Αυτή η νύχτα μένει: Η Βρεττώ διαλύει τον γάμο Γιώργη και Νίτσας

Αυτή η νύχτα μένει: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές αφού η Βρεττώ διαλύει τον γάμο Γιώργη και Νίτσας.

Κάτω τα χέρια από τον Γιώργη και την Νίτσα….

Οι ανατροπές και αποκαλύψεις είναι συνεχίζονται στη σειρά του Αlpha “Αυτή η νύχτα μένει”. Όπως έχουμε ήδη παρακολουθήσει ο Γιώργης και η Νίτσα ζουν ένα μεγάλο έρωτα, που αναμένεται να επισφραγιστεί, καθώς σύντομα θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού My TV, θα δούμε πολλούς υποψηφίους κουμπάρους που επιθυμούν να παντρέψουν το ζευγάρι, ενώ ο Γιώργης ονειρεύεται να κάνουν έναν ανοιχτό γάμο.

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Σκοτωμός με Ιουλία και Στάθη

Αυτή η νύχτα μένει: Η Βρεττώ διαλύει τον γάμο Γιώργη και Νίτσας

Δείτε ακόμα: Σασμός:Μην την δικάζεις άδικα Αστέρη μου Η Βασιλική προσπαθεί να τους τα βρει ξανά

Αυτές οι εξελίξεις σε συνδυασμό με τις συνεχείς παρεμβάσεις της Βρεττώς, που θέλει να έχει λόγο σε όλες τις προετοιμασίες, οδηγούν την Νίτσα στα όρια της. Η τραγουδίστρια αρχίζει να πιέζεται και καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να κρατήσει την ψυχραιμία της, αλλά μια πράξη της Βρεττώς ξεπερνά κάθε προηγούμενο, με αποτέλεσμα να εμποδίζει τον γάμο του γιου της. Συγκεκριμένα η Βρεττώ, επιλέγει και αγοράζει το νυφικό που θα φορέσει η Νίτσα.

Δείτε ακόμα: Σασμός: Ο Μαθιός είναι ο φονιάς του άντρα σου  Η Βασιλική συντετριμμένη

Αυτή η νύχτα μένει: Η Βρεττώ διαλύει τον γάμο Γιώργη και Νίτσας

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Κρίμα γιατί σε συμπαθούσα Ο Βίκος τελειώνει την Κύρα

Αυτή της η κίνηση την εξοργίζει την τελευταία, η οποία αρχίζει να έχει δεύτερες σκέψεις για το αν τελικά πρέπει να παντρευτεί τον Γιώργη. Την ίδια ώρα ο Χρήστος θέλει όσο τίποτα άλλο να εκδικηθεί την Μαρίνα και να την κρατήσει μακριά από τη ζωή τη δική του και των παιδιών τους. Έτσι ο άντρας αποκαλύπτει στην Φωτεινή την αλήθεια για τον ερωτικό δεσμό της μητέρας της με το Στρατή. Μάλιστα της λέει ότι η Μαρίνα ήταν έτοιμη να τους παρατήσεις για χάρη του εραστή της.

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Η Φιλαρέτη χτυπάει την Κασσιανή

Αυτή η νύχτα μένει: Η Βρεττώ διαλύει τον γάμο Γιώργη και Νίτσας

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Σύλληψη βόμβα για τον θάνατο του Κοσμά.

Η κοπέλα σοκάρεται από τα λόγια του και νιώθει διπλά προδομένη από τη μητέρα της. Έτσι λοιπόν αποφασίζει να την ξεγράψει γκρεμίζοντας κάθε προσπάθεια της Μαρίνας να επικοινωνήσει μαζί της και να ξανακτίσουν την σχέση τους. Μάλιστα για να την βγάλει εντελώς απ’ τη ζωή τους, η Φωτεινή ζητάει από τον πατέρα της να μετακομίσει η Βάσω στο σπίτι τους.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Αυτή η νύχτα μένει με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close