Παγιδευμένοι: Τα νέα στοιχεία που σοκάρουν την Άννα

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε τα νέα στοιχεία που σοκάρουν την Άννα.

Πόσα άλλα στοιχεία;;

Τα στοιχεία που έρχονται στα χέρια της Άννας στενεύουν το κάδρο των υπόπτων, μέχρι που αποκαλύπτεται η συγκλονιστική αλήθεια στη σειρά του ANT1 «Οι Παγιδευμένοι».

Ο στενός της φίλος και συνεργάτης της είναι αυτός που σκότωσε την αδερφή της και βύθισε την οικογένειά της στο πένθος. Τώρα, ο Δημήτρης είναι αναγκασμένος να τη συγκρατήσει πριν πάρει εκδίκηση βάφοντας και η ίδια τα χέρια της με αίμα, διαβάζουμε στο 7 ΜΕΡΕΣ TV.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Θοδωρής μεταφέρεται στο νοσοκομείο

Παγιδευμένοι: Ο Θοδωρής σκοτώνει τον πατέρα της Άννας

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Νίκος απατούσε την Χρύσα με την Μυρτώ;

Ένα στοιχείο που βρίσκει η Άννα, τη φέρνει σχεδόν αντιμέτωπη με τον πραγματικό δολοφόνο της Μυρτώς. Πλέον, δεν υπάρχουν αμφιβολίες, τα περιθώρια έχουν στενέψει και όλες οι υποψίες επικεντρώνονται σε δύο άτομα.

Όμως ποιος από τους δύο σκότωσε τη Μυρτώ; Για την Άννα, το σοκ θα είναι μεγάλο όποιος κι αν αποδειχθεί ένοχος. Παρ’ όλα αυτά, είναι αποφασισμένη να φτάσει στην αλήθεια και, με τη βοήθεια του Δημήτρη και του Ανδρέα, θα καταστρώσει ένα σχέδιο για να τον κάνει να φανερωθεί. Ο Άγγελος ξέρει καλύτερα από όλους τις ικανότητές της…

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Το σκοτεινό πρόσωπο του Θοδωρή

Παγιδευμένοι-Άννα

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Νίκος συλλαμβάνεται και οδηγείται στο τμήμα για τον φόνο της Μυρτώς

Πριν γίνουν συνεργάτες οι δυο τους υπήρξαν συμφοιτητές και κολλητοί φίλοι και παρ’ όλο που γνωρίζει τις μεθόδους της, δεν φαντάζεται ότι αυτή τη φορά βρίσκεται και ο ίδιος στο στόχαστρο.

Έτσι, δεν αργεί να πέσει στην παγίδα. Η αποκάλυψη ότι αυτός, ένας πολύ δικός της άνθρωπος, σκότωσε την αδερφή της, συντρίβει τη Μυρτώ. Ο Άγγελος ήταν ανέκαθεν υπεράνω κάθε υποψίας, ο φίλος στον οποίο εκμυστηρευόταν τα πάντα, και μετατρέπεται μέσα σε λίγες ώρες στον πιο ύπουλο εχθρό, ικανό να προκαλέσει έναν τρομερό εφιάλτη.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Γεράσιμος θα βοηθήσει τον Δημήτρη μέσα απο την φυλακή

Παγιδευμένοι: Ο Σταύρος θα κάνει την ζωή του Θοδωρή κόλαση

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η Ειρήνη δεν λέει όλη την αλήθεια

Πλέον, για την Άννα δεν υπάρχει επιστροφή. Ορκίζεται να τον σκοτώσει και αυτή τη φορά το εννοεί! Η αποφασιστικότητά της τρομάζει τον Δημήτρη, ο οποίος έχει καταλάβει ότι αυτή η γυναίκα είναι ικανή για πολλά.

Προκειμένου να την προστατεύσει, αναγκάζεται να τη ρίξει στη φυλακή και στο μεταξύ ο ίδιος ξεκινά μια αγωνιώδη έρευνα για να συγκεντρώσει στοιχεία. Ξέρει φυσικά ότι κάτι τέτοιο δεν θα είναι καθόλου εύκολο.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι – Σοφία Φαραζή: Το αυτοάνοσο που άλλαξε την ζωή της

Παγιδευμένοι-Δημήτρης-Πέτρος

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Έτσι θα παντρευτεί ο Δημήτρης την Άννα

Ο Άγγελος γνωρίζει καλά πώς να καλύπτει τα ίχνη του κι επιπλέον, μπορεί να στηρίζεται στις πανίσχυρες πλάτες του πατέρα του, ο οποίος έχει τον τρόπο να τον προστατεύσει. Σε τέτοιες στιγμές, ένας σύμμαχος είναι πάντα απαραίτητος κι ευτυχώς ο Δημήτρης τον βρίσκει στο πρόσωπο ενός άντρα με σκοτεινό παρελθόν…

Ενώ ο Δημήτρης κάνει ό,τι μπορεί για να συγκεντρώσει τα απαραίτητα στοιχεία που θα στείλουν τον Άγγελο στη φυλακή και ταυτόχρονα θα απαλλάξουν τον Θοδωρή από τις κατηγορίες, ο Σταύρος συνεχίζει να βάζει εμπόδια στις έρευνες.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η Μάνα της Άννας μαθαίνει την αλήθεια

Παγιδευμένοι: Ο Κοσμάς ξέρει τον δολοφόνο της κόρης του

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 11 , 12 , 13

Ξέροντας καλά ότι αυτός και η Άννα έκλεψαν στοιχεία, προσπαθεί να τους στριμώξει και τα καταφέρνει. Φέρνοντας τον Δημήτρη αντιμέτωπο με ένα τέτοιο ατόπημα, τον αναγκάζει ουσιαστικά να πει ψέματα για να γλιτώσει κι αυτό είναι κάτι που η ηθική του νεαρού εισαγγελέα δεν το επιτρέπει.

Ίσως όμως και να χρειαστεί να το κάνει τώρα που η υπόθεση “καίει” κι ένας νέος μάρτυρας εμφανίζεται για να δώσει τελείως άλλη τροπή στις έρευνες.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η Άννα βρίσκει το δολοφόνο της αδερφής της και εκδικείται

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 8, 9, 10

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Θοδωρής σκοτώνει τον πατέρα της Άννας

Ξέροντας καλά ότι ο πραγματικός ένοχος συνεχίζει να κυκλοφορεί ελεύθερος, η Άννα, ο Δημήτρης και ο Ανδρέας πιέζουν τον Θοδωρή να μιλήσει και να πει όσα γνωρίζει. Ο μικρός, όμως, φοβάται και κρατά το στόμα του κλειστό κι οι ίδιοι νιώθουν το χρόνο και τον Σταύρο να τους πιέζει.

Για να ξεφύγουν από τον κλοιό που έχει σφίξει γύρω τους, μόνο μία λύση τους απομένει. Μια λύση εξωφρενική, αλλά ταυτόχρονα άκρως αποτελεσματική. Κανείς δεν θα μπορεί να αναγκάσει τον Δημήτρη να καταθέσει εναντίον της Άννας αν οι δυο τους… γίνουν αντρόγυνο!

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close