Σασμος: H Αργυρώ παντρεύεται το Σταύρο

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς η Αργυρώ παντρεύεται το Σταύρο.

Μια μεγάλη ανατροπή αναμένεται να παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Αυτό γιατί σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, η Αργυρώ αποφασίζει να γράψει το οριστικό τέλος στη σχέση της με τον Αστέρη και αποφασίζει να παντρευτεί κάποιον άλλον.

Ελά ρε Παιδιά τώρα μη μάς κάνετε τέτοια ! Ποιον Σταυρο;;; Εμείς θέλουμε Αργυρώ και Αστέρη ζευγάρι!!!

Σασμος-Αργυρώ

Δείτε ακόμη Σασμός: Τα εμπόδια του Αγγέλου για να μην φύγουν Μαρίνα και Αργυρώ

Τα σχέδια της Καλλιόπης να απαλλαγεί μία και μία για καλή από την οικογένεια Βρουλάκη ευδοκιμούν και η Μαρίνα με την Αργυρώ αποφασίζουν να φύγουν για πάντα από την Κρήτη. Η Καλλιόπη είναι ικανοποιημένη απ΄ αυτή την εξέλιξη, σε αντίθεση με όλους στο χωριό, οι οποίοι στρέφονται εναντίον της που προσπάθησε να εκφοβίσει τις γυναίκες προκειμένου να τις διώξει.

Σασμος: H Αργυρώ παντρεύεται το Σταύρο

Δείτε ακόμη Σασμός: Αυτός ο ήρωας αυτοκτονεί

Έτσι, όπως θα παρακολουθήσουμε, η Αργυρώ με τη Μαρίνα φτάνουν στα Γιάννενα και προσπαθούν να θέσουν τις βάσεις για μία καινούργια αρχή στη ζωή τους. Η Αργυρώ θέλει να καταφέρει να ξεχάσει το παρελθόν της και όσο πλήγωσαν αλλά και να κρύψει με αυτό τον τρόπο από όλους πως είναι έγκυος στο παιδί του Αστέρη.

Από την άλλη, ο τελευταίος, μέσα στη φυλακή, μαθαίνει πως η Αργυρώ έφυγε από την Κρήτη και τα βάζει τη μητέρα του. Οι πρώτες μέρες της νέας τους ζωής βρίσκουν τη Μαρίνα και την Αργυρώ να ψάχνουν τα πατήματα τους.

Σασμος-Αργυρώ-Μαρίνα

Δείτε ακόμη Σασμός: Το παιδί της Θοδώρας είναι του Πετρή;

Και οι δύο προσπαθούν να προσαρμοστούν στην καινούργια καθημερινότητα και να απαλύνουν τον πόνο τους από την αγάπη που έχουν η μία για την άλλη αλλά και από την γαλήνη που τους προσφέρει ο νέος τόπος όπου αποφάσισαν να μείνουν.

Ωστόσο, στα Γιάννενα, η Αργυρώ πρόκειται να γνωρίσει τον άντρα που θα της αλλάξει τη ζωή. Ο λόγος για το Σταύρο. Έναν γοητευτικό, ευγενικό και πάνω απ΄ όλα προστατευτικό νεαρό. Η πρώτη γνωριμία της Αργυρώς με τον Σταύρο είναι επεισοδιακή, καθώς εκείνος τη βοηθάει στις ερημιές.

Όμως, πολύ γρήγορα, αναπτύσσεται ανάμεσα μία σχέση εμπιστοσύνης. Εκείνος, από την πρώτη στιγμή, βοηθάει την Αργυρώ να προσαρμοστεί στη νέα της καθημερινότητα αλλά και να ξεχάσει οδυνηρά περιστατικά έζησε, παρά το γεγονός πως εκείνος αντιμετωπίζει τα δικά του προβλήματα με την εξάρτηση του αδελφού του, του Βαγγέλη, από τον τζόγο.

Σασμος-Αργυρώ-Σταυρος

Δείτε ακόμη Σασμός: Εχθρός του Καραπάνου το ίδιο του το παιδί

Ο Σταύρος καταφέρνει και κερδίζει γρηγορά το σεβασμό και την εκτίμηση τόσο της Αργυρώς όσο και της Μαρίνας, Μάλιστα, ερωτεύεται την κοπέλα από την πρώτη κιόλας στιγμή που τη συναντάει και κάθε μέρα που περνάει τη διεκδικεί ερωτικά, έχοντας παράλληλα την υπομονή να περιμένει για όσο καιρό χρειάζεται η Αργυρώ προκειμένου να νιώσει έτοιμη για μία νέα σχέση.

Σασμος: H Αργυρώ παντρεύεται το Σταύρο

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη θέλει να αποτελειώσει Μαρίνα και Αργυρώ

Και θα τα καταφέρει. Συμφωνά με το mytv, η Αργυρώ και ο Σταύρος πρόκειται να παντρευτούν θέλοντας έτσι κοπέλα να κλείσει οριστικά την πόρτα του παρελθόντος και να μεγαλώσει το παιδί της σε ένα ήρεμο περιβάλλον, χωρίς κινδύνους, απειλές και κυρίως στα Σταματάκηδες. Κανείς, όμως, δεν τολμάει να τη ρωτήσει αν πραγματικά έχει ξεχάσει τον Αστέρη…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close