Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης γίνεται εκτελεστής του Δημοσθένη

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Στάθης γίνεται εκτελεστής του Δημοσθένη.

Που πας βρε καημένε θα σε φάνε…

Κύριος πρωταγωνιστής των εξελίξεων θα είναι ο Δημοσθένης. Δεν του έφθανε μόνο ο Κωνσταντίνος για την υλοποίηση των σχεδίων αλλά έβαλε στο χέρι και τον Στάθη, που τον έχουν σε πολύ μεγάλη εκτίμηση οι κάτοικοι της Αρεόπολης.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αυτός ο ηθοποιός θα είναι ο σκληρός εισαγγελέας

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης προσπαθεί να ξεδιαλύνει το μυστήριο

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μαρίνα θέλει να παρατήσει την μικρή Αγγελική

Στην αρχή ο Δημοσθένης πολύ ευγενικά και διακριτικά θα πετύχει τους στόχους του και μετά απαιτεί πλέον από τον Σταθη. Δύσκολες ώρες για τον Στάθη, και όταν το καταλάβει θα είναι αργά αφού θα το πληρώσει ακριβά.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος βλέπει την Ιουλία δίπλα στον Στάθη

Η Γη της Ελιάς-Στάθης-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μαρίνα θέλει να παρατήσει την μικρή Αγγελική

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της Γης της Ελιάς, αφού θα δούμε πως ο Στάθης και ο Κουράκος συμμαχούν για καλό σκοπό. Αυτοί οι δύο αντίζηλοι μαζί;

Κι όμως… σύμφωνα με το sport365, μια απαγωγή θα συγκλονίσει την Μάνη και οι δυο τους θα τα βάλουν με τον Δημοσθένη και τις βρωμοδουλειές του.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Με τον άντρα της Ιουλίας βρήκες να κάνεις σχέση;

Η Γη της Ελιάς-Στάθης-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ανοίγει ο δρόμος για την δικαίωση της Αθηνάς

Εξάλλου, ο Δημοσθένης ήταν εκείνος που με εντολή του έστειλε να απαγάγουν την Βασιλική. για να φοβερίσει τον Στάθη και να του δείξει την δύναμη του.

Η Βασιλική υποφέρει στα χέρια των απαγωγέων της. Και δεν έχει ιδέα ποιος κρύβεται πίσω από αυτή την κίνηση. Ο Στάθης και η Χάιδω παράλληλα αγχώνονται. Και ο Φίλιππος κοντεύει να τρελαθεί.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος θα δεχτεί άλλο ένα χτύπημα

Η Γη της Ελιάς-Στάθης-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Έλεγες ψέματα τόσα χρόνια και η υπεράσπιση σου είναι δύσκολη

Ο Κουράκος μαθαίνει τα μαντάτα και αποφασίζει να συνεργαστεί με τον Στάθη, ώστε να βρουν ποιος κρύβεται πίσω από όλα αυτά, και να τον τιμωρήσουν.

Προς τιμήν του, ο Κουράκος δεν θα θυμηθεί την κόντρα τους, ακόμη και όταν δει την Ιουλία να έρχεται πιο κοντά στον Στάθη. Το τηλεφώνημα που θα δεχθεί όμως ο Στάθης θα του δείξει ποιος είναι ο δράστης.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η επιστροφή της Μέλπως;

Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος βλέπει την Ιουλία δίπλα στον Στάθη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Μαρία και Μαργαρίτα σώζουν την Αθήνα και ξεσκεπάζουν την πλεκτάνη

Και θα τον απειλήσουν πως αν δεν προσέξει η κόρη του θα πεθάνει. Αυτό το τηλεφώνημα τον κάνει να μετανιώσει που έμπλεξε την αστυνομία. Πλέον όμως είναι αργά. Και πρέπει να συνεργαστεί μέχρι τέλους με τον Κουράκο. Μαζί θα τα λύσουν όλα…

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά πέφτει αναίσθητη μέσα στο κελί της

Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος βλέπει την Ιουλία δίπλα στον Στάθη

Δείτε ακόμη H Γη της ελιάς : Η Ιουλία σκοτώνεται με την Ευτυχία

Αλλά ο Στάθης πλέον είναι αποφασισμένος να σταματήσει τον άνθρωπο που αποδείχτηκε καταστροφή για την πόλη τους. Και είναι υπεύθυνος ο ίδιος, αφού αυτός τον βοήθησε να ριζώσει και να κάνει τις μεγάλες παρανομίες του. Αλλά η κατάσταση είναι πλέον πέρα από κάθε έλεγχο. Θα πάρει τον νόμο στα χέρια του ο Στάθης τελικά;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close