Άγρια Γη επόμενα επεισόδια : 16, 17, 18, 19 20

Άγρια Γη επόμενα επεισόδια: 16, 17, 18, 19, 20 . Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΣΚΑΙ Άγρια γη. Οι εξελίξεις στο daddy-cool.gr

Άγρια Γη επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 16 στις  10/10/22

Επεισόδιο 16

Δευτέρα 

Παράλληλα, ο Στέφανος προσπαθεί να βάλει λόγια στον Κωστή για τον Άρη, για να τον πάρει με το μέρος του, αλλά ο Άρης καταφέρνει να δείξει ότι νοιάζεται πραγματικά κι έτσι να έρθει πιο κοντά και με την Ελπίδα. Ο Λουκάς παίρνει τα αποτελέσματα του DNA που δεν οδηγούν πουθενά, αλλά επιμένει ότι η έρευνα πρέπει να συνεχιστεί πριν αποκλειστεί το ενδεχόμενο του φόνου.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Έτσι θα αθωωθεί η Αθηνά

Επισκέπτεται τον Αλέξη και προσπαθεί με πλάγιο τρόπο να τον ανακρίνει, αλλά εμφανίζεται η Όλγα που με αυτοπεποίθηση τον διώχνει προστατεύοντας έτσι τον Αλέξη.

Ο Μιχάλης πληροφορείται ότι είναι πολύ πιθανό να βρήκαν τον αδερφό του Άρη. Εν τω μεταξύ, ο Χρήστος απειλεί την Όλγα ότι αν κινδυνεύσει ξανά η ζωή του θα αποκαλύψει τα πάντα για την απαγωγή του Νικόλα ενώ ο Στέφανος αποκαλύπτει στην Ελπίδα ότι κρατάει τον Αλέξη στο χέρι και πώς αν δεν μείνουν μαζί θα τον στείλει στη φυλακή.

Άγρια Γη επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 17 στις  11/10/22

Επεισόδιο 17

Τρίτη

Ο Άρης, αναστατωμένος απ’ τις πληροφορίες του Μιχάλη για τον Λεωνίδα, αποφασίζει να πάει μαζί του στην Αθήνα για να τον συναντήσει. Η Ελπίδα αντιδρά στις κατηγορίες του Στέφανου για τον Αλέξη. Εκείνος όμως επιμένει να την εκβιάζει να μείνει μαζί του. Ο Αντώνης ζητά απ’ τον Γιώργο να ερευνήσει για την ιδιωτική ζωή της Όλγας, αφού υποψιάζεται πως τον απατά. Εκείνη δέχεται κι άλλα ανώνυμα παζλ, ενώ ο Χρήστος δίνει μια σημαντική πληροφορία στον Άρη για την Όλγα.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η βεντέτα δεν θα σβήσει ποτέ

Η Ελπίδα προχωρά σε αίτηση διαζυγίου, αλλά η ομολογία του Αλέξη για το ατύχημα που στέρησε τη ζωή του πελάτη του και οι εκβιασμοί του Στέφανου, τη φρενάρουν. Ο Γιώργος αρχίζει να υποψιάζεται την κρυφή ζωή της Όλγας, ενώ ο Άρης αντικρίζει με αγωνία τον νεαρό άντρα που μπορεί να είναι ο αδερφός του.

Άγρια Γη επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 18 στις  12/10/22

Επεισόδιο 18

Τετάρτη

Μια απρόσμενη ανατροπή στην αναζήτηση του Άρη για τον μικρό του αδερφό, τον Λεωνίδα, αλλάζει την ψυχολογία του. Η Ελπίδα, μετά τον εκβιασμό του Στέφανου, υποχωρεί και δεν υπογράφει το διαζύγιο. Μετά από αυτό, πιέζει κι εκείνη με τη σειρά της τον Στέφανο, να της δώσει τα στοιχεία που ενοχοποιούν τον Αλέξη.

Δείτε ακόμη  Παγιδευμένοι: Τα νέα στοιχεία που σοκάρουν την Άννα

Ο Θωμάς υποψιάζεται ότι η συμπεριφορά του Αλέξη κρύβει κάτι παράξενο σχετικά με τον θάνατο του Αντωνάτου. Ο Αντώνης ζητάει από τον Γιώργο να συνεχίσει την παρακολούθηση της Όλγας, ενώ ο τελευταίος συνεχίζει να βρίσκεται ερωτικά μαζί της. Εντωμεταξύ, Αντώνης και Ρένα περνάνε περισσότερο χρόνο μαζί. Ταυτόχρονα, ο Άρης εμψυχώνει τον Κωστή και παράλληλα έρχεται πιο κοντά με την Ελπίδα. Ο Μιχάλης ταράζεται όταν ο Γιώργος του κάνει ερωτήσεις σχετικά με την απαγωγή του Νικόλα Γαλάνη.

Άγρια Γη επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 19 στις  13/10/22

Επεισόδιο 19

Πέμπτη

Η έλξη ανάμεσα στον Άρη και την Ελπίδα μεγαλώνει. Η Όλγα παραπλανά τον Γιώργο για τη σχέση της με τον Χρήστο, ενώ στήνει κρυφά ένα σχέδιο για να βγάλει τον τελευταίο απ’ τη μέση. Η γνωριμία του Μάνου με τον Κωστή είναι καταλυτική και ενθαρρύνει το παιδί να παλέψει για την υγεία του.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος κάνει έρωτα με την Ιουλία και σκέφτεται την Ευτυχία

Παράλληλα, ο Άρης στήνει το δικό του σχέδιο για να αποσπάσει στοιχεία από το χρηματοκιβώτιο της Όλγας. Ο Αλέξης ζει με τις απειλές του Στέφανου, ενώ ο Αντώνης έρχεται πιο κοντά με τη Ρένα. Ο Στέφανος πολιορκεί την Ελπίδα που, φοβισμένη να μην καταδώσει τον Αλέξη, ζητά τη βοήθεια του Θωμά.

Άγρια Γη επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 20 στις  14/10/22

Επεισόδιο 20

Παρασκευή

Ο Χρήστος Τσακίρης καταφέρνει να το σκάσει, προκαλώντας οργή και φόβο στην Όλγα που ζητάει την προστασία του Άρη, χωρίς φυσικά να του αποκαλύπτει τον λόγο. Ο Θωμάς, σοκαρισμένος, μαθαίνει ότι ο Αλέξης ευθύνεται για τον θάνατο του φίλου του, όταν η Ελπίδα του ζητάει την βοήθειά του, λέγοντας πως ο Στέφανος εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση και την εκβιάζει να μην τον χωρίσει, κρατώντας στοιχεία κατά του αδελφού της. Ο Θωμάς δέχεται με όρους και καταστρώνουν ένα σχέδιο, για να πάρουν κρυφά τα στοιχεία που φυλάει ο γιος του στο ιατρείο του.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Θοδώρα γνωρίζει τον Ευθύμη

Την ίδια στιγμή, ο Στέφανος επισκέπτεται στο ίδρυμα την Εύα Αργυρού, μία γυναίκα που δεν θυμάται τίποτα από το παρελθόν της και που ο Στέφανος φαίνεται να την συμπαθεί ιδιαίτερα. Η κόρη του Γιώργου, η Κατερίνα, καβγαδίζει με τον Βαγγέλη γιατί θεωρεί ότι δεν της δίνει σημασία. Φεύγοντας κλαμένη από τον στάβλο, πέφτει πάνω στον Στέφανο, ο οποίος ανησυχεί που την βλέπει έτσι.

Δείτε ακόμη Άγρια Γη επόμενα επεισόδια : 11, 12, 13, 14, 15

Ο Στέφανος της μιλάει με αληθινό ενδιαφέρον και η Κατερίνα νιώθει πολύ όμορφα με την επαφή τους. Εντωμεταξύ, η ξαφνική κατάπτωση του «Πειρατή», φέρνει ακόμα πιο κοντά τον Άρη με την Ελπίδα. Ο Άρης αποφασίζει να παρατήσει την εκδίκηση και να κοιτάξει το μέλλον του με την Ελπίδα. Ωστόσο, ένα μυστικό από το παρελθόν που έρχεται στην επιφάνεια, τα ανατρέπει πάλι όλα…

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Άγρια Γη με ένα κλικ εδώ

Close