Άγριες-Μέλισσες-Δρόσω-Κωνσταντής

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε το τέλος της ιστορίας της Δρόσως με τον Κωνσταντή.

Εμείς πάντως θα θέλαμε να καταλήξουν μαζί…Μη μας τα χαλάσετε στο τέλος … PLEASE

Διαβάστε αναλυτικά για το μέλλον που θα έχουν στις Άγριες Μέλισσες η Δρόσω με τον Κωνσταντή.

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Με τη σειρά του ΑΝΤ1 να οδεύει προς το τέλος της τα πάντα βρίσκονται στην κόψη του ξυραφιού. Στο σημερινό «Άγριες Μέλισσες spoiler» αποκαλύπτεται το τι μέλλει γενέσθαι στη σχέση της Δρόσως με τον Κωνσταντή.

Άγριες-Μέλισσες-Δρόσω-Κωνσταντής

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας τρέμει για τα παιδιά του

Είναι ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια της σειράς το οποίο έχει περάσει από πολλές δοκιμασίες όμως οι φανς της σειράς το υποστηρίζουν και θέλουν οι δυο τους να καταλήξουν μαζί στο τέλος.

Οι εξελίξεις εντωμεταξύ στις Μέλισσες τρέχουν σε κάθε μέτωπο. Όπως σας έχουμε ήδη γράψει, ο Κυριάκος θα «παίξει ξύλο» με τον Ακύλα στο καφενείο ενώ την ίδια ώρα όλο το χωριό εναντιώνεται στον Ακύλα.

Άγριες-Μέλισσες-Δρόσω-Κωνσταντής

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Νικηφόρος και Ασημίνα λένε στον Σέργιο πως τα ξανάβρήκαν

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Το μέλλον Δρόσως και Κωνσταντή
Όσον αφορά το αγαπητό ζευγάρι πάντως η αποκαλύψεις για το τι θα γίνει στη συνέχεια έρχονται από την ίδια τη «Δρόσω» και συγκεκριμένα την ηθοποιό Δανάη Μιχαλάκη η οποία υποδύεται την Δρόσω Σταμίρη στη σειρά.

Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «You» στο οποίο μιλάει για τον ρόλο της στη σειρά, τα παρασκήνια αλλά και τον έρωτα της Δρόσως με τον Κωνσταντή.

Όπως η ίδια αποκάλυψε για τον ρόλο της, βρισκόταν πολύ κοντά στο να παρατήσει το όνειρό της για να γίνει ηθοποιός μέχρι που πήρε τον ρόλο στις Μέλισσες.

Άγριες-Μέλισσες-Δρόσω-Κωνσταντή

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Λάμπρος γίνεται δάσκαλος ξανά

Μετά από τρία χρόνια στον ρόλο της Δρόσως Σταμίρη σε μια σειρά η οποία έχει σαρώσει την τηλεθέαση ανά διαστήματα, έχει συνηθίσει να τη φωνάζουν «Δρόσω» στο δρόμο με την ίδια να λέει ότι ζει συγκινητικές αντιδράσεις στο δρόμο και τα social media.

Για αυτό το οποίο καίει τους τηλεθεατές όμως, την σχέση Δρόσως-Κωνσταντή, η Δανάη Μιχαλάκη πρόσφερε μια απάντηση η οποία δείχνει την κατεύθυνση που θα έχουν τα πράγματα για το ζευγάρι.

Άγριες-Μέλισσες-Δρόσω-Κωνσταντής

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 117 , 118 , 119 , 120

Σύμφωνα με την ίδια λοιπόν, ο Κωνσταντής με την Δρόσω θα παντρευτούν στο τέλος της σειράς. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, πιστεύει ότι θα καταλήξουν μαζί καθώς οι δυο τους είναι «ένα», σύμφωνα με το sporttime, έχουν περάσει πολλά και θα βρουν την ευτυχία τους.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close