Άγριες Μέλισσες: Ο Ζάχος βάζει στόχο να διαλύσει την Ελένη με τον Λάμπρο

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι δυσάρεστες καθώς ο Ζάχος βάζει στόχο να διαλύσει Ελένη – Λάμπρο

Ο Ζάχος καταρρέει με την εγκυμοσύνη της Ελένης- το σχέδιό του να διαλύσει την ευτυχία της με τον Λάμπρο.

Ζάχο νομίζω το αστείο παρατράβηξε ! Άσε το Πρωταγωνιστοζευγαρο σε ησυχία, γιατί ετοιμάζουν και το Εθνικό μας μωρο! ΖΗΛΙΑΡΗ

Άγριες-Μέλισσες-Ελένη-Λάμπρος

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Συμμαχία φωτιά για Μυρσίνη- Ακύλα

Το πρώτο τους παιδί περιμένουν η Ελένη και ο Λάμπρος και το TiVi Σίριαλ έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ από το ευχάριστο γεγονός, αλλά και αυτό το σατανικό σχέδιο του Ζάχου να τους καταστρέψει την ευτυχία προς όφελος του.

Το θαύμα που περιμέναν η Ελένη και ο Λάμπρος επιτέλους έγινε! Το ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί και η χαρά τους για όσα θα έρθουν δεν μπορεί να κρυφτεί.

Μόνο που δεν υπολογίζουν τον Ζάχο, ο οποίος είναι σε απόγνωση και τρελός από ζήλια, θα κάνει τα πάντα για να καταστρέψει την ευτυχία τους! Όπως έχετε ήδη δει, η Ελένη έχει υποψίες πως είναι έγκυος, αλλά από το δεύτερο κύκλο ήταν γνωστό πως εξαιτίας της έκτρωσης που της είχαν κάνει στη φυλακή μετά από εντολή του Βόσκαρη, της προκλήθηκε μόνιμη βλάβη με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο έως και αδύνατο να κάνει παιδί.

Άγριες-Μέλισσες-Ελένη-Λάμπρος

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης εξομολογείται στον Παπά Γρηγόρη τον ερώτα του για Πηνελόπη

Ποτέ όμως δεν έπαψε να ελπίζει σ’ ένα θαύμα! Ωστόσο η καθυστέρηση που είχε την οδηγησε στη Ρίζω, η οποία την εξετάσε και της ανακοίνωσε τα ευχάριστα: Ελένη μου, είσαι έγκυος! Όμως θα πρέπει να πας και σε γιατρό για να το σιγουρέψεις, της λέει και εκείνη δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της και κλαίει.

Πράγματι Ελένη πάει στο γυναικολόγο της, η οποία της επιβεβαιώνει πως θα γίνει μητέρα! Λίγες μέρες αργότερα το ανακοινώνει στο Λάμπρο και μαζί το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας: Σου το είχα πει πως θα κάνουμε οικογένεια, Ελένη! Να το δικό μας θαύμα που περιμένουμε τόσα χρόνια, της λέει
και μαζί αποφασίζουν να μοιραστούν τα ευχάριστα με όλο το χωριό.

Το χαρμόσυνο νέο γίνεται γνωστό στο Διαφάνι και οι κάτοικοί τους εύχονται κάθε ευτυχία και χαρά. Ανάμεσα σε αυτούς που μαθαίνουν την εγκυμοσύνη είναι και η Μάρω, η οποία επιστρέφει στο χωριό.

Άγριες-Μέλισσες-Ελένη-Λάμπρος

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Αυτό είναι το τέλος της Ρένας

Στη συνέχεια εκείνη το ανακοινώνει στο Ζάχο: Η Ελένη με τον Λάμπρο περιμένουν παιδί, του λέει και εκείνος σοκάρεται. Προσπαθεί να το διαχειριστεί όλο αυτό αλλά με λάθος τρόπο, με αποτέλεσμα να έρθει σε σύγκρουση με τη μητέρα του: Μην κάνεις σχέδια να την κερδίσεις! Πάψε πια! Είναι ευτυχισμένη με τον άντρα της και περιμένουν το παιδί τους, αλλά εκείνος είναι συγκλονισμένος: Όχι μάνα, δεν έπρεπε να γίνει έτσι! Δεν έπρεπε, και πίνει πολύ προκαλώντας ανησυχία στη Μάρω.

Ο Ζάχος καταλαβαίνει πώς με τα νέα αυτά δεδομένα χάνει
και την τελευταία του ευκαιρία να κερδίσει ξανά την καρδιά της και να την κάνει δική του. Νιώθει απελπισμένος και το ρίχνει στο ποτό.

Την ίδια ώρα στήνεται στην Πανδώρα ένα μεγάλο γλέντι για την εγκυμοσύνη της Ελένης και οι δύο οικογένειες γιορτάζουν όσα τους ενώνουν. Τίποτα δεν φαίνεται να μπορεί να καταστρέψει την ευτυχία που νιώθουν, εκτός από τα σχέδια του Ακύλα για το αεροδρόμιο.

Άγριες-Μέλισσες-Ζάχος

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Σκηνές πάθους Πηνελόπης  Μελέτη

Όμως, κανείς δεν υπολογίζει τον Ζάχο, ο οποίος πάνω στην απελπισία του ένα σατανικό σχέδιο που το βάζει σε εφαρμογή προκειμένου ακόμα και τώρα να την διεκδικήσει.

Όταν ένα πρωινό συναντάει τον Λάμπρο στο δρόμο, του βάζει υποψίες για την πατρότητα του παιδιού, λέγοντας του: Είσαι σίγουρος ότι είναι δικό σου; και ο δάσκαλος βγαίνει εκτός εαυτού και του απαντάει: Πώς τολμάς, ρε κάθαρμα, να λες αυτά τα πράγματα; Τολμάς να μιλάς εσύ για την ηθική της Ελένης; Είσαι διπρόσωπος και ελεεινός, δεν θέλω να σε ξαναδώ μπροστά μου.

Παρά το γεγονός ότι ο Λάμπρος δεν πιστεύει όσα του λέει ο Ζάχος, ωστόσο ο σπόρος της αμφιβολίας έχει αρχίσει να ριζώνει μέσα του. Σκέφτεται όλες τις φορές που Ελένη πήρε το μέρος του, τα καλά λόγια που έλεγε για εκείνον, αλλά και το γεγονός πως ο Ζάχος τη γυρόφερνε όσο εκείνος έλειπε στην εξορία. Όλα αυτά διογκώνονται στο μυαλό του Λάμπρου και οι κινήσεις του από δω και στο εξής θα φέρουν στην Ελένη στα όριά της.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close