Άγριες Μέλισσες: Νικηφόρος και Ασημίνα λένε στον Σέργιο πως τα ξανά βρήκαν

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ευχάριστες καθώς Νικηφόρος και Ασημίνα λένε στον Σέργιο πως τα ξανά βρήκαν.

Και έχει και ένα μουτράκι ο άτιμος…για δάγκωμα!Αντέ να έρθει και το αδερφάκι να χάσουμε την μπάλα!

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας σκοτώνει τον Μπάμπη;

ο Σέργιος τρελαίνεται από τη χαρά του όταν μαθαίνει πως η μαμά του με τον μπαμπά του είναι ξανά μαζί

Ενώ ο Νικηφόρος συνεχίζει να βαδίζει σε τεντωμένο σκοινί παίζοντας ένα παιχνίδι για γερά νεύρα με τον Ξανθό ένα άλλο παιχνίδι, αυτό με την Ασημίνα, έχει πάρει οριστικά τέλος. Οι δυο τους παραδέχονται ότι παραμένουν ερωτευμένοι και έχουν αποφασίσει να παλέψουν για να είναι ξανά μαζί.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 117 , 118 , 119 , 120

Άγριες Μέλισσες: Νικηφόρος και Ασημίνα λένε στον Σέργιο πως τα ξανά βρήκαν

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Λάμπρος γίνεται δάσκαλος ξανά

Βέβαια μέχρι τώρα κρατούν την απόφασή τους αυτή μαζί και τη σχέση τους κρυφή από τις οικογένειές τους. Όταν όμως ο Κωνσταντής αρχίζει να υποψιάζεται πως κάτι συμβαίνει ανάμεσα τους και βρίσκει πειστήρια που το αποδεικνύουν αναγκάζονται να πουν στα αδέρφια τους πως είναι ξανά μαζί.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Δεν θα αφήσουμε αυτό το κάθαρμα να μας διαλύσει

Τα νέα σύντομα θα τα μάθει και ο Σέργιος ο οποίος είναι και αυτός που χαίρεται περισσότερο βλέποντας τη μαμά και τον μπαμπά του ξανά μαζί. εκεί θα δούμε μία πάρα πολύ συγκινητική στιγμή. Καθώς ο Σέργιος θα τσιρίζει από τη χαρά του και η Ασημίνα με τον Νικηφόρο θα κλαίνε από χαρά. Το λυχνάρι του Δούκα έκανε τελικά την δουλειά του…

Άγριες Μέλισσες-Ασημίνα-Νικηφόρος-

Ο Σέργιος τσιρίζει από τη χαρά του

Η Ασημίνα πάντως συνεχίζει τις προσπάθειες για την απελευθέρωση του Πέτρου και αφού ο Ζάχος δεν καταφέρνει να πείσει το Ντούνια να τον αφήσει ελεύθερο ακολουθεί μία άλλη οδό. Μαζί με τον Λάμπρο επισκέπτονται τον εισαγγελέα Κουρτέση ζητούν τη βοήθεια του ξέροντας πως μόνο αυτός μπορεί να τα βάλει με την ασφάλεια.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Μπάμπης κλέβει την Κορίνα

Και εκεί που όλα πάνε καλά με την Ασημίνα και τον Νικηφόρο μία εξαφάνιση του δεύτερου θα κάνει την Ασημίνα να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της.

Άγριες Μέλισσες-Ασημίνα-Νικηφόρος-

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

 

Close