Άγριες Μέλισσες: Θα σου πάρω το παιδί- Ο Νικηφόρος απειλεί

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι ανατρεπτικές καθώς ο Νικηφόρος απειλεί- Θα σου πάρω το παιδί Ασημίνα

Νικηφόρε, άρχισες τα του δευτέρου κύκλου καμώματα και μη μας πρήζεις και πολύ με τις αηδίες σου γιατί ο Σέργιος δεν αστειεύεται από ότι είδες και θα σας βάλει όλους σε τάξη! Και επιτέλους! Πότε θα δούμε την επανένωση;

θα σου πάρω το παιδί-  ο Νικηφόρος απειλεί την Ασημίνα!

Σε τεντωμένο σκοινί βρίσκονται ξανά οι σχέσεις της Ασημίνας και του Νικηφόρου με αφορμή τις παράνομες κινήσεις της Ασημίνας που βάζει σε κίνδυνο τόσο την ίδια όσο και τη ζωή του Σέργιου. Ο Σεβαστός αποφασισμένος να μην κάνει πίσω αυτή τη φορά, προκειμένου να προστατεύσει το γιο του . Ποιος ο ρόλος της Ρένας και ποιος του Πέτρου σε αυτό; Tο Περιοδικό TV24 έχει τις απαντήσεις και το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Kρίση περνάει ξανά h σχέση της Ασημίνας και του Νικηφόρου. Αλλά αυτή τη φορά η αιτία είναι η δράση της Ασημίνας με την ομάδα του Πέτρου και την εφημερίδα και αυτή η αποκάλυψη θα γίνει αφορμή για να ανοίξει ξανά το θέμα της επιμέλειας του μικρού Σεργίου .

Δείτε επίσης Άγριες Μέλισσες: Αυτό το τέλος θα έχουν όλες οι γυναίκες στη σειρά

Άγριες Μέλισσες: Θα σου πάρω το παιδί- Ο Νικηφόρος απειλεί

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες : H προαγωγή του Ζάχου και τα νέα πλάνα του Λευτέρη

Στη δεύτερη σεζόν όπως όλοι ξέρουμε, ο Νικηφόρος είχε μάθει την αλήθεια για τη δολοφονία του αδελφού του από τις αδερφές Σταμίρη και έξαλλος από αυτό πήρε το μικρό και ξεκίνησε δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια . Και ενώ όλα ήταν εναντίον της Ασημίνας η οποία με τη βοήθεια της Δρόσως,  προσπάθησαν να βγουν κερδισμένες από αυτό.

Η Φυγή του Νικηφόρου στη Λάρισα μαζί με τον μικρό ύστερα από διαμάχη του με τους γονείς του ήταν ένας άσσος  στο μανίκι για τις δύο αδερφές. Ενας άσσος, που κατάφερε και εδώσε την επιμέλεια στην Ασημίνα μέχρι το επόμενο δικαστήριο.

Το οποίο δεν έγινε ποτέ αφού ο Νικηφόρος στο τέλος πήρε την απόφαση να παραιτηθεί από την αγωγή που είχε καταθέσει και να αφήσει το μικρό στην  εν διαστάσει τότε γυναίκα του.  Και ενώ όλα κυλούσαν ομαλά και ο Νικηφόρος με την Ασημίνα πήρανε συναινετικό διαζύγιο- Παρά το γεγονός ότι κανείς από τους δύο δεν το ήθελε- Τα προβλήματα μεταξύ τους άρχισαν ξανά, όταν μπήκαν στη ζωή τους η Ρένα και ο Πέτρος αντίστοιχα.

Άγριες Μέλισσες: Θα σου πάρω το παιδί- Ο Νικηφόρος απειλεί

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Συμμαχία φωτιά για Μυρσίνη- Ακύλα

Όπως είδατε στα τελευταία επεισόδια η Ρένα μετά τους αρραβώνες της με τον Νικηφόρο, τον πίεζε να γνωρίσει τον μικρό και να έρθει πιο κοντά του ώστε να τη συμπαθήσει και να την αποδεχτεί.  Και παρά τις αντιρρήσεις της Ασημίνας, ο Νικηφόρος λέει τελικά στο Στέργιο την αλήθεια και εκείνος ξεσπάει και αρχίζει να δείχνει μία επιθετική συμπεριφορά.

Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα έρχονται αντιμέτωποι  μετά την κίνηση αυτή του Νικηφόρου και ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Ζάχος προκειμένου να προστατεύσει την Ασημίνα, από το καθεστώς, ενημερώνει τον Νικηφόρο για τη δράση της:

Άγριες Μέλισσες: Θα σου πάρω το παιδί- Ο Νικηφόρος απειλεί

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 77 , 78 , 79 , 80

Κοίτα  να μιλήσεις στην Ασημίνα και να τις αλλάξει τα μυαλά του επισημαίνει και ο Νικηφόρος κοιτάζει σαστισμένος , χωρίς να καταλάβει τι εννοεί. Τι θέλεις να πεις έκανε κάτι η Ασημίνα Τον ρωτάει τότε ο Ζάχος του λέω την αλήθεια : H Ασημίνα έχει μπλέξει άσχημα και αν μαθευτεί κάτι δεν θα μπορώ να τη σώσω oύτε εγώ. Συνεργάζεται με την τρομοκρατική οργάνωση του Ορφανίδη. Και δεν είναι μόνο αυτό αλλά βγάζει και παράνομες  φυλλάδες ενάντια στο καθεστώς.Από τον τρόπο που με κοιτάς μάλλον δεν είχες ιδέα για όλα αυτά. Εγώ σου τα είπα και κάνε ότι νομίζεις.

Ο Νικηφόρος σοκάρεται με όσα ακούει και πάει να βρει τον Πέτρο. Τον βουτάει από το πουκάμισο:  Ρε κάθαρμα πώς τόλμησες να μπλέξεις την Ασημίνα στις δουλειές σου ;Κοίτα να την ξεμπλέξεις από όλα αυτά πριν να είναι αργά αλλιώς θα δεις ένα άλλο πρόσωπο μου Και πίστεψέ με δεν θέλεις να το δεις.  ο Σέργιος Με το Φώτη και τον Ζαχαρία επισκέπτονται  κρυφά το σπίτι του Μαργαρίτη και κάνουν μία μεγάλη ανακάλυψη.  Ωστόσο αποφασίζουν να κρατήσουν μυστικά όσα βρήκαν αλλά ο Φώτης έχει άλλες σκέψεις.

Άγριες Μέλισσες: Θα σου πάρω το παιδί- Ο Νικηφόρος απειλεί

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Ζάχος βάζει στόχο να διαλύσει Ελένη  Λάμπρο

Ο Ακύλας καταλαβαίνει πως Κάποιος μπήκε σπίτι του και δίνει εντολή στο Ντουνιά να το εξιχνίασει. Σύντομα όμως γίνεται γνωστό πως τα μικρά παιδιά ήταν εκείνα που μπήκαν στο σπίτι του Μεγαρίτη και οι γονείς βρίσκονται σε πανικό. Τότε ο Νικηφόρος γίνεται έξαλλος με την Ασημίνα και την προειδοποιεί:  Eκανα πίσω στην αγωγή για το Σέργιο για να μεγαλώσει ο γιος μας ήρεμα και ωραία με τη μητέρα του αλλά με αυτά Που μαθαίνω για εσένα το τελευταίο καιρό έχω αρχίσει να αμφιβάλλω . Κοίτα να σταματήσεις  τις  παρανομίες στις οποίες σε έχει μπλέξει ο αγαπητικός σου, αλλιώς αυτή τη φορά θα σου πάρω το παιδί!

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close