Άγριες μέλισσες: O διωγμός του Ζάχου απο τον Δούκα

Άγριες μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι  ανατρεπτικές καθώς ο Δούκας εξορίζει το Ζάχο μια για πάντα

Ζάχο Ζάχο  τι σου μελε να πάθεις ;;; Αντε βρε στο καλό να πας δεν θα μας λείψεις ΚΑΘΟΟΟΛΟΥΥΥ

Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας διώχνει από το χωριό τον Ζάχο!

Όσο ο Λάμπρος βρισκόταν στην εξορία, ο Ζάχος έτρεφε ελπίδες πως θα μπορέσει να κερδίσει ξανά την καρδιά της Ελένης. Όμως σύντομα κατάλαβε πως αυτό είναι αδύνατο!

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος αφήνει τη Ρένα για την Ασημίνα

Άγριες-Μέλισσες-Δούκας

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Το τέλος της Ουρανίας και του Κυριάκου

Ωστόσο δεν εγκατέλειψε ποτέ τις ελπίδες του και κατάφερε με το να βοηθήσει τον δάσκαλο να φτάσει στην αλήθεια και να επιστρέψει από τη Λέρο, να «ανέβει» στα μάτια της Ελένης που από εχθρό της τον είδε ξανά σαν φίλο της.

Κάτι που ο Λάμπρος, από την άλλη, δεν βλέπει με καλό μάτι και ζηλεύει!Γνωρίζει πως οι δυο τους είχαν παρελθόν και οι υποψίες πως ο ταγματάρχης αγαπάει ακόμα τη γυναίκα του τον τρελαίνουν.

Εν τω μεταξύ, ο Ζάχος έχει ευχάριστα νέα, καθώς προάγεται σε αντισυνταγματάρχη και οργανώνει ένα πάρτι στο σπίτι του. Ωστόσο, δεν θα έχει την κατάληξη που θέλει.

Άγριες-Μέλισσες-Ζάχος

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η Ρένα θεωρεί πως είναι πολύ ανώτερη από την Ασημίνα

Από την άλλη ο Λάμπρος ψάχνει να βρει ένα τρόπο να διώξει από το χωριό τον Ζάχο. Δεν θέλει να είναι κοντά με την Ελένη. Η ζήλια τον έχει τρελάνει.

Ο Δούκας θα παίξει το τελευταίο του χαρτί με την αδυναμία του στην Ελένη. Να κανονίσει να φύγει ο Ζάχος από το χωριό. Να φέρει ακόμα πιο κοντά του τον Λάμπρο.

Θα κάνει μια πολύ δελεαστική πρόταση στον Ζάχο. Ο Ζάχος κλονίζεται και σκέφτεται πολύ σοβαρά την πρόταση του Δούκα… Από τις εξελίξεις θα δούμε ότι ο Ζάχος θα φύγει για πάντα από το χωρίο.

Άγριες-Μέλισσες-Δούκας

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Αιμιλία & Ζωή τάσσονται κατά του Ακύλα αλλά τους προδίδει ο Λευτέρης

θα είναι έργο Δούκα και μια ανίερη φιλία με τον ανιψιό του, ή γιατί ο Ζάχος βάζει πάνω από όλα την ευτυχία της Ελένης;

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

 

Close