Άγριες Μέλισσες: Ο παπα Γρηγόρης μπαίνει σε παύση καθηκόντων

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι περίεργες καθώς ο παπα Γρηγόρης μπαίνει σε παύση καθηκόντων

Ωραία. Τα βάλατε και με τον Παππά του χωριού τώρα! Τί ψυχή θα παραδώσετε μωρε!

Ο παππά Γρηγόρης προσπάθησε να βοηθήσει, το να βρεθούν τα πτώματα του Ορφανίδη και των συντρόφων του. Αλλά τελικά ο ίδιος θα βρεθεί μπλεγμένος .

Άγριες Μέλισσες: Ο παπα Γρηγόρης μπαίνει σε παύση καθηκόντων

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ρένα και Δάκης χωρίζουν την Δρόσω από τον Κωνσταντή

Όταν η παρέα των Αβάντων προσπάθησε να ξεθάψει τον Ορφανίδη και τους άλλους νεκρούς για να μη βρεθούν πότε, Οι Διαφανιώτες, είχαν στήσει παγίδα με αποτέλεσμα να τους πιάσουν στα πράσα μεταξύ των οποίων και ο Θανασάκης .

Άγριες Μέλισσες: Ο παπα Γρηγόρης μπαίνει σε παύση καθηκόντων

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 85 , 86 , 87 , 88

Το έγκλημα αποκαλύπτεται και η αρχή του τέλους έχει πια φτάσει. Ο Πέτρος καταφέρνει να θάψει επίσημα τον αδερφό του υπό το βλέμμα της Ασφάλειας, ενώ ο Ντουνιάς θα είναι στο Διαφάνι, προκειμένου να ερευνήσει , ποιος ήταν εκείνος που τους έστησε παγίδα στο νεκροταφείο.

Ο ασφαλίτης  επισκέπτεται πρώτον  και καλύτερο τον παπά γρήγορη φέρνει τους πάντες σε  αναστάτωση και όλοι είναι προετοιμασμένοι για τα χειρότερα… Και δυστυχώς, οι φόβοι τους βγαίνουν αληθινοί. Καθώς ο Πάπας έχει άσχημα νέα από την Αρχιεπισκοπή οποία τον βάζει σε παύση των καθηκόντων του μέχρι να ερευνηθεί η υπόθεση.

Άγριες Μέλισσες: Ο παπα Γρηγόρης μπαίνει σε παύση καθηκόντων

Δείτε ακόμη Άγριες μέλισσες: O Δούκας εξορίζει το Ζάχο μια για πάντα

Απογοητευμένος από την πλεκτάνη που στήθηκε εναντίον του, ο παπα Γρηγόρης, δεν έχει πολλές ελπίδες να κερδίσει και οι συγχωριανοί του προσπαθούν να τους συμπαρασταθούν. Θα καταφέρει να δικαιωθεί ;

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close