Άγιος Έρωτας-Ιωάννα-πάτερ Νικόλαος-

Άγιος Έρωτας: Η Νέα διευθύντρια κατακεραυνώνει τον πατήρ Νικόλαο

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα δούμε τη νέα διευθύντρια να κατακεραυνώνει τον πατήρ Νικόλαο. Τί θα συμβεί και θα έρθουν σε σύγκρουση;

Άγιος Έρωτας: Κακή αρχή θα κάνουν η νέα διευθύντρια της Στέρνας με τον πάτερ Νικόλαο. Σύμφωνα με τα αποκλειστικά spoilers που σας εξασφαλίσαμε στα νέα επεισόδια οι δύο τους θα έρθουν σε σύγκρουση με την νέα διευθύντρια, να κατακεραυνώνει τον νεαρό ιερέα. Τί θα συμβεί και πώς θα συνεχιστούν οι σχέσεις τους;

Άγιος Έρωτας-πάτερ Νικόλαος-

Ο Ανδρέας προτρέπει τον Χάρη να πείσει τη μητέρα του να αναιρέσει το άλλοθι του Παύλου, δίνοντάς του την υπόσχεση ότι θα φροντίσει ο ίδιος προσωπικά να πέσουν στα «μαλακά» για το φόνο του Βλάση. Όταν όμως η Χριστίνα αντιλαμβάνεται πως ο Ανδρέας έχει μιλήσει στον Χάρη, φιλονικεί έντονα μαζί του. Ο Νικηφόρος ολοκληρώνει την έρευνα στο εξοχικό χωρίς ευρήματα, παρ’ όλα αυτά, δεν διστάζει να πει ευθέως στον Παύλο ότι τον θεωρεί ύποπτο για τη δολοφονία της Κατρίν, πυροδοτώντας την οργή του.

Η Χριστίνα εκβιάζει την Σοφία

Άγιος Έρωτας-πάτερ Νικόλαος-

Οι κρυφές δουλειές του Πέτρου στον οίκο ανοχής κινούν τις υποψίες τόσο του Κυριάκου όσο και της Χλόης, κι εκείνος προσπαθεί να τα. μπαλώσει, χρησιμοποιώντας διάφορες δικαιολογίες. Ο Χάρης κατηγορεί τον Παύλο πως μίλησε στον Ιωάννου για τον Βλάση, ενώ η Χριστίνα αποκαλύπτει στη Σοφία ότι ξέρει τα πάντα για τη σκευωρία που έστησε με την ψεύτικη εγκυμοσύνη, καθώς και για τα βράδια που πέρασε με τον Τάσο.

Άγιος Έρωτας-Ιωάννα-

Η Σοφία πανικοβάλλεται… Η νέα διευθύντρια του γυμνασίου θηλέων γνωρίζεται με τον πατέρα Νικόλαο και τον αντιμετωπίζει με αυστηρότητα, την ίδια στιγμή που η Δώρα  σκέφτεται να ψάξει μόνη της στο σπίτι της Ολυμπίας για στοιχεία. Στη συνέχεια, επισκέπτεται τον Παύλο στο γραφείο του για να του μιλήσει για την Καραντωνάκη.

Σχετικά άρθρα:

Όλα τα spoilers για την σειρά του ALPHA, Άγιος Έρωτας