Αυτή η νύχτα Μένει: Η εκδίκηση μόλις αρχίζει

Αυτή η νύχτα μένει: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι καταιγιστικές αφού η εκδίκηση μόλις αρχίζει.

Συγκλονιστικές εξελίξεις…

Ο Άλκης μαθαίνει την αλήθεια για το ποιος τελικά σκότωσε τον πατέρα του στη σειρά “Αυτή η νύχτα μένει” και η εκδίκηση για εκείνον μόλις αρχίζει. Έτοιμος να πάρει τον νόμο στα χέρια του, πάει να βρει τη Μαρίνα και να την κάνει να πληρώσει με το ίδιο νόμισμα. Ο Διαγόρας κινεί γη και ουρανό προκειμένου να βρει την εξαφανισμένη Φωφώ και τελικά τα καταφέρνει. Εκείνη περνάει πολύ δύσκολα στα χέρια του και αναγκάζεται να του αποκαλύψει τον πραγματικό δολοφόνο του Νώντα. Του λέει ότι η γυναίκα του Αναγνώστου σκότωσε τον πατέρα του.

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή διαβάλλει την Χάιδω και η Βασιλική πέφτει στην παγίδα

Αυτή η νύχτα Μένει: Η εκδίκηση μόλις αρχίζει

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Ο Β κύκλος κλείνει με μεγάλες ανατροπές

Την ίδια ώρα, ο Άλκης στο σπίτι της Εύης βλέπει μία φωτογραφία της Μαρίνας και θυμάται ότι την ίδια γυναίκα είχε δει σε φωτογραφία στο γραφείο του Στρατή. Ρωτάει την Εύη ποια είναι η κυρία και εκείνη του λέει ότι είναι η μητέρα της που σκοτώθηκε πριν ένα χρόνο και εκείνος αρχίζει να ενώνει το παζλ.

Δείτε ακόμα: Σασμός: Η Βασιλική κρατά στα χέρια της τον επίλογο της σειράς

Αυτή η νύχτα Μένει: Η εκδίκηση μόλις αρχίζει

Δείτε ακόμα: Σασμός: Ο Μαθιός είναι έτοιμος για όλα

Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Διαγόρας ζητάει από τον Χρήστο να του επιστρέψει όλο το ποσό που του δάνεισε, ενώ παράλληλα αποκαλύπτει στον Άλκη ποιος σκότωσε τον πατέρα του! Ο νεαρός βρίσκεται σε μεγάλο σοκ! Ξαφνικά ανακαλύπτει πως η κοπέλα που αγαπάει είναι η κόρη της δολοφόνου του πατέρα του και βρίσκεται σε μεγάλη απόγνωση. Στην οικία Αναγνώστου, η Φωτεινή αποφασίζει να μοιραστεί το οικογενειακό μυστικό με τη Εύη λέγοντάς της ότι η μητέρα τους ζει και μάλιστα το γνωρίζει και ο πατέρας και η γιαγιά τους!

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Η ανακάλυψη του Πέτρου οδηγεί την οικογένεια Καστρινού σε νέα τραγωδία

Αυτή η νύχτα Μένει: Η εκδίκηση μόλις αρχίζει

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος έξαλλος με Αλεξία και Βίκο

Η εσωτερική πάλη του Αλκη τον οδηγεί στην αγαπημένη του αλλά η Εύη κομματιάζει την καρδιά του. Του λέει ότι δεν μπορούν να είναι μαζί και τον σπρώχνει να παραδοθεί στη σκοτεινή του πλευρά. Ο Άλκης εξαφανίζεται από προσώπου γης, ενώ όλοι τον αναζητούν. Ο Αλέξανδρος, ο τελευταίος στον οποίο αποκαλύπτεται η παρουσία της ολοζώνταvης Μαρίνας, οδηγείται στο να καταλάβει με οδυνηρό τρόπο όσα αδυνατούσε ως τώρα.

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Αποχώρηση βόμβα πρωταγωνιστή στη Β σεζόν

Αυτή η νύχτα Μένει: Η εκδίκηση μόλις αρχίζει

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης γονατίζει και κλαίει για τα όνειρά του που έγιναν στάχτες

Η Εύη καταλαβαίνει πως η μητέρα της κινδυνεύει και αγωνίζεται να βρει τρόπο να την προστατεύσει, ενώ ο Στρατής, εκτός εαυτού, θα θελήσει να δώσει τη δική του λύση. Της λέει ότι καλύτερα ήταν που τη θεωρούσαν όλοι νεκρή! Την ίδια ώρα, όμως, ο Άλκης από μακριά τη σημαδεύει με το όπλο του και την πυροβολεί!

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Αυτή η νύχτα μένει με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close