Σασμός : Ο Βαγγέλης Πανταζής εισβάλλει στη σειρά

Σασμός: Οι εξελίξεις της σειράς στα επόμενα επεισόδια  θα είναι αποκαλυπτικές καθώς ο Βαγγέλης Πανταζής εισβάλλει στη σειρά.

Βρε καλώς τα παιδιά, για ελάτε και εσείς γιατί είχαμε ησυχάσει τον τελευταίο καιρό….

Όπως έχουμε όπως σας ήδη έχουμε αποκαλύψει, η Αργυρώ με τη Μαρίνα αποφασίζουν να γυρίσουν σελίδα στη ζωή τους και έτσι φεύγουν από την Κρήτη και μετακομίζουν στα Γιάννενα. Εκεί, οι δυο ηρωίδες της σειράς θα γνωρίσουν νέα πρόσωπα, τα οποία θα μπουν στη ζωή τους και, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μας θα την αλλάξουν για πάντα. Πρόκειται για τον Γιώργο Χριστοδούλου και Γιώργο Τριανταφυλλίδη, οι οποίοι θα υποδυθούν δύο αδέρφια, και την Ντίνα Μιχαηλίδου, η οποία θα ενσαρκώσει μία θεία τους. Εμείς σας εξασφαλίσαμε όλες τις λεπτομέρειες των νέων ρόλων.

Σταύρος Πανταζής (Γιώργος Χριστοδούλου)

Σασμός : Ο Βαγγέλης Πανταζής εισβάλλει στη σειρά

Δείτε επίσης : Σασμός: Η Γιαγιά Ειρήνη θα εκδικηθεί την Καλλιόπη

O Σταύρος είναι ένας νέος και γοητευτικός νεαρός με ένα πονεμένο παρελθόν. O ίδιος έχει ένα εργαστήριο μαζί με τον αδελφό του, τον Βαγγέλη. Και οι δύο είναι αργυροχόοι και φτιάχνουν κοσμήματα και αντικείμενα τέχνης από ασήμι.

Τα τελευταία χρόνια, από οικονομικής άποψης, δεν πάνε καλά, αλλά προσπαθούν με νύχια και με δόντια να κρατήσουν το εργαστήριο αργυροχοΐας. Ο Σταύρος πρόκειται να γνωριστεί με την Αργυρώ τις πρώτες μέρες της μετακόμισης στα Γιάννενα, αλλά τη βρίσκει στη χειρότερη φάση της: απογοητευμένη και προδομένη, έχει φύγει από την Κρήτη, έχει χάσει την πίστη της τους ανθρώπους και είναι έτοιμη να καταρρεύσει.

Εκείνος θα την ερωτευθεί, θα την αγαπήσει βαθιά, θα τη βοηθήσει να βρει ξανά το νόημα της ζωής και με πολλή υπομονή, τρυφερότητα κι αγάπη θα προσπαθήσει να επουλώσει τα τραύματα της από τον θάνατο του αδελφού της και την προδοσία του Αστέρη.

Δείτε ακόμη Σασμός: Τα εμπόδια του Αγγέλου για να μην φύγουν Μαρίνα και Αργυρώ

Γιώργος-Χριστοδούλου-Σταύρος-Πανταζής-Σασμός

Βαγγέλης Πανταζής (Γιώργος Τριανταφυλλίδης)

Σασμός : Ο Βαγγέλης Πανταζής εισβάλλει στη σειρά

Δείτε ακόμη Σασμός: Το παιδί της Θοδώρας είναι του Πετρή;

Ο Βαγγέλης είναι ο αδελφός του Σταύρου. Δουλεύουν μαζί στο εργαστήριο αργυροχοΐας φτιάχνοντας κοσμήματα και αντικείμενα τέχνης από ασήμι. Ο Βαγγέλης, όμως, δεν μπορεί να ξεφύγει από το πάθος που έχει για τη χαρτοπαιξία με αποτέλεσμα να χρεώνεται διαρκώς και να δημιουργεί προβλήματα.

Σασμός : Ο Βαγγέλης Πανταζής εισβάλλει στη σειρά

Δείτε ακόμη Σασμός: Αυτός ο ήρωας αυτοκτονεί

Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που μπλέκει άσχημα, με το Σταύρο να ψάχνει τρόπο να τον βοηθήσει  να ξεφύγει από τον κόσμο του τζόγου. Τα δύο αδέλφια είναι βαθιά συνδεδεμένα έπειτα από ένα περιστατικό που συνέβη πριν από πολλά χρονιά.

Σύμφωνα με το mytv, ο Σταύρος δεν μπορεί να ξεχάσει ποτέ ότι ο αδερφός του θυσιάστηκε και του έσωσε τη ζωή, όταν ήταν μικρός, σε μία πυρκαγιά. Εκεί τραυματίστηκε ο Βαγγέλης, ο οποίος από τότε κουβαλάει μια αναπηρία. Τα δύο αδέλφια,  αν και διαφέρουν πολύ, στέκονται ο ένας τον άλλον.

Δέσποινα (Ντίνα Μιχαηλίδου)

Σασμός : Ο Βαγγέλης Πανταζής εισβάλλει στη σειρά

Σασμός: Η Δέσποινα μπαίνει στη σειρά και αλλάζει τη ζωή της Μαρίνας

Η Δέσποινα είναι χήρα και μητέρα του Πέτρου, ο οποίος έχασε πρόσφατα τη ζωή του, και μάλιστα κηδεύεται στα Γιάννενα, όταν φτάνουν οι δύο γυναίκες, η Μαρίνα και η Αργυρώ.

Η Δέσποινα γνωρίζετε αμέσως με τη Μαρίνα και αναπτύσσει φιλικές σχέσεις μαζί της, ενώ κερδίζει γρήγορα την εμπιστοσύνη της. Και οι δύο κουβαλούν μεγάλο πόνο μέσα τους μετά τον χαμό των παιδιών τους, και αυτό τις ενώνει.

Σασμός : Ο Βαγγέλης Πανταζής εισβάλλει στη σειρά

Δείτε ακόμη Σασμος: H Αργυρώ παντρεύεται το Σταύρο

Η Δέσποινα είναι η θεία του Σταυρού και του Βαγγέλη, η αδελφή της μητέρας τους που έχει πεθάνει πριν από μερικά χρόνια. Αυστηρή και στοργικη στέκεται δίπλα τους σαν μάνα.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close