Αυτή η νύχτα μένει-Διαγόρας-

Αυτή η νύχτα μένει: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού θα έχουμε ραγδαίες εξελίξεις και ανατροπές. 

Όλα αλλάζουν από την μία στιγμή στην άλλη…

Τον είχε σαν παιδί του στην σειρά Αυτή η νύχτα μένει και τελικά ήταν εκείνος που τον σκότωσε. Ο Άλκης, μην αντέχοντας άλλο τις παρανομίες του Διαγόρα, αποφασίζει να τον βγάλει από τη μέση για να σώσει επιτέλους τους πάντες από τα δίχτυα του. Το TV24 έχει όλο το ρεπορτάζ.

Δείτε ακόμα Αυτή η νύχτα Μένει: Η εκδίκηση μόλις αρχίζει

Αυτή η νύχτα μένει-Διαγόρας-Άλκης-

Δείτε ακόμα Αυτή η νύχτα μένει επόμενα επεισόδια: 75 , 76 , 77 , 78

Ο Διαγόρας, χωρίς να τον σταματάει τίποτα, συνεχίζει να σπέρνει τον όλεθρο στο Αγρίνιο. Θύμα του αυτή τη φορά είναι ο Νικολάκης, τον οποίο απάγει προκειμένου να κάνει τη Διαμάντω να κλείσει το στόμα της και να μην πει κουβέντα για εκείνον πουθενά.

Δείτε ακόμα Αυτή η νύχτα Μένει: Ο Στρατής σε παροξυσμό

Αυτή η νύχτα μένει-Άλκης-

Δείτε ακόμα Αυτή η νύχτα μένει: Ενώνονται τα κομμάτια του puzzle

Η γυναίκα τρέμει για τη ζωή του παιδιού της και υπακούει, μόνο που ο Άλκης δεν συμμερίζεται πλέον τα όσα κάνει ο Διαγόρας και πάει να τον βρει: «Έχεις τρελαθεί; Τι είναι αυτά που κάνεις; Αρπάζεις ένα μικρό παιδί;

Εκεί έφτασες με την τρέλα σου, σε παρακαλώ να το παραδώσεις στη μάνα του», του φωνάζει και ο Διαγόρας συνεχίζει να τον προκαλεί: «Κανείς δεν θα μου πει εμένα τι θα κάνω! Το κατάλαβες; Εγώ σε πήρα και σ’ έκανα άνθρωπο, τι ήσουν πριν;

Ένα παιδάκι ορφανό που του σκότωσαν τον πατέρα! Σε πήρα και σ’ έκανα άνθρωπο, σου έδωσα εξουσία, αλλιώς στον δρόμο θα ήσουν τώρα».

Δείτε ακόμα Αυτή η νύχτα μένει: Ο Γιώργης μαθαίνει την αλήθεια για Νίτσα – Τάσο και καταρρέει

Αυτή η νύχτα μένει-Διαγόρας-

Δείτε ακόμα Αυτή η νύχτα μένει: Η Βρεττώ διαλύει τον γάμο Γιώργη και Νίτσας

Τότε ο Άλκης, θολωμένος από τον θυμό του, σηκώνει το όπλο και τον σκοτώνει μπροστά στον σοκαρισμένο Νικολάκη, που ευτυχώς επιστρέφει σώος στην αγκαλιά της μητέρας του.

Παραδίνεται στην αστυνομία

Ο Άλκης μετά τον φόνο του Διαγόρα εξαφανίζεται και σχεδιάζει τα επόμενα βήματά του βάζοντας στον στόχο του τη Μαρίνα, που είναι και η φόνισσα του πατέρα του.

Δείτε ακόμα Αυτή η νύχτα μένει επόμενα επεισόδια: 67 , 68 , 69

Αυτή η νύχτα μένει-Διαγόρας-

Δείτε ακόμα Αυτή η νύχτα μένει επόμενα επεισόδια: 64 , 65 , 66

Η δολοφονία του Διαγόρα φέρνει αναστάτωση καθώς ο Στέλιος αγωνιά για την πορεία των πραγμάτων που μπορεί να οδηγήσουν στην αποκάλυψη όλων των ένοχων σχέσεων που είχε μαζί του, αλλά και την υπόθεση της Μυρτώς.

Δείτε ακόμα Αυτή η νύχτα μένει: Συνεργασία φωτιά

Αυτή η νύχτα μένει-Διαγόρας-

Δείτε ακόμα Αυτή η νύχτα μένει: Στρατής και Χρήστος ενώνουν τα κομμάτια του παζλ και ανακαλύπτουν τον δολοφόνο

Η αστραπιαία απόφαση του Άλκη να εμφανιστεί στο γραφείο του Στέλιου και να ομολογήσει, δημιουργεί νέα δεδομένα: «Εγώ σκότωσα τον Διαγόρα και θα σας πω για όλα όσα έκανε», ισχυρίζεται. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, ο Αλέξανδρος σοκαρισμένος μαθαίνει από τον Στρατή πως η Μαρίνα ήταν εκείνη που σκότωσε τον Νώντα Παραδείση.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Αυτή η νύχτα μένει με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close