Η Γη της Ελιάς: Η Ειρήνη πλακώνεται με την Βασιλική

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως η Βασιλική πλακώνει την Ειρήνη. 

Κουρούπα πρέπει να σε αφήσει η Βασιλική μας…

Η Ειρήνη προσπαθεί να πείσει τον Κουράκο ότι ο Φίλιππος πήγε να τον βιάσει. Την ίδια ώρα ο Φίλιππος έχει βγει με την Βασιλική και της λέει όλη την αλήθεια για την προκλητική συμπεριφορά της Ειρήνης, ενώ η Ειρήνη μετά την αστυνομία καταθέτει εναντίον του Φίλιππου και στον εισαγγελέα.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Το τεστ DNA δείχνει πως Ειρήνη-Φίλιππος είναι αδέρφια

Η Γη της Ελιάς: Η Ειρήνη εκδικείται τον Φίλιππο με σύμμαχο την Αρετή

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Παντρεύεται η Αντιγόνη με τον Άρη;

Ταυτόχρονα ο Κίμωνας δείχνει να μην την πιστεύει και καθώς είναι σίγουρος ότι λέει ψέματα, το εκμυστηρεύεται στους γονείς του. Η Ειρήνη επιμένει στο ψέμα της και αντιμετωπίζει την οργή της Χάιδώς αλλά και της Βασιλικής.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης βρίσκει νέα κοπέλα

Η Γη της Ελιάς: Η Ειρήνη κάνει την επόμενη κίνηση στον Φίλιππο

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αλλαγή με τις ημέρες προβολής της σειράς

Οι εντάσεις στο σπίτι του Δημοσθένη όλο και μεγαλώνουν καθώς η Ειρήνη λέει στην οικογένεια της ότι η Αρετή την έβαλε να πάει στο αστυνομικό τμήμα και να κατηγορήσει τον Φίλιππο για βιασμό.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ειρήνη κάνει την επόμενη κίνηση στον Φίλιππο

Η Γη της Ελιάς: Τρίτο πρόσωπο μπαίνει ανάμεσα στην Βασιλική και στον Φίλιππο

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα κάνει άνω κάτω Κουράκο και Ευτυχία

Ο Δημοσθένης δεν μπορεί να καταλάβει αν η Ειρήνη του λέει την αλήθεια και την φέρνει σε αντιπαράθεση με την Αρετή η οποία αρνείται κάθε κατηγορία. Την υπόθεση ωστόσο αναλαμβάνει να ξεδιαλύνει ο Στάθης, ο οποίος δείχνει να πείθεται από την αθωότητα της Αρετής.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close