Άγριες Μέλισσες: Ο Λάμπρος γίνεται δάσκαλος ξανά

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές αφού ο Λάμπρος γίνεται δάσκαλος ξανά. 

Και πολύ το καθυστερήσανε…ΛΑΜΠΡΟ ΖΟΥΜΕ ΔΑΣΚΑΛΟ ΤΟΥ ΔΙΑΦΑΝΙΟΥ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ! Με δόξα και τιμή

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 117 , 118 , 119 , 120

Ο Λάμπρος είχε αποχωριστεί τους μαθητές του εδώ και αρκετό καιρό εξαιτίας του Ακύλα. Ως γνωστόν από το πρώτο κιόλας επεισόδιο ο Λάμπρος είχε δείξει ότι μέσα στην τάξη παίρνει ζωή. Είχε απίστευτο μεράκι με τους μαθητές του.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Δεν θα αφήσουμε αυτό το κάθαρμα να μας διαλύσει

Άγριες Μέλισσες-Λάμπρος-Ελένη-

Προσπαθούσε να τους κάνει να αγαπήσουν τα γράμματα και να πείσει τους γονείς για το πόσο σημαντική είναι η μόρφωση, σε ένα Διαφάνι που οι περισσότεροι προόριζαν τα παιδιά τους για εργάτες στα χωράφια. Όταν λοιπόν στερήθηκε την θέση του ήταν ένα μεγάλο πλήγμα γι’ αυτόν.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Μπάμπης κλέβει την Κορίνα

Όμως ο Λάμπρος στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα δεχτεί μία απρόσμενη πρόταση από την Αιμιλία η οποία τον καλεί να ξεκινήσει και πάλι να διδάσκει, δίνοντάς του μεγάλη χαρά. Το θέμα είναι θα δεχτεί την πρόταση της Αιμιλίας ή όχι; Την ίδια στιγμή ο Ζάχος καταφέρνει να κάνει μία ανακωχή με την Ελένη.

Άγριες Μέλισσες-Ζάχος-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος συμμαχεί με τον Θόδωρο

Και όσο η ζωή του Λάμπρου και της Ελένης, μπαίνει σιγά σιγά σε μία σειρά και το εθνικό παιδί είναι ενά τσάκ πρίν τις οθόνες μας, ο Ακύλας έχει…βάσανα. Έμαθε για την σχέση της Κορίνας και του Μπάμπη και προσπαθεί μα τους δικούς του ύπουλους τρόπους να σταματήσει αυτή την σχέση. Έχει ένα σχέδιο το οποίο θα τους αναστατώσει όλους.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Ξανθός εκδικείται Νικηφόρο και Κωνσταντή

Άγριες Μέλισσες-Λάμπρος-Ελένη-

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Πεθαίνει ο Νικηφόρος;

Αφού στέλνει τα τσιράκια του να χτυπήσουν τον Μπάμπη έτσι ώστε να τον εκφοβίσουν, αποφασίζει να στείλει χωρίς την θέλησή της την Κορίνα μακριά. Αυτό το σχέδιο θα αναστατώσει τους πάντες. Όσων αφορά το Διαφάνι, η απόρριψη των ενστάσεων προκαλεί μεγάλη στεναχώρια σε όλο το χωριό.

Ο Νικηφόρος και ο Κωνσταντής προσπαθούν να σώσουν ό,τι δεν σώζεται και προσπαθούν να βρουν έναν τρόπο να πιέσουν τον Ξανθό έτσι ώστε να μπουν εμπόδιο στα σχέδια του Ακύλα. Ο Δούκας όμως φοβάται για τα παιδιά του και έχει τελείως αντίθεση άποψη γι’ αυτά που ετοιμάζουν.

Άγριες Μέλισσες-Κωνσταντής-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας σκοτώνει τον Μπάμπη;

Ο Ξανθός παρόλα αυτά είναι αποφασισμένος να βρει ποιος είναι αυτός που βοηθάει τον αδερφό του. Όσων αφορά τον Ακύλα, επειδή ο έρωτας τα νικάει όλα, αποφασίζουν να πάνε κόντρα στα σχέδια του Ακύλα και κλέβονται αιφνιδιάζοντας και τις δύο οικογένειες.

Η Πηνελόπη ανακαλύπτει κάτι πολύ σημαντικό ….Τέλος στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα δούμε τον Κυριάκο να τουλουμιάζει στο ξύλο τον Ακύλα για να υπερασπιστεί τον γιο του.

Άγριες Μέλισσες-Λάμπρος-Ελένη-

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close