Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 117 , 118 , 119 , 120

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ κύκλος. Περιλήψεις των επεισοδίων 117 , 118 , 119 , 120 Ti θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στον τρίτο κύκλο της αγαπημένης σειράς του αντ1. Διαβάστε τα πρώτοι στο daddy-cool.gr.

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδιο 117 στις 23/5/2022

επεισόδιο 117

Δεύτερα

Ο Νικηφόρος κι ο Κωνσταντής με τη βοήθεια της Ρένας, καταφέρνουν με  οικονομικό αντάλλαγμα να πείσουν τον Ξανθό ν’ απομακρύνει τον Ακύλα απ’ το έργο του αεροδρομίου. Ο Δούκας, η Μυρσίνη κι ο Μελέτης ανακαλύπτουν ανήσυχοι το σχέδιο των αγοριών και προσπαθούν να τους αποτρέψουν, ενώ ο Ζάχος συναντά τον Ντούνια με σκοπό να απελευθερώσει τον Πέτρο.

Άγριες-Μέλισσες-Νικηφόρος-Ασημίνα

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Ξανθός εκδικείται Νικηφόρο και Κωνσταντή

Το χωριό συγκεντρώνεται ξανά για να εμποδίσει να στηθεί το εργοτάξιο του Ακύλα, αλλά ο Λάμπρος με την Ελένη παίρνουν μία απόφαση που θα τους εκπλήξει όλους. Ο Μπάμπης θα βρεθεί μπροστά σ’ έναν θανάσιμο κίνδυνο εξαιτίας της σχέσης του με την Κορίνα.

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδιο 118 στις 24/5/2022

επεισόδιο 118

Τρίτη 

Μετά την ανακάλυψη του Κωνσταντή, ο Νικηφόρος και η Ασημίνα αποφασίζουν να αποκαλύψουν την επανασύνδεση της σχέσης τους,  στα αδέρφια τους. Ο Ξανθός αρχίζει το ξήλωμα του Ακύλα απ’ το έργο του αεροδρομίου και ο Δούκας κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα.

Και αυτό γιατί ανησυχεί  για την εμπλοκή του Νικηφόρου με τον Ξανθό και ψάχνει στοιχεία για τον μυστηριώδη άντρα της ΚΥΠ. Η Ουράνια και ο Κυριάκος βλέπουν να ματαιώνονται τα σχέδια τους για την Αμερική μετά τις περιπέτειες του Μπάμπη με τον Ακύλα, ενώ ο Λάμπρος θα δεχτεί μία απρόσμενη πρόταση απ’ την Αιμιλία.

Άγριες-Μέλισσες-Ζάχος

Δείτε επίσης Άγριες Μέλισσες: Δεν θα αφήσουμε αυτό το κάθαρμα να μας διαλύσει

Από την άλλη ο Ζάχος καταφέρνει να κάνει ειρήνη με την Ελένη και ο Ακύλας βάζει σ’ εφαρμογή ένα σχέδιο για να χωρίσει ο Μπάμπης με την Κορίνα που θα τους αναστατώσει όλους.

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδιο 119 στις 25/5/2022

επεισόδιο 119

Τετάρτη 

Όλοι είναι καταρρακωμένη με την απόρριψη των εντάσεων. Ο Νικηφόρος με τον Κωνσταντή προσπαθούν να βρουν τρόπο να πιέσουν τον Ξανθό ενώ ο Δούκας θέλουν να τους αποτρέψει. Ο Ξανθός όμως είναι αποφασισμένος να βρει ποιος βοηθάει τον αδερφό του.

Άγριες-Μέλισσες-Κορίνα-Ακύλας

Δείτε επίσης Άγριες Μέλισσες: Ο Κυριάκος τουλουμιάζει στο ξύλο τον Ακύλα

Ο Ακύλας βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο του για να χωρίσει τον Μπάμπη από την Κορίνα. Ο Μπάμπης αποφασίζει όμως να κάνει μία απρόσμενη πρόταση στην Κορίνα και να αιφνιδιάσει τους γονείς τους.

Πρέπει να κλεφτούμε και να φύγουμε μακριά από όλους. Μόνο τότε θα γίνουμε πραγματικά ευτυχισμένοι, της λέει και εκείνη σκέφτεται πολύ σοβαρά την πρόταση του.

Άγριες-Μέλισσες-Πηνελόπη

Δείτε επίσης Άγριες Μέλισσες: Ο Μπάμπης κλέβει την Κορίνα

Μέσα σε όλα αυτά, η Πηνελόπη ανακαλύπτει κάτι πολύ σημαντικό, ενώ ο Νικηφόρος έχει μία ανακοίνωση για τον Σέργιο που θα τον κάνει πολύ χαρούμενο. Εγώ και η μαμά σου θα είμαστε πάλι μαζί. Θα ξαναγίνουμε μία ευτυχισμένη οικογένεια, του λέει και εκείνος δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του.

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδιο 120 στις 26/5/2022

επεισόδιο 120

Πέμπτη 

Ο Μπάμπης με την Κορίνα το σκάνε απ’ το Διαφάνι και τόσο στα σπίτια των Μαργαρίτη και Βαμβακά, όσο και στο χωριό επικρατεί αναστάτωση. Ο Λάμπρος με την Ασημίνα ζητάνε τη βοήθεια του Κουρτέση για να απελευθερωθεί ο Πέτρος, ενώ ο Ξανθός ακυρώνει συμφωνία με τον Νικηφόρο και τον Κωνσταντή χωρίς να τους αποκαλύψει πως τους ξεσκέπασε.

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 117 , 118 , 119 , 120

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Έτσι σκοτώνει ο Ζάχος τον Ξανθό

Τα δύο αδέρφια θα ζητήσουν επίμονα συνάντηση μαζί του και ο Ακύλας μαθαίνει για τη φυγή της κόρης του και η κατάσταση ξεφεύγει. Θα μου το πληρώσουν. Ο Μπάμπης δεν θα γλιτώσει από τα χέρια μου, μονολογεί με την οργή του να έχει χτυπήσει κόκκινο και τα μάτια του να πετούν σπίθες. Συγχρόνως, ο Λάμπρος έχει μία παράξενη συνάντηση με τον Δούκα, ενώ ο Ξανθός ανοίγει τα χαρτιά του…

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 121 , 122 , 123 , 124

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close