Άγριες Μέλισσες: Αυτό είναι το τέλος του Μιλτιάδη

Ο Μιλτιάδης είναι ένας  από τους ήρωες της σειράς Άγριες Μέλισσες που έχει κινήσει την περιέργεια των τηλεθεατών, σχετικά με το ποιο θα είναι το τέλος του . Τον τελευταίο καιρό βρίσκεται μέσα στις εξελίξεις , προκαλώντας αναστάτωση στην Βιολέτα και τον Λάμπρο. Έχει βάλει σκοπό να καταστρέψει τους Σεβαστούς ξεχνώντας το κακό που κάνει στην υγεία του.

Άγριες Μέλισσες: Αυτό είναι το τέλος του Μιλτιάδη

 

Η Βιολέτα έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά και ζητά στήριξη από  τις φίλες της. Ο Λάμπρος έχει απαγορεύσει στον Μιλτιάδη να πηγαίνει στον συνεταιρισμό  για να τον αποτρέψει από τις φασαρίες . Ο Μιλτιάδης, όμως, δεν το βάζει κάτω . Προκαλεί πανικό στο σπίτι των Σεβαστών, με τις  αποκαλύψεις για τον Νικηφόρο και φυσικά δεν θα μείνει εκεί.

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες : Ο Νικηφόρος χάνει την επιμέλεια και εγκαταλείπει το Διαφάνι

Ο Μιλτιάδης αφήνει τις Άγριες Μέλισσες

Η αλήθεια είναι πως αποτελεί γρίφο εάν Γιώργος Γάλλος θα βρίσκεται και στη τρίτη σεζόν της σειράς. Ο ηθοποιός συζητάει για μια καινούργια  τηλεοπτική παραγωγή, με πολλά επαγγελματικά σχέδια στο θέατρο . Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι το τέλος του Μιλτιάδη, στις Άγριες Μέλισσες, έρχεται με γοργό ρυθμό  και θα μας καθηλώσει.

Ο Λάμπρος, θα βρεθεί σε απόγνωση και κλείσει τον πατερά του ξανά σε ψυχιατρείο. Όταν καταλάβει  ότι  έχει σταματήσει τα χάπια του και ότι  ο Γιάννος έρχεται συχνά σαν σε όραμα θα απευθυνθεί πάλι στους γιατρούς  . Θα γίνει  μεγάλος τσακωμός στο σπίτι και η Βιολέτα θα βρίσκεται σε απόγνωση . Της είναι αδιανόητο  να βρίσκεται μακριά του αλλά από την άλλη ξέρει πως δεν υπάρχει άλλη λύση.

Άγριες Μέλισσες: Αυτό είναι το τέλος του Μιλτιάδη

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες Γ κύκλος : Ποιοι ηθοποιοί φεύγουν

Ο Ευτύχης ήταν εκείνος που έδινε ζωή στο Μιλτιάδη . Μετά την φυγή του  του, ο Μιλτιάδης καταρρέει.  Αρχίζει λοιπόν να επιτίθεται στους Σεβαστούς, και να καταστρέψει τον Δούκα . Μόλις αυτό γίνει πραγματικότητα  θα αφήσει  το Διαφάνι με πόνο ψυχής  και θα πάρει τον δρόμο για το  ψυχιατρείο. Κάνεις δεν γνωρίζει για πόσο καιρό!

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ,  όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

 

Close