Αυτή-η-νύχτα-μένει-Εύη-Φωτεινή

Αυτή η νύχτα μένει: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως η Φωτεινή θα μάθει κάτι που δεν έπρεπε να μαθευτεί.

Καθόλου καλό αυτό…

Η αποκάλυψη της Νίτσας βυθίζει τον Στρατή στο αδιέξοδο και τη Ζέτα στην απελπισία στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει. Όμως μια εκμυστήρευση του Βαγγέλη για τον Παπαδόπουλο θα τους κρατήσει μακριά, μέχρι να ξεσπάσει η μπόρα.

Δείτε ακόμη Αυτή η νύχτα μένει: Ο Χρήστος βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο

Αυτή η νύχτα μένει: Ο Χρήστος βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο

Δείτε ακόμη Αυτή η νύχτα μένει επόμενα επεισόδια: 28, 29, 30

Ο Στέλιος στο μεταξύ ψάχνει απελπισμένα τρόπο να παραμείνει στο Αγρίνιο, ενώ η Αγλαΐα του αποκρύπτει την αλήθεια για τον Μίλτο. Ο Χρήστος από την άλλη απειλεί τον Αλέξανδρο να αποκαλύψει τα πάντα. Εκείνος φοβάται, αλλά δεν κάνει πίσω.

Βλέποντας την συντριβή να πλησιάζει ο Χρήστος καταλήγει στην Βρεττώ. Για πρώτη φορά μιλάνε για το ατύχημα. Ο Μίλτος από την άλλη εμφανίζεται έξω από το σπίτι των δικών του με ένα μαχαίρι.

Δείτε ακόμη Αυτή η νύχτα μένει: Για αυτόν τον λόγο αυτοκτόνησε η Μαρίνα

Αυτή η νύχτα μένει επόμενα επεισόδια: 25, 26, 27

Δείτε ακόμη Αυτή η νύχτα μένει επόμενα επεισόδια: 25, 26, 27

Η πρόταση του Στρατή στον Παπαδόπουλο, δεν τον κρατάει μακριά από τον Χρήστο που ψάχνει συμμαχίες. Η Φωτεινή για μία ακόμα φορά, συγκρούεται με την Εύη και θυσιάζεται για τον πατέρα της.

Η φιλία της Ζέτας και της Νίτσας ξαναδυναμώνει, ενώ η σχέση της με τον Στρατή φτάνει σε αδιέξοδο. Ο φόνος του Νώντα σκιάζει σαν φάντασμα το παρελθόν τους. Όμως προσπαθούν.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Ευθύμης κάνει φόνο

Αυτή η νύχτα μένει επόμενα επεισόδια: 3 , 4

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο έρωτας χτυπά την πόρτα της Καλλιόπης

Η Μυρτώ κάνει ένα βήμα να πει την αλήθεια στον Μανωλάκη. Ο Μίλτος από την άλλη αρχίζει να χάνει τον έλεγχο, ενώ ο Στέλιος βλέπει και τις τελευταίες ελπίδες του να παραμείνει στη θέση του να χάνονται.

Ενώ η Βάσω φτάνει σε μια παράτολμη κίνηση για να εκδικηθεί μια ζωή, το δυστύχημα της Μαρίνας συνεχίζει να στοιχειώνει την οικογένεια του Χρήστου κι όταν η Φωτεινή θα αναλάβει δράση με τον Αλέξανδρο, θα μάθει εκείνο που δεν έπρεπε να μαθευτεί δηλαδή θα μάθει την αλήθεια για τον θάνατο της Μαρίνας.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Αυτή η νύχτα μένει με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close