Άγριες Μέλισσες: Ρένα και Δάκης χωρίζουν την Δρόσω από τον Κωνσταντή

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι ανατρεπτικές καθώς Ρένα και Δάκης χωρίζουν την Δρόσω από τον Κωνσταντή.

Ρένα τα έβαλες με τις ΑΝΙΑΤΕΣ τώρα τα βάζεις και με το team της Δροσούλας μάνα μου; Δεν έχεις καθόλου μυαλό στο κεφαλι σου πια; Νύχτα θα φύγεις να μου το θυμηθεις με αυτά που κάνεις!.

Νέος έρωτας για τη Δρόσω -Το δημοσίευμα που κάνει έξαλλο τον Κωνσταντή. Το ένα πρόβλημα μετά το άλλο εμφανίζεται στη σχέση του Κωνσταντή και της Δροσως με αποτέλεσμα να περνάνε μια κρίση που θα τους οδηγήσει μέχρι και το χωρισμό. Αυτή τη φορά, η αφορμή θα δοθεί εξαιτίας ενός δημοσιεύματος, που θα προκαλέσει τη ζήλια αλλά και την έκρηξη του Κωνσταντή.

Άγριες Μέλισσες: Ρένα και Δάκης χωρίζουν την Δρόσω από τον Κωνσταντή

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 85 , 86 , 87 , 88

Το ζευγάρι δεν θα καταφέρει μέχρι το τέλος να είναι μαζί.  Ο Κωνσταντής, από την αρχή είχε ενδοιασμούς για τη συμμετοχή της Δρόσως στην κινηματογραφική ταινία του Δάκη, ενώ δεν έκρυψε ποτέ την αντπάθειά του ως προς το πρόσωπό του. Ομως η Δρόσω, βρήκε την ευκαιρία που έψαχνε για να γίνει αστέρι της Μεγάλης οθόνης και έτσι έπεισε τον αγαπημένο της,να μην της μπαίνει εμπόδιο στα όνειρά της.

Εκείνος το δέχτηκε. Αλλά πολλά από τα πράγματα που βλέπει και μαθαίνει δεν του αρέσουν. Όπως έγινε στη συνέντευξη τύπου, όπου η Δρόσω παρουσιάστηκε ως  ελεύθερη κοπέλα. Κάτι που προκάλεσε την ενόχληση του Κωνσταντή. Όμως τα απρόοπτα δεν τελειώνουν για εκείνον. Αφού στα χέρια του θα πέσει μία εφημερίδα στην οποία θα φέρει τον τίτλο:  Tο νέο αστέρι στην οθόνη -Η Δρόσω Σταμίρη ζευγάρι με τον παραγωγό της ταινίας! Συνοδευόμενη από μία κοινή της φωτογραφίας σε τρυφερό τετ-α-τετ από τα γυρίσματα.

Άγριες Μέλισσες: Ρένα και Δάκης χωρίζουν την Δρόσω από τον Κωνσταντή

Δείτε ακόμη Άγριες μέλισσες: O Δούκας εξορίζει το Ζάχο μια για πάντα

Ο  Κωνσταντής γίνεται έξω φρένων σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του TVΣΙΡΙΑΛ. Φεύγει αμέσως να πάει να τη βρει και της ζητάει εξηγήσεις:  Tί είναι αυτό; Απαιτώ να μου δώσει μία εξήγηση της λέει και εκείνη σοκάρεται όταν το βλέπει και δεν ξέρει τι να πει, αφού και η ίδια θέλει κάποια εξήγηση για αυτό το δημοσίευμα . Δεν έχω ιδέα Κωνσταντή ποιος το έκανε αυτό δεν καταλαβαίνω …ψελλίζει. Ο Κωνσταντής τα βάζει μαζί της για τη φωτογραφία της στην εφημερίδα και στη συνέχεια εκείνος επιστρατεύει τον Νώντα προκειμένου να μάθει ποιος τράβηξε την παράνομη φωτογραφία στο γύρισμα.

Άγριες Μέλισσες: Ρένα και Δάκης χωρίζουν την Δρόσω από τον Κωνσταντή

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Το τέλος της Ουρανίας και του Κυριάκου

Σου ζήτησα να προσέχεις τη Δρόσω στα γυρίσματα Αλλά μου φαίνεται δεν ξέρεις τι σου γίνεται του φωνάζει και ο Νώντας αντιδρά. Οπά! Ψηλέ ηρέμησε! Δεν θα επέτρεπα ποτέ να συμβεί κάτι τέτοιο αν το ήξερα.  Θα το ψάξω όμως και θα σου πω. Να είσαι σίγουρος.  Μετά από αυτό το σκηνικό η σχέση του Κωνσταντη και της Δρόσως περνάει ξανά κρίση. και οι δυο τους αρχίζουν να αντιλαμβάνονται πως τελικά, είναι πολλά αυτά που τους χωρίζουν. Ο Κωνσταντής δεν είναι διατεθειμένος έτσι εύκολα να την συχωρήσει αλλά και εκείνη να του χαριστεί. Καθώς δείχνει ξανά έλλειψη εμπιστοσύνης.

Ρένα και Δάκης χωρίζουν την Δρόσω από τον Κωνσταντή

Άγριες Μέλισσες: Ρένα και Δάκης χωρίζουν την Δρόσω από τον Κωνσταντή

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η Ρένα λέει σε Σέργιο την αλήθεια και ο Νικηφόρος την διώχνει

Φυσικά όλο αυτό το σκηνικό το έχει στήσει η Ρένα με το Δάκη, προκειμένου να οδηγήσουν στο χωρισμό τον Κωνσταντή και τη Δρόσω. Και θα αναρωτηθείτε τώρα…Τι τη νοιάζει η σχέση των δύο νέων παιδιών; H απάντηση είναι πως το Κύριο μέλημα της είναι, να απομακρύνει από τον Νικηφόρο τις αδερφές Σταμίρη και αφού με την Ασημίνα είναι ακόμα δύσκολο να το πετύχει, βάζει στο στόχαστρο της τώρα τη Δρόσω, χωρίζοντας την από τον Κωνσταντή.

Μοιραία θα την κρατήσει μακριά και από τον Νικηφόρο. Αλλά και από τον Σέργιο Η Ρένα δεν είναι τελικά τόσο αθώο όσο φαίνεται (σιγά που φαίνεται αθώα) καθώς αυτή θα είναι που θα αποκαλύψει την αλήθεια για το ποια είναι η πραγματική του μητέρα. Και αυτό θα είναι η καταδίκη της.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close