Άγριες Μέλισσες : H προαγωγή του Ζάχου και τα νέα πλάνα του Λευτέρη

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς θα είναι ευχάριστα καθώς θα δούμε την  προαγωγή του Ζάχου και τα νέα πλάνα του Λευτέρη.

Αχ κακόμοιρε Ζάχο με την Χαρά θα μείνεις ταλαίπωρε….

Άγριες-Μέλισσες-Ζάχος

Δείτε ακόμη  Άγριες Μέλισσες: Ο Ζάχος βάζει στόχο να διαλύσει Ελένη  Λάμπρο

Ο Ζάχος παίρνει προαγωγή

Το χωριό είναι δύσπιστο απέναντι στον Κωνσταντή και στον Νικηφόρο για τη συμμαχία με τον Δούκα τον σκάει μία δυσάρεστη έκπληξη.

Όλοι είναι αναστατωμένοι με την έγκριση του υπουργείου να γίνει το αεροδρόμιο στο Διαφάνι. Ο Δούκας, με την οικογένεια πια στο πλευρό του, προσπαθεί να βρει μία λύση, αλλά τα νέα δεν είναι ενθαρρυντικά. Οι κάτοικοι βλέπουν και πάλι το χωριό τους να οδεύει προς καταστροφή και αυτή τη φορά θα είναι ολοκληρωτική.

Άγριες-Μέλισσες-Δούκας

Δείτε ακόμη  Άγριες Μέλισσες: Συμμαχία φωτιά για Μυρσίνη- Ακύλα

Παράλληλα, ο Λευτέρης λέει ένα μεγάλο ψέμα στο να Ακύλα προκειμένου να κερδίσει την εύνοια του. Του εξομολογείται πως έχει σχέση με μία κοπέλα, τη Βέτα. Η ζωή ενημερώνεται σχετικά, αλλά δεν πιστεύει τίποτε από όσα λέει ο γιος της, ενώ Ακύλας ζητάει να γνωρίσουν τη Βέτα.

Την ίδια στιγμή, ο Παναγιώτης είναι αποφασισμένος ν’ αποκαλύψει τα αισθήματα του στη Βιολέτα, ενώ ο Ζαχαρίας βρίσκεται αντιμέτωπος με μία μεγάλη αλήθεια που αφορά το παρελθόν του.

Άγριες-Μέλισσες-Λευτέρης

Δείτε ακόμη  Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης εξομολογείται στον Παπά Γρηγόρη τον ερώτα του για Πηνελόπη

Εν τω μεταξύ, ο Ζάχος έχει ευχάριστα νέα, καθώς προάγεται σε αντισυνταγματάρχη και οργανώνει ένα πάρτι στο σπίτι του. Ωστόσο, δεν έχει καταλήξει που θέλει. Παράλληλα, η Σοφούλα και η Κορίνα κάνουν μία καινούργια αρχή στη γνωριμία τους και οι δύο κοπέλες αρχίζουν να έρχονται κοντά, ενώ η Ελένη ετοιμάζεται να αποκαλύψει στον Λάμπρο ένα μεγάλο μυστικό…

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για τις αγαπημένες σας σειρές στο Daddy-Cool.gr

Close