Άγρια Γη επόμενα επεισόδια: 61, 62, 63,

Άγρια Γη επόμενα επεισόδια: 61, 62, 63.  Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΣΚΑΙ Άγρια γη. Οι εξελίξεις στο daddy-cool.gr

Της αξίζει η φυλάκα λέτε;;

Άγρια Γη επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 61 στις  12/12/22

Επεισόδιο 61

Δευτέρα

Η Όλγα, φοβούμενη τον Χρήστο, ζητάει την προστασία του Άρη ενώ ταυτόχρονα ένα στοιχείο την κάνει να υποπτευθεί ότι κάτι συμβαίνει ανάμεσα σε εκείνον και την Ελπίδα. Κι ενώ η Ελπίδα ζει κρυφά στιγμές ευτυχίας με τον Άρη, έρχεται ξαφνικά αντιμέτωπη με κάτι, που θα κλονίσει την εμπιστοσύνη της σε εκείνον.

Ο Στέφανος, λόγω της ζήλιας του για την Ελπίδα, συνεχίζει να έχει κόντρα με τον Βλάσση, και ανοίγει και νέο μέτωπο με την Όλγα, κατηγορώντας την ευθέως για τη Μυρτώ.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική πλακώνει την Ειρήνη

Εν τω μεταξύ, ο Βλάσσης προσεγγίζει την Όλγα προσφέροντας της μια χρήσιμη πληροφορία σχετικά με τη Μυρτώ. Ο Γιώργος αποκαλύπτει στη Νάντια ότι γνωρίζει την πραγματική της δουλειά.

Ο Μάνος και ο Μιχάλης είναι στο Τελ Αβίβ για την επέμβαση του Μάνου και η αγωνία όλων κορυφώνεται, ενώ παράλληλα, η Άννα επισκέπτεται τον Αλέξη και η συμπεριφορά του τη σοκάρει. Κι ενώ όλοι ψάχνουν τη Μυρτώ, ο Άρης τη συναντά για πρώτη φορά μετά από χρόνια. Η συνάντηση μάνας – γιου πυροδοτεί νέες εξελίξεις στην Άγρια Πλαγιά.

Άγρια Γη επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 62 στις  13/12/22

Επεισόδιο 62

Τρίτη 

Η Ελπίδα με τον Άρη νιώθουν πολύ ερωτευμένοι και το εκφράζουν ο ένας στον άλλον. Η Όλγα, απ’ την άλλη, καταλαβαίνει την κρυφή τους σχέση και δυσαρεστείται. Παράλληλα, η εξαφάνιση της Μυρτώς, τους έχει αναστατώσει όλους και την ψάχνουν. Ο Γιώργος ομολογεί στη Νάντια την απογοήτευσή του για το παρελθόν της κι εκείνη φεύγει ηττημένη ενώ ο Μάνος ανακοινώνει τα καλά νέα της υγείας του στον Άρη και την Ελπίδα, που ανυπομονούν για την επιστροφή του.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος απειλεί άσχημα τον Αστέρη και τα παίζει όλα για όλα

Ο Άρης με τον Βαγγέλη καταστρώνουν ένα σχέδιο και η απάτη του Βλάσση
αποκαλύπτεται στον Γρηγόρη και τον Θωμά. Μια αδιαθεσία της Μυρτώς, θα τη φέρει για πρώτη φορά κοντά και στους δυο γιους της. Ο Βλάσσης συνεχίζει τους εκβιασμούς του, αλλά ο Μάνος, που επιστρέφει, του επιφυλάσσει μια δυσάρεστη έκπληξη. Η Όλγα ζητά απ’ την Ελπίδα να χωρίσει τον Άρη και την στριμώχνει μπροστά στον Κωστή.

Άγρια Γη επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 58 στις  07/11/22

Επεισόδιο 58

Τετάρτη

H Ελπίδα έρχεται σε δύσκολη θέση, όταν ο Κωστής ακούει μία συζήτησή της με την Όλγα, που η Ελπίδα παραδέχεται ότι είναι ερωτευμένη με τον Άρη. Τα πράγματα θα γίνουν ακόμα πιο δύσκολα, όταν ο Κωστής
το εκμυστηρευτεί στον Στέφανο. Ο Στέφανος, με τη σειρά του, πικραμένος, θα πλησιάσει ερωτικά την Κατερίνα, κάτι που φαίνεται να το μετανιώνει αμέσως, σε αντίθεση με την Κατερίνα, που πιστεύει πως
επιτέλους βρήκε ανταπόκριση στον έρωτά της.

Ο Βλάσσης ζητάει λεφτά από την Όλγα για να της αποκαλύψει ποιος είναι ο αληθινός Νικόλας Γαλάνης, ενώ ταυτόχρονα εκβιάζει τον Άρη για να μην της μιλήσει και τον Θωμά για να μην αποκαλύψει το μυστικό, του ποιος πραγματικά είναι ο Στέφανος.

Δείτε ακόμη Άγρια Γη επόμενα επεισόδια: 56, 57, 58, 59, 60

Ο Μάνος επιστρέφει μετά την επιτυχή επέμβαση και βλέπει για
πρώτη φορά την Άννα και τη Νάντια. Η Άννα φαίνεται να έχει δεύτερες σκέψεις για τη σχέση τους, ενώ το πάρτι υποδοχής για τον Μάνο έχει μια απρόοπτη εξέλιξη που θα τον σοκάρει.

Η Μυρτώ εξακολουθεί να κρύβεται από την Όλγα, στην αποθήκη που την επισκέπτονται με προφυλάξεις Στέφανος και Άρης, Ο Χρήστος αναγκάζει τη Ρόζα να τον οδηγήσει στην Όλγα. Η Όλγα παγώνει όταν τον βλέπει απειλητικό, μπροστά της.

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Άγρια Γη με ένα κλικ εδώ

Close