Σασμός-Αστέρης-Παύλος

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η βεντέτα δεν θα σβήσει ποτέ.

Αυτό έλειπε να έσβηνε τόσο εύκολα…

Η Δανάη Παππά, η αλλιώς η αγαπημένη μας Θοδώρα από τη σειρά Σασμός, μίλησε για τις εξελίξεις της σειράς, για τον πραγματικό δολοφόνο, αλλά και για τον μεγάλο έρωτα που θα χτυπήσει την πόρτα της ηρωίδας.

Η ηθοποιός ανέφερε πως ο κόσμος έχει αγαπήσει πολύ τη συγκεκριμένη σειρά και πως έχει ταυτιστεί με αρκετούς πρωταγωνιστές. Μάλιστα, στις κοινές διακοπές της με την Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, κάτοικοι του νησιού τις καλωσόριζαν στα μέρη τους και τις αγκάλιαζαν σφιχτά.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Θοδώρα γνωρίζει τον Ευθύμη

Δανάη Παππά: Η «Θοδώρα» του «Σασμού» γιόρτασε τα γενέθλιά της σε πανηγύρι στο χωριό! (εικόνες & βίντεο)

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο ερχομός του νέου ήρωα που προβληματίζει τον Αντώνη

Βέβαια, υπάρχουν κι άλλοι που κατηγορούν τη Δανάη Παππά για τον θάνατο του Πετρή. Χαριτολογώντας, η ηθοποιός ανέφερε περιστατικά, όπου γυναίκες τις φωνάζουν στο δρόμο “Κακούργα, τον έφαγες!”.

Η Δανάη Παππά εστίασε στην Θοδώρα, αναφέροντας πως η ηρωίδα αυτή έχει αλλάξει σημαντικά, στη σειρά Σασμός. Τα τελευταία γεγονότα την έκαναν να πονέσει, να αναθεωρήσει, να θέλει να σταθεί ξανά στα πόδια της.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Στέλλα μαθαίνει όλη την αλήθεια και καταρρέει

Σασμός-Θοδώρα

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος θα εκδικηθεί τον Αστέρη για τον χωρισμό του με την Αργυρώ

Ένας νέος έρωτας θα της χτυπήσει την πόρτα, ξαφνικά. Ο Λευτέρης, ο νέος αστυνομικός, επισκέπτεται την Κρήτη για επαγγελματικούς λόγους. Σύντομα, θα πέσει πάνω στη Δανάη και ο έρωτάς τους θα ανθίσει!

Βέβαια, όπως αποκάλυψε και η ίδια, αυτή η σχέση θα ξεκινήσει δύσκολα… «Μετά από όσα έγιναν, η Θοδώρα άλλαξε, έφαγε πολλά χαστούκια. Έρχεται κάτι στη ζωή της, εύκολο ή δύσκολο, θα δείξει…».

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Νικηφόρος οπλοφορεί και συναντά τον Παύλο;

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Λευτέρης αποκτά έναν εχθρό

Η Δανάη Παππά αποκάλυψε πως στη σειρά Σασμός δεν έρχονται άλλοι γάμοι, σύμφωνα με το youfly, κυρίως δολοφονίες. Η μεγάλη αυτή βεντέτα δε θα σβήσει σύντομα. Οι εξελίξεις των επόμενων επεισοδίων, αναμένεται να κόψουν την ανάσα.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close