373128_1647337393

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές καθώς θα δούμε τον αγώνα του Μύρωνα για την αδερφή του.

Μύρωνα σου βγάζουμε το καπέλο…Δεν σου το χαμε βρε παιδι μου. Άσπα μου κοίτα τι παιδι παίρνεις…

Κι όμως, όλα αυτά που κάνει ο Μύρωνας στη σειρά Σασμός, οφείλονται στην αδελφή του. Ο αστυνόμος μάχεται διαρκώς για το δίκαιο, παλεύει για να αθωώνει γυναίκες που έχουν υποστεί κακοποίηση. Ένας βασικός λόγος που δένεται με την Άσπα και αισθάνεται την ανάγκη να την προστατεύσει, είναι πως αισθάνεται την ανάγκη να την δικαιώσει.

Σασμός-Μύρωνας

Δείτε ακόμη Σασμός: Αυτό είναι το παρελθόν του Σταύρου

Πράγματι, ο Μύρωνας έχει αγαπηθεί πολύ από τους τηλεθεατές, γιατί είναι ένας άνθρωπος που αγωνία για τους γύρω του. Θέλει να προστατεύσει κάθε γυναίκα από οποιαδήποτε μορφή κακοποίησης.

Η ιστορία της Άσπας τον άγγιξε αρκετά. Ο ίδιος άρχισε να αισθάνεται περίεργα για την ξαδέλφη της Αργυρώς, με τον έρωτά του να φουντώνει. Θα καταφέρει η Άσπα να του δώσει την ευκαιρία να είναι μαζί;

Σασμός-Μύρωνας

Δείτε ακόμη Σάσμος: Έτσι πεθαίνει ο Μαθιός

Ο Δημήτρης Μαμιός μίλησε στην Μαρία Ανδρέου στο 7 Μέρες TV, εξηγώντας για ποιον λόγο ο Μύρωνας έχει ευαισθησία με τις κακοποιημένες γυναίκες και πώς αυτό συνδέεται με την αδελφή του. Χαρακτηριστικά, δήλωσε:

«Είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε αυτό το θέμα, καθώς η αδελφή του έχει πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας. Η υποκρισία και η ανοχή της κοινωνίας, καθώς και η δίψα του για δικαιοσύνη είναι αυτά που τον κινητοποιήσαν και τον οδήγησαν στο να γίνει αστυνομικός.

Σασμός-Μύρωνας

Δείτε ακόμη Σασμός : Το ξέσπασμα του Αντώνη για τον προδότη αστυνόμο

»Ο Μύρωνας σίγουρα δεν είναι άνθρωπος που, βρισκόμενος σε θέση εξουσίας, θα κακοποιούσε κάποιον».

Σχετικά με την σχέση του Μύρωνα και της Άσπας, σύμφωνα με το Youfly.com, ο ηθοποιός ξεκαθάρισε: «Αυτό δε μένει παρά να το δούμε. Σίγουρα η Άσπα βρίσκεται σε μία δύσκολη συναισθηματική κατάσταση, είναι πληγωμένη και πρέπει να ανασυγκροτηθεί. Το μέλλον θα δείξει αν η σχέση τους θα στεριώσει ή όχι».

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close