Αυτή-η-νύχτα-μένει-Χρήστος

Αυτή η νύχτα μένει: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Χρήστος βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο.

Χρηστάκο που είσαι μπλεγμένος;;

Ο Γιώργης πολιορκεί ασφυκτικά τη Νίτσα στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει, ενώ ο Σταύρος αποκαλύπτει το ερωτικό του ενδιαφέρον για τη Ζέτα. Η Φωτεινή πιέζεται αφόρητα από το παρελθόν.

Πρέπει να μάθει όλη την αλήθεια για το θάνατο της μητέρας της. Εγκαταλείποντας την οικογένειά της και οδηγώντας, βγήκε από το δρόμο και σκοτώθηκε.

Δείτε ακόμη Αυτή η νύχτα μένει: Για αυτόν τον λόγο αυτοκτόνησε η Μαρίνα

Αυτή η νύχτα μένει: Ο Χρήστος βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο

Δείτε ακόμη Αυτή η νύχτα μένει επόμενα επεισόδια: 28, 29, 30

Ήταν μόνη της στο δρόμο και έχασε απλώς τον έλεγχο του αυτοκινήτου; Την καταδίωκε ο Χρήστος, για να την πείσει να γυρίσει πίσω; Στο νέο βήμα της στην ανασκαφή, η Εύη βρίσκεται ξανά αντιμέτωπη με τον Παντελή.

Ο Γιώργης, από την άλλη, ετοιμάζεται για τον υπέρ πάντων αγώνα, φέρνοντας τη Νίτσα σε μεγάλο δίλημμα. Την ίδια ώρα, η Διαμάντω προβληματίζεται από τις παράξενες κινήσεις του Θοδωράκη κι ο Χρήστος αγωνίζεται απελπισμένα να κρατήσει τον κόσμο του σε τάξη.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μανώλης κινδυνεύει απο τον Ευθύμη

Αυτή η νύχτα μένει: Ο Χρήστος βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο

Δείτε ακόμη Σασμός: Νικηφόρος και Νάντια παραδίδονται στο πάθος τους

Η ρήξη ανάμεσα στον Στέλιο και το γιο του, Μίλτο, δεν έχει επιστροφή.
Παράλληλα, η αποκάλυψη της Φωτεινής οδηγεί τον Αλέξανδρο σε νέα έρευνα στην Τροχαία, για να μάθει τι συνέβη το βράδυ, όταν έφυγε η αδελφή του από το σπίτι, εγκαταλείποντας τον Χρήστο και την οικογένειά της.

Ο παπα-Δανιήλ θυμάται, αλλά πάντα σωπαίνει. Η απόφαση της Νίτσας για τον Νικολάκη καταλήγει άσχημα, προκαλώντας την οργή της Διαμάντως.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος υποψιάζεται τον Κωνσταντίνο

Αυτή η νύχτα μένει: Ο Χρήστος βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ειρήνη ανακαλύπτει πως ο Δημοσθένης δεν είναι ο πατέρας της

Ο Χρήστος βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, καθώς η Φωτεινή απαιτεί απαντήσεις. Σοκαρισμένη από την απάντηση του Στρατή για τη Μαρίνα, η Ζέτα βυθίζεται σε καινούργια ερωτηματικά, ενώ ταυτόχρονα της αποκαλύπτεται το ερωτικό ενδιαφέρον του Σταύρου.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Σταύρος και Δημήτρης έρχονται σε ρήξη για την Άννα

Αυτή η νύχτα μένει: Ο Χρήστος βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η ζωή του Πέτρου και της Αλεξίας αλλάζει μετά τον θάνατο της Αγγελικής

Η Φωτεινή, ενώ πείθεται όλο και περισσότερο για την αυτοκτονία της Μαρίνας, δέχεται την απρόσμενη επίσκεψη του Αλέξανδρου στο σπίτι της οικογένειας κάτω από το άγρυπνο μάτι της Βρεττώς, η οποία επιστρέφει για να σώσει ακόμα μια φορά το γιο της. Η Βάσω και ο Χρήστος, στο μεταξύ, έρχονται ξανά αντιμέτωποι με αισθήματα που επιμελώς προσπαθούν να κρύψουν.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Αυτή η νύχτα μένει με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close