Σασμός-Ευθύμης

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Ευθύμης θα κάνει φόνο. 

Τι σου έφταιξε αυτός ρε Ευθύμη;;;

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στη σειρά «Σασμός», με τον Σταύρο να πεθαίνει εξαιτίας του Βαγγέλη κι ένας πανικός θα επικρατήσει στο χωριό. Από την ώρα που μετακόμισε στην Κρήτη, έχει δημιουργήσει πολλές αναταραχές, αφού μπλέκεται συνεχώς στα πόδια των κατοίκων.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο έρωτας χτυπά την πόρτα της Καλλιόπης

Σασμός-Σταύρος

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Τόλης αλλάζει και γίνεται σκοτεινός

Το σκοτεινό παρελθόν του τον ακολούθησε στην Άνω Ποριά κι η αγάπη του για τα χαρτιά δεν σταμάτησε λεπτό. Αυτό θα δημιουργήσει βέβαια νέα προβλήματα, αφού μπλέκει με τον Ευθύμη και τους επικίνδυνους άντρες του.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Νάντια λέει τα πάντα για τον Μαθιό στον Ευθύμη

Σασμός: Αντώνης και Ευθύμης θα βρεθούν αντιμέτωποι

Δείτε ακόμη Σασμός: Το διαζύγιο της Αργυρώς και του Σταύρου θα βαφτεί με αίμα

Τα χρωστούμενα μεγαλώνουν και σύντομα βρίσκεται χρεωμένος μέχρι το κεφάλι. Ο Σταύρος εκτός από τον πόλεμο που έχει ξεκινήσει με την Αργυρώ, πρέπει να σώσει και τον αδερφό του από τα νύχια των μπράβων του Φαρμάκη.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μανώλης κινδυνεύει απο τον Ευθύμη

Σασμός-Βαγγέλης

Δείτε ακόμη Σασμός: Νικηφόρος και Νάντια παραδίδονται στο πάθος τους

Η κατάσταση, όμως, σύντομα θα βγει εκτός ελέγχου κι ο Σταύρος θα αποφασίσει να πληρώσει ο ίδιος το πενταψήφιο ποσό που χρωστάει ο Βαγγέλης, στο «Σασμό».  Τα χρήματα που έχει ο Σταύρος, όμως, είναι πολύ λίγα και όταν πάει θα έρθει αντιμέτωπος με την οργή των επικίνδυνων αντρών.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Λευτέρης περιμένει στην γωνία τον Πάνο και τον Ευθύμη

Δείτε ακόμη Σασμός: Ήρθε η καταστροφή των Σταματάκηδων

Σύμφωνα με το TiVi, ο Σταύρος θα πληρώσει με τη ζωή του και ο Βαγγέλης θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του. Τα νέα δε θα αργήσουν να φτάσουν στα αυτιά στην Αργυρώ, η οποία καταρρέει. Τι θα συμβεί μετά τον χαμό του;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close