Σασμός : Μη σε ξαναδώ ποτέ-O Αστέρης ξεγράφει την Καλλιόπη

Σασμός: Οι τελευταίες εξελίξεις  στα επόμενα επεισόδια της σειράς  θα είναι ανατρεπτικές: Μη σε ξαναδώ ποτέ-O Αστέρης ξεγράφει την Καλλιόπη

Από την μια έχει δίκιο το παλικάρι γιατί η μάνα του σκάει και γάιδαρο αλλά από την άλλη μάνα είναι μόνο μια Αστέρη μου …

Ο Αστέρης δεν αντέχει πλέον την παρεμβατικότητα επειδή της Καλλιόπης.  Η φυγή της Αργυρώς από την Κρήτη είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι που κάνει τον Αστέρη να βγάλει από τη ζωή του την ίδια του τη μάνα!

Σασμός : Μη σε ξαναδώ ποτέ-O Αστέρης ξεγράφει την Καλλιόπη

Δείτε ακόμη Σασμός : Ο Βαγγέλης Πανταζής εισβάλλει στη σειρά

Η Αργυρώ και η Μαρίνα, μετά τις επιθέσεις που δέχτηκαν, ετοιμάζονται να φύγουν για τα Γιάννενα. Το νέο μαθαίνει φυσικά η Καλλιόπη η οποία είναι ικανοποιημένη από αυτήν την εξέλιξη, καθώς το σχέδιο της είχε επιτυχία και κατάφερε να τις απομακρύνει από τον τόπο τους.

Μόλις το νέο φτάνει στους ανθρώπους του χωριού παγώνουν όλοι και αρχίζουν να μιλάνε για το λόγο που αναγκάστηκαν να πάρουν αυτή την απόφαση οι δύο γυναίκες. Κάνουν λόγο ανοιχτά πλέον για τον εκφοβισμό των Σταματάκηδων στις δύο γυναίκες και αρχίζει να επικρατεί ένταση μεταξύ τους.

Σασμός : Μη σε ξαναδώ ποτέ ο Αστέρης ξεγράφει τη μάνα του!

Δείτε ακόμη Σασμός: O Νικηφόρος είναι γιος του Μαθιού και η Καλλιόπη σκοτώνει την Βασιλική

Την ίδια στιγμή, πριν φύγει από το σπίτι της η Μαρίνα συναντά για τελευταία φορά την Καλλιόπη και έξω από τα δόντια: Tι άλλο θέλεις από μας Καλλιόπη; Tι σου έχουμε κάνει; σκοτώσατε τον άντρα μου, σκοτώσατε το παιδί μου και τώρα εξαιτίας σας ξεριζωνόμαστε. Aφήνω τον γιο μου πίσω στο χώμα και φεύγω. Τι άλλο θέλεις; τη ρωτάει με απόγνωση. Μόλις η Μαρίνα και η Αργυρώ φεύγουν, μένει μόνη στο χωριό η γιαγιά Ειρήνη με συντροφιά τη Μανταρίνα και φυσικά τον Άγγελο που την προσέχει.

Σασμός : Μη σε ξαναδώ ποτέ-O Αστέρης ξεγράφει την Καλλιόπη

Δείτε ακόμη Σασμος: H Αργυρώ παντρεύεται το Σταύρο

Η γιαγιά Ειρήνη όμως έχει το καημό της και αυτό που θέλει πριν κλείσει τα μάτια της είναι να λογαριαστεί με την Καλλιόπη. Έτσι αποφασίζει να την αντιμετωπίσει κατά μέτωπο. Την ίδια στιγμή στη φυλακή ο Αστέρης μαθαίνει πως η Αργυρώ έφυγε από την Κρήτη.

Φυσικά καταλαβαίνει έχει γίνει και τα βάζει με τη μητέρα του: Aυτή φταίει. Eβαλε να τις τρομοκρατήσουν και να τις αναγκάσουν να φύγουν. Για όλα αυτή φταίει. Θέλω να τη δω. Να της πείτε να έρθει, λέει και καλεί την Καλλιόπη για μία συνάντηση που θα δώσει οριστικό τέλος στην κυριαρχία της πάνω του.

Σασμός : Μη σε ξαναδώ ποτέ-O Αστέρης ξεγράφει την Καλλιόπη

Δείτε ακόμη Σασμός: Τα εμπόδια του Αγγέλου για να μην φύγουν Μαρίνα και Αργυρώ

Γιατί το έκανες αυτό; Tι σου έφτιαξε η Αργυρώ για να τη διώξεις; Φτάνει ως εδώ, δεν θέλω ούτε να σε ξέρω, ούτε να σε ξαναδώ μπροστά μου. Για σένα έχω πεθάνει και το ίδιο έχεις και εσύ για μένα. Φύγε και μην ξανά εμφανιστείς ποτέ μπροστά μου, της ξεκαθαρίζει. Σύμφωνα με το TiVi Σίριαλ, η Καλλιόπη φεύγει καταρρακωμένη από τη φυλακή και δεν μπορεί με τίποτα να χωνέψει ότι την απαρνήθηκε ο γιος της.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close