικη διακόσμηση στο βρεφικό δωμάτιο: Φυτά εσωτερικού χώρου στο βρεφικό δωμάτιο

Επίσης μπορείτε να αναδείξετε το βρεφικό δωμάτιο του αγγελουδιού σας με μία γλάστρα εσωτερικού χώρου. Θα κάνει το βρεφικό δωμάτιο ακόμη πιο χαλαρωτικό και θα φέρει την Άνοιξη μέσα στον χώρο.

φυτά-εσωτερικού χώρου-για-ανοιξιάτικη-διακόσμηση-στο-βρεφικό δωμάτιο-ιδέες-

Ανοιξιάτικη διακόσμηση στο βρεφικό δωμάτιο: Πεταλούδες στον τοίχο

Αγοράστε αυτοκόλλητα τοίχου σε σχέδιο πεταλούδας και κολλήστε αυτά τα αυτοκόλλητα στον τοίχο του βρεφικού δωματίου. Μπορείτε να τις τοποθετήσετε σε όλους τους τοίχους διάσπαρτες ή σαν σμήνος πίσω από την κούνια του παιδιού ή γενικότερα όπου εσείς επιθυμείτε.

πεταλούδες-για-ανοιξιάτικη-διακόσμηση-στο-βρεφικό δωμάτιο-ιδέες-

Ανοιξιάτικη διακόσμηση στο βρεφικό δωμάτιο: Τρισδιάστατα αυτοκόλλητα τοίχου σε σχέδιο λουλουδιού

Μπορείτε να αγοράσετε το όνομα του παιδιού σας σαν αυτοκόλλητο τοίχου και γύρω από το όνομα να κολλήσετε μερικά τρισδιάστατα λουλούδια της αρεσκείας σας. Επίσης αντί για το όνομα του παιδιού μπορείτε να διαλέξετε μία αγαπημένη σας λέξη όπως “αγάπη”.

αυτοκόλλητα τοίχου-με-λουλούδια-για-ανοιξιάτικη-διακόσμηση-στο-βρεφικό δωμάτιο-ιδέες-

Ανοιξιάτικη διακόσμηση στο βρεφικό δωμάτιο: Λουλουδένιες ταπετσαρίες τοίχου

Μπορείτε να αναδείξετε το βρεφικό δωμάτιο με μία λουλουδένια ταπετσαρία τοίχου με κάκτους ή άλλα λουλούδια και φυτά. Αξίζει να σημειωθεί ότι για το βρεφικό δωμάτιο πρέπει να επιλέξετε ταπετσαρίες τοίχου σε παστέλ χρώματα για να μην παραφορτώσετε τον χώρο, επειδή τα χρώματα παίζουν ρόλο στη ψυχοσύνθεση του παιδιού.

ταπετσαρία τοίχου-με-λουλούδια-για-ανοιξιάτικη-διακόσμηση-στο-βρεφικό δωμάτιο-ιδέες-

Δείτε ακόμα Άνοιξη 2022: 20 ανοιξιάτικες ιδέες διακόσμησης για το σπίτι

φυτά εσωτερικού χώρου-για-ανοιξιάτικη-διακόσμηση-στο-βρεφικό δωμάτιο-ιδέες-

Ανοιξιάτικη διακόσμηση στο βρεφικό δωμάτιο: Πεταλούδες από χαρτόνι στον τοίχο

Μπορείτε επίσης να κόψετε τις δικές σας πεταλούδες από χρωματιστό χαρτόνι και να τις κολλήσετε στον τοίχο με σελοτέιπ. Σχεδιάστε τις πεταλούδες στα αγαπημένα σας χαρτόνια και χρησιμοποιήστε ένα ψαλίδι για χειροτεχνίες. Με αυτόν τον τρόπο θα βάλετε πραγματικά το δικό σας μεράκι μέσα στο βρεφικό δωμάτιο.

πεταλούδες-από-χαρτόνι-για-ανοιξιάτικη-διακόσμηση-στο-βρεφικό δωμάτιο-ιδέες-

Ανοιξιάτικη διακόσμηση στο βρεφικό δωμάτιο: Λουλούδια στην κουνουπιέρα του παιδιού

Μπορείτε να κάνετε την κούνια του παιδιού να μοιάζει βγαλμένη από παραμύθι, βάζοντας λουλούδια γύρω από το στεφάνι της κουνουπιέρες. Είναι μία πανέμορφη ιδέα για ανοιξιάτικη διακόσμηση και τα λουλούδια καλό θα είναι να είναι ψεύτικα, διότι υπάρχει κίνδυνος για αλλεργίες.

λουλούδια-στην-κουνουπιέρα-για-ανοιξιάτικη-διακόσμηση-στο-βρεφικό δωμάτιο-ιδέες- λουλούδια-στην-κουνουπιέρα-για-ανοιξιάτικη-διακόσμηση-στο-βρεφικό δωμάτιο-ιδέες- -ανοιξιάτικη-διακόσμηση-στο-βρεφικό δωμάτιο-ιδέες-

Ανοιξιάτικη διακόσμηση στο βρεφικό δωμάτιο: Πεταλούδες και λουλούδια μέσα στο βρεφικό δωμάτιο

Συνδυάστε τις πεταλούδες και τα λουλούδια στο βρεφικό δωμάτιο αφού είναι από τα πιο χαρακτηριστικά στοιχεία της φύσης όταν έρχεται η Άνοιξη. Μπορείτε να τοποθετήσετε ακόμη και πανέμορφα κάδρα με πεταλούδες ή λουλούδια που θα αναδείξουν το βρεφικό δωμάτιο φέτος την Άνοιξη.

πεταλούδες-και-λουλούδια-ανοιξιάτικη-διακόσμηση-στο-βρεφικό δωμάτιο-ιδέες- -ανοιξιάτικη-διακόσμηση-στο-βρεφικό δωμάτιο-ιδέες- -ανοιξιάτικη-διακόσμηση-στο-βρεφικό δωμάτιο-ιδέες-

Ανοιξιάτικη διακόσμηση στο βρεφικό δωμάτιο: Κοιμίστε το παιδί με…με λουλούδια

Γιατί να χρησιμοποιήσετε ανθρωπάκια και ζωάκια για να κοιμίσετε το παιδί όταν μπορείτε να βρείτε στην αγορά τέτοιες συσκευές με λουλούδια. Το παιδί αγαπάει τα λουλούδια ή θα τα αγαπήσει στο μέλλον πιο σωστά. Οπότε σίγουρα είναι μία καλή αγορά.

λουλούδια-στην-κούνια-ανοιξιάτικη-διακόσμηση-στο-βρεφικό δωμάτιο-ιδέες-

Δείτε ακόμα 20 ανοιξιάτικες ιδέες για το μπαλκόνι σας

-ανοιξιάτικη-διακόσμηση-στο-βρεφικό δωμάτιο-ιδέες-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για την διακόσμηση του σπιτιού στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close